Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A 2. vidi hatalmas nagy!!!!!Bogika87 írta:Tényleg??nade tudatlan vok![]()
![]()
![]()
Jajj én is nagyon várom a mai futamot bár most annyira nem kell izgulnom mint tavaly de azért a Ferrari miatt biztos fogok![]()
![]()
![]()
és remélhetöleg Massának nem csak Kimi lesz az egyetlen szerencséje ahogy ő azt mondta
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.viddler.com/explore/IceSarah/videos/9/
Búcsúzik az ITV is nem csak DC![]()
![]()
![]()
de a vidi nagyon jóóó
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6hXH5B-X ... 23757.html

Nem vagy egyedül.ozsimiki írta: Hú de várom már a mai F1et, adrenalin powaaaa

Csak 7 tizeddel maradt el a legjobbaktól elsőre. A F1-hez is van tehetsége a fiúnak, de ő csak maradjon a kétkerekeseknélozsimiki írta:Már tesztelt Rossi a Ferrarinak pár évesőt még sanszot is láttak,h F1ezni is fog, amire szntem már 0% esély maradt. De azért funból én is kipróbálnám a gépeket, ha lehetne
![]()
Már tesztelt Rossi a Ferrarinak pár éveBogika87 írta:Sok sok esőt várnak![]()
![]()
![]()
![]()
"Ínyenceknek való idő lesz. A futam rajtjára azaz helyi idő
szerint 15 órára 90% eső,majd 16 órára 100% eső.Szóval a
nemzetközi helyzet fokozódik."
Hmmm defuri lesz látni Rossit 4 keréken![]()
![]()
![]()
http://www.formula.hu/f1/a-ferrari-mege ... 23751.html

bali 15 írta:Ki szavazott Raikönenre hogy most már semmi esélye sincs?

Sztem utsó futamra azért beül Laci Bácsi (valszeg "Gyulámmal")LG írta:Nembaj, legalább nem kell a Gyulust(by Palik) hallgatni. Kész vagyok már attól a csávótól. Holnap remélem ott lesz Palik is, ha nem, és a két nyomoronc közvetit, akkor nézem máshonnan.
Abszolút igazad van!Sztem lehetett volna olyan fontos a végkifejlet szempontjából ez az időmérő,h hozzá tudják igazítani a műsort.Minimum a SportKlubon...Ha már adták az egész szezont,akkor szoríthattak volna időt erreKralo írta:Köszönet az RTL klub-nak az élő közvetítésért az időmérőről (legalább sport klubon leadhatták volna)...
..és még képesek voltak rövid hírekben bemondani az eredményt.
Azért, mert büdös bunkók...Kralo írta:Köszönet az RTL klub-nak az élő közvetítésért az időmérőről (legalább sport klubon leadhatták volna)...
..és még képesek voltak rövid hírekben bemondani az eredményt.

Ja ez a lényeg. Valóban nagy a feszültség ebben a topicban, és gyakran sajna elszabadulnak az indulatok, valószinűleg holnap is ez lesz, akármi is lesz a vége...Mihu írta:Pontmiihii írta: Na de részemről is lezárva a vita,ennél tovább ne ragozzuk.Veszekedésig nem szeretném,ha elfajulna a dolog.Hisz' ez egy BARCA fórum,BARCAsok vagyunk,alapvetően egyfelé hajtunk
Asszem ez nekem szól. Én nem vagyok Ferraris, sőt Mekis sem. Alapvetően Honda és Alonso szurkoló vagyok. Nem azért szánalmas a srác mert nem ferraris, hanem mert az és kész. Már bizonyította sok pontján ennek a forumnak. Perrero mondta rá ezt a szóviccet először, és bennem most kerekedett ki mennyire igaza voltd.OR írta:itt nem erről van szó, hanem arról, hogy némelyikőtök lehetne valamivel toleránsabb...és attól még, hogy Ferraris fölény, nem kell a másikat oltogatni, pl. azt mondani rá, hogy szánalmas (tudom,hogy ez nem te voltál..).
Pontmiihii írta: Na de részemről is lezárva a vita,ennél tovább ne ragozzuk.Veszekedésig nem szeretném,ha elfajulna a dolog.Hisz' ez egy BARCA fórum,BARCAsok vagyunk,alapvetően egyfelé hajtunk