Rivaldo11 írta:A legnagyobb bajom, hogy Hamiltonban egyszerűen nem érzemn a zsenialitást. Egy "megcsinált", felépített karriert adtak a kzébe. Igaz, élni tudni kell az eséllyel, de ezt a sanszot sokan ki tudnák használni a mai mezőnyben. Nem érzem benne azt, amit pl. Vettelben, vagy Alonsoban...hogy van benne egy olyan potenciál, ami egy gyengébb autóban ülve is kiütközik.
Egy robotpilóta, akit Dennis bekapcsolt.
Azért tehetséges a gyerek, azt el kell ismerni. De tény, ahhoz, h ilyen korán VB legyen kellett az a bizonyos protekció, h rögtön egy élcsapat autóját vezesse, és ott 1. számú pilóta legyen. Mert pl. Piquet-et, ha nem is akkora, de közel akkora tehetségnek tartották tartották. Ehhez képest végigszenvedte a szezont...Mert egy ilyen gyenge autóval sok mindent nem lehet elérni. Jó, Alonso igy is tudott fölmutatni sikereket, de ő egy igazi zseni, a mezőnyből sztem jelenleg a legjobb pilóta. Abban egyetértek, h Alonso vagy Vettel tehettségesebbek, de azért Hamillton is nagyon jó pilóta.
Amugy én nem voltam/vagyok képes még1x végignézni a futamot, mert számomra ez egy szomorú emlék. Ugyanugy egy vesztes Barca meccset se vagyok képes visszanézni.