Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor mi lesz Bridge-el?Sztem ő is nagy játékos!LG írta:A cselszkinek idén az volt a baj h nem volt balbekkje csak Bridge, de o is sérult. Hát most vexnek 1bol ketot. Texnek rola, h még1x nem legyen ilyan, és meg is tehetik.
én pont így vagyok ovennel,meg trezegével,meg inzgival.őket rühellem nagyon.LG írta:Sztem meg a kozelében sincs. Drogba 1 paraxt, nem tud ugy elmenni játékos mellett h ne használja a kezét, csak perxe a bírok ezt nem veszik éxre. 1 sunyi bunko paraxt akit ruhellek.
Már Del Horno valszeg le fog nekik esni. A balbekk problémaik megoldva.
piros-fehér mezben lkellene játszaniuk.Boixos írta:pedig figyeld meg, h amekkora ....sz a moratti, el fogják engedni. nem tudom, mit kéne nektek csinálni, h bajnokok legyetek. akármilyen állat a keretetek, akárki az edző, egyszerűen nem jön össze.
igazad van. végülis kb 15 éve mondjátok, úgy, h közben mindenki rajtatok röhög a serieben.LG írta:Ja, és Boixos, 1x minden sorozat mexakad, az Interé is meg fog. Viszont as csak most kezdodik!
Hát én nem mondanám hogy Emre jobb mint Cassano!Az egy dolog hogy nagy a pfája de nagyon jó focista már most!és ha lehiggad még nagyobb lesz!LG írta:Emre maga tobbet ér mint a nagypofáju Cassano.Nagyon utállom, de azért totyit jobban. Ja, és Boixos, 1x minden sorozat mexakad, az Interé is meg fog. Viszont as csak most kezdodik!
Jajj bocs nem jól emlékeztem!Boixos írta:Maxi írta: Én az interes dologba simán belemennék!
ja ,és a juve illyen transfert is akart:Blasi+Appiah+Zebina vagy tacchinardi(nem emlékszem pontosan)+lóvé!
blasi+appiah+mutu volt
Maxi írta: Én az interes dologba simán belemennék!
ja ,és a juve illyen transfert is akart:Blasi+Appiah+Zebina vagy tacchinardi(nem emlékszem pontosan)+lóvé!
Én az interes dologba simán belemennék!Boixos írta:nagyon el akarják vinni a Casst a Romából...
eddig: púposok: mutu+tacchinardi+10,5 mill.font
lúzerinter (LG!): emre+karagiunnisz
![]()
+RECOBA
+ 10 mill.font.