Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aztgondoltam nem csak egy meccses eltiltás néz ki neki, de akkor tévedtem.Rivaldo11 írta:Spanyolországban a bajnokikon kapott piros lap utáni eltiltást a kupameccseken is le lehet ülni. Ezt tette meg Negredo hétközben, így ma játszhatott.
Nekem is így rémlik, ekkor jött fel ránk a madrid.Ezután jött az Espanyol fiaskó és az újkori Isten keze nem?Los Banditos írta:A 34. (?) fordulóig voltunk elsők. Egészen addig, ameddig nem játszottunk vasárnap 1-1-es döntetlent a Betissel.
A májust azt én is tudom:Sde azér köszi!!Napra pontosan valaki nem tudja??elvileg akkor az utolsó Gimnastic elleni fordulóig voltunk elsők nem???mer idény közbe a gólarány számított vagy mi!vagy rosszul tudom??Valbali írta:Hát 2007 májusában vmikor, amikor aztán azonos pontszám mellett elbuktuk a bajnokságot.Rezi Torres írta:Valaki megtudná mondani napra pontosan hogy mikor voltunk utoljára elsők???!!
Hát 2007 májusában vmikor, amikor aztán azonos pontszám mellett elbuktuk a bajnokságot.Rezi Torres írta:Valaki megtudná mondani napra pontosan hogy mikor voltunk utoljára elsők???!!
Igen. De ennek most nem nagyon örülök mivel ezen bukhatok egy 10est.Varga írta:Ez végeredmény?Pitoneiro írta:Almeria-Real 1-1![]()
![]()
![]()
Tisztán vezetjük a bajnokságot!!!![]()
Igen.Varga írta:Ez végeredmény?Pitoneiro írta:Almeria-Real 1-1![]()
![]()
![]()
Ez végeredmény?Pitoneiro írta:Almeria-Real 1-1![]()
![]()
![]()
Pedig ebben van valami. A real röpke 18 perc alatt nem csinál semmit. Erőfocijuk van ha azt nem tudják az ellenfélre ráerőltetni akkor......Varatrix írta:Esküszöm nem félek annyira a Realtól mint a Valenciától, vagy a Villarealtól.
Rosszul teszed. Valencia kikapott 4-2-re a Racing-tól, ö leszakadt. Villareal-tól sem kell annyira félni szerintem, mint a Real-tól.Varatrix írta:Esküszöm nem félek annyira a Realtól mint a Valenciától, vagy a Villarealtól.
Sevilla(nov 30.)Gauchomester írta:Azt hiszem a Valencia, Villareal, Real Madrid hármas egy csokorban vár ránk decemberben...
De ráadásul milyen vereségeket szenvedte.Gauchomester írta:A Sporting Gijón ugyebár 5 forduló elteltével 0 pontot számlált....Jól látom, hogy azóta nagy csnedben 4 meccset nyertek zsinórban???![]()
Azért az sem semmi...
A 16. fordulóban. Előtte pedig a Madriddal játszunk.MessiFan írta:Majd ők is kikapnak. Velük mikor játszunk?
Majd ők is kikapnak. Velük mikor játszunk?Varatrix írta:1 pont még nem elhúzás. Villarealal van agond!MessiFan írta:Ha jól látom majdnem mindenki elvérzett. Még az Espanol is csak 1 góllal tudott nyerni.
Ha a Real is kikapna akkor a Barca simán elhúzhatna majd előttük mert a Valladolidot simán el fogják verni!!![]()
![]()
![]()
![]()