Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo, ez nagy voltDrigo írta:Riise tanítgatja a társakat...
Azért tegnap szó sem volt antifociról. 2-2 után 1kapuzott az Inter. Játszottunk gyenge meccseket gyenge játékkal ez tény, de sztem várjuk ki a végét, idő kell Mourinhonak. Én amugy szivesen láttam volna a Barca kispadján Mourinhot, utólag persze már örülök, h mégis Guardiola lett, de akkor őt láttam volna szivesebbenBarcaforever írta:Ha ezt mondja nekem vki az első 2 forduló után, biztos, h galád módon kinevetem.fir3bird írta:hosszu idő után ujra első a Milan az olasz bajnokságban!!hihetetlen ezt is megéltem ujra!
Am azt vágjátok, h európai szemmel, am is anti focit az olaszt, Mourinho képes volt még antibbá tenni?Köszönöm, h nem Barcelonában kötött ki, főleg annyi pénzért, ilyen játékért.
![]()
Az Interről beszélek pölö.De mintha az olasz foci nem a védekezésről szólna először is.Zsolti írta:nemvágom ezt az antifocit..a Milan sztem tök támadóan játszott pölö tegnap.
Ha ezt mondja nekem vki az első 2 forduló után, biztos, h galád módon kinevetem.fir3bird írta:hosszu idő után ujra első a Milan az olasz bajnokságban!!hihetetlen ezt is megéltem ujra!
szerintem jobb h nem tetted meg mert a milan otthon ynerni fog a Napoli ellen ha meg nem akkor basszák meg magukat a Reál Margittal együtt 3/4es ben megteszem h nyer a Barca, Espanyol, Milan, és a Real de azok a buzik csak xeltek.Barcaforever írta:Gondokodtam h megteszem 3000-rel a Napolit.Majd meglátom mennyire lett volna hülyeség.
Raúl példát vehetne róla. Hihetetlen, hogy ilyen idősen milyen jól játszik. A Juve legjobbja még most is.Boixos írta:puttana del piero.
Ha letöltötte megmondom neked!Varatrix írta:Tavaly a MIlan most pedig a Roma. Ersztenek az olasz klubbok. Az Intert pedig nem értem, ott volt neki Machini, szerintem hatalmas edző, és elküldik.
Az olvastam hogy ha letölti az idelyét az Internél Murinho megy a Manchasterhez. Ez Igaz?