Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az az értelme h a csapat szellemedet felnyomja és ha legközelebb átlagosozol akkor a középpályásaid jobban teljesítenek.A mots pedig rontja a csapat szellemet és legközelebbi átlagos meccsen ezért rosszabbul teljesítenek a kpjaid.CFirpo3 írta:És akkor tulajdonképpen minek van a laza játék, amikor ott van az átlagos? Mi az értelme a laza játéknak?
a laza játék a középpályádra tesz nagy benyomást mondjuk ha van egy gyenge átlagos középpályád átlagos felfogásban akkor PIC(=lazázás)-kel csapnivalóra is visszaeshet. Ha a bot csapat többi mutatójánál jobb vagy nyugodtan használd, még akkor is ha rosszabb a középpályád mint az övé.fUtBoLiStA írta:A bot csapatok ellen elég a laza játék? Nem kockázatos? Eddig veretlen vagyok a bajnokságba, nem akarom elcseszni pont egy bot csapat ellen...![]()
Azért kellene laza játékot nyomatnom mert jönnek sorba a rangadók. Ahol viszont szezon legfontosabb mérkőzését igénybe veszem.
Biztos játszottatok már laza felfogásban, valaki megosztaná velem a tapasztalatait!
Én még sosem próbáltam, ezért kérdezem. Általában az alapot használom.
Bot csapatok ellen meg akkor is erdemes lazazni ha utanna nem akarsz motsolni (= szezon legfontosabb merkozese). En ezt mindig az szezon utolso ket mecsen szoktam csak hasznalni a motsot (mert szezon elejen ugyis "nullazodik a hangulat"), a lazat meg az elso 2 kupamecsen, es a bajnoksagban a nagyon gyengek ellen.fUtBoLiStA írta:A bot csapatok ellen elég a laza játék? Nem kockázatos? Eddig veretlen vagyok a bajnokságba, nem akarom elcseszni pont egy bot csapat ellen...![]()
Azért kellene laza játékot nyomatnom mert jönnek sorba a rangadók. Ahol viszont szezon legfontosabb mérkőzését igénybe veszem.
Biztos játszottatok már laza felfogásban, valaki megosztaná velem a tapasztalatait!
Szerintem bot csapat ellen nyugodtan játsszál laza játékkal. Bár én még nem próbáltam, de egy bot-ot így is simán el lehet verni.fUtBoLiStA írta:A bot csapatok ellen elég a laza játék? Nem kockázatos? Eddig veretlen vagyok a bajnokságba, nem akarom elcseszni pont egy bot csapat ellen...![]()
fUtBoLiStA írta:A bot csapatok ellen elég a laza játék? Nem kockázatos? Eddig veretlen vagyok a bajnokságba, nem akarom elcseszni pont egy bot csapat ellen...![]()
Nem lehet megoldani sajnos. Nekem is csak 10-én lehet legközelebb barátságost játszani az ifikkel.Xzibit25 írta: Én kihívnálak,de ezt írja ki:" A következő barátságos mérkőzés legkorábbi időpontja: 2008-11-19".
Vagy ezt meg lehet oldani vhogy?
Én kihívnálak,de ezt írja ki:" A következő barátságos mérkőzés legkorábbi időpontja: 2008-11-19".kudu írta:Valaki legyen szives és hívjon ki egy ifi barátságos meccsre:)
Ez lesz a csapatom első mérkőzése(:
Amateur Fc (1113689)
Lelkesedés Fc ificsapata
Igen jol irod. Ki is raktam mindkettot a piacra 10000 eft-ert. Szoval ha valakit erdekel rajuk lehet nezni.bowlinggolyo írta: Guardiola szerintem a 2. emberedet érdemes lenne megvenni vkinek mert tényleg nagyon jó a 2jó szintjével és a középszerű átadásával. És a fizetésük sem ojan magas ha jól tudom akkor h Lei-ből eFt legyen az utolsó két számot le kell "csippenteni". Ha ne jó akkor szólj!!!
Jah hu most eset le a felezés mostmár értem h mit mondtokdepth írta:Javítsatok ki, ha nem így van, de barátságos meccsnél felezitek a jegybevételeket, nem? Pitonnal jobban jártál volna, több pénz jött volna be.matyi02 írta: Nagyából értem am hazai pályán játszok
Javítsatok ki, ha nem így van, de barátságos meccsnél felezitek a jegybevételeket, nem? Pitonnal jobban jártál volna, több pénz jött volna be.matyi02 írta: Nagyából értem am hazai pályán játszok
Nagyából értem am hazai pályán játszokbowlinggolyo írta:Ezzel azt akarta mondani h jobban jártál volna ha itthon kötsz le bari meccset idegenben mint h elfogadtad ezt a meccset mert kevés a szurkolód és nem fognak annyian kijönni rá mint elmentél volna pl:pitonhoz akinek van már egy pár szurkolója és vele játszod a bari meccsed.matyi02 írta:Ezt nem vágom elmagyarázod ?
Ezzel azt akarta mondani h jobban jártál volna ha itthon kötsz le bari meccset idegenben mint h elfogadtad ezt a meccset mert kevés a szurkolód és nem fognak annyian kijönni rá mint elmentél volna pl:pitonhoz akinek van már egy pár szurkolója és vele játszod a bari meccsed.matyi02 írta:Ezt nem vágom elmagyarázod ?
depth írta:Azt ugye tudod, h amiért hazai pályán leszel kevesebb lesz a jegybevételed? Jobban jártál volna egy itthoni idegenbeli meccsel.matyi02 írta:Na hirtelen kihívot egy finn, és egy francia játékos a francia 8-ad osztályba volt a finn 5.osztályba
A finnt választottam mert én leszek ot hazai pályán
A neve valaki tudna valamit mondani róla (hozzáértőb) FC Carnots
Azt ugye tudod, h amiért hazai pályán leszel kevesebb lesz a jegybevételed? Jobban jártál volna egy itthoni idegenbeli meccsel.matyi02 írta:Na hirtelen kihívot egy finn, és egy francia játékos a francia 8-ad osztályba volt a finn 5.osztályba
De barimeccsen nem számít h ki az erősebb. Nem baj majd legközelebb.matyi02 írta:Boccs de én még nagyon kezdő vagyok szóval inkáb hagyukpiton írta:Az nem számít mert a B csapatomat szoktam játszatni.matyi02 írta: Attól függ mien erős vagy
Mi a csapatod neve![]()
a csapatom: Ragadozó Pitonok
Még a Bcsapatod is elpáholna![]()
Vannak itt erősebek is mint én
CFirpo3 írta:Ha a legjobb kezdőjével fog kiállni, akkor szerintem legyőz téged. Nézz csak rá a 37 380 TSI-jű játékosára.matyi02 írta:Na hirtelen kihívot egy finn, és egy francia játékos a francia 8-ad osztályba volt a finn 5.osztályba
És a középpályájára.
De ha rámész a csapat nevére, akkor te is megtudhatsz infókat róla.
Ha a legjobb kezdőjével fog kiállni, akkor szerintem legyőz téged. Nézz csak rá a 37 380 TSI-jű játékosára.matyi02 írta:Na hirtelen kihívot egy finn, és egy francia játékos a francia 8-ad osztályba volt a finn 5.osztályba