Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Frankkel 18 meccset nyertünk zsinórban.Rivaldinho írta:Milyen hosszú volt Rijkaard-al a nyerő sorozatunk ? 14 meccs ha jól emlékszem ?
És mennyi volt a veretlenségi sorozatunk ? 21 ?
barca99 írta:Emlékszem nyáron, valamelyik okos feltette a kérdést, hogy hogyan fog Pep támadó focit játszani, amikor 263 meccs alatt 6 gólt lőtt Barca mezben...![]()
bash.hu-rólG-Jay írta: Ez a egyelőre/egyenlőre dolog valami sorozatban volt vagy filmben megemlítve, amit most néztem nemrég...de nem ugrik be...
Bojannal kapcsolatban azért máshogy gondolom. Legalábbis ha Bojan a mellőzés végett elmenne, akkor engem nem vigasztalna semilyen győzelmi sorozat, se bajnokság, se BL, mert Bojan hosszútávon többet ér a csapatnak, mint ezek a sikerek.G-Jay írta:Van egy-két dolga amit nem szeretek, de összességében bizonyítja, hogy jó választás volt. Ha sikerek lesznek, senkit nem fog már érdekelni, hogy Busquets mért játszik annyit, vagy Bojan mért nem (persze azért csak játsszon!).
hogy egy ismerőst idézzek:) :MQuC írta:Egyenlőre úgy látszik tudja, de mint minden csapatnál, minden széria megszakad egyszer. Ez is meg fog. De ne legyen igazam. Csak igy tovább Pep. Sok trófeát a házba!
egyelőre
Én is Hlebet akarom végre látni. Erről rinyáltam egész esteMcLovin írta:Na igen, Victor Sanchez... nem tudom mit lát benne Pep, hogy inkább őt és nem Bojant játszatja! Nagy kár!![]()
![]()
Hleb már megint hol volt?...
Ez a 2 bajom van Peppel, nem azt küldi pályára sokszor, akit kéne...
Pep bizonyított már nekünk, h nagyon is ért ő a futballhoz.A fórum 80%-a szidta, h ki ez Busquets, minek játszik.Lehet Ugyanez lesz V.Sanchez-zel is.Várjunk még.McLovin írta:Na igen, Victor Sanchez... nem tudom mit lát benne Pep, hogy inkább őt és nem Bojant játszatja! Nagy kár!![]()
![]()
Hleb már megint hol volt?...
Ez a 2 bajom van Peppel, nem azt küldi pályára sokszor, akit kéne...