Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
(ott a pont, nekem is lett volna progim)mypeter írta:Még annyit hozzá, hogy lefixáltuk 1 hete a ma estét, mindenki tudta és így nevezett. Én szabaddá tettem, és gondolom mások is. Szóval nem értem miért halasztanánk...
Egyik vígaszágasnak sem,akik ma jutottak be, oda is írták, többek között 21.ig ért rá Slither is. ez 4 főmypeter írta:Kinek nem jó ma? Nem láttam ilyen hsz-t....![]()
ozsimiki írta:Mivel 4en is írták,hogy nem jó ma, halasztjuk, de legyen oly kedves mindenki, írja már be,hogy ha ma nem is,de mikor érnek rá? Mert teljes létszámmal szeretnénk lenyomni.
ozsimiki írta:Mivel 4en is írták,hogy nem jó ma, halasztjuk, de legyen oly kedves mindenki, írja már be,hogy ha ma nem is,de mikor érnek rá? Mert teljes létszámmal szeretnénk lenyomni.
Nagyon jó kis party volt szvsz, több mint egy órán át gyűrtűk egymást, a végén pedig egy minden-mindegy alapon történő all-in döntöttVictorValdes19 írta:Vigaszág:
1.VV19
2.Frank
3.Jani (döntős)
4.Bányász
5.Henrik
6.FcBarcelonazsombi
7.Futbolista (szólt,hogy nem jön)
Hármunknak (én,Frank és Jani) nem lenne jó ma a döntő
Ami én lennék!jani8903 írta:3.helyen végeztem a vigaszágon, szal elvileg bejutottam a döntőbe, de én max 9:45re tudok net elé kerülni, ha nem tudtok megvárni akk átadom a helyem a vigaszágas 4.nek.
nekem nem megy azVIII.Henrik írta:Gyülekezzünk az eurobarcas cseten.