Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lessz ott még 6-0!!!kabekabe írta:Én is 4-0 írtam.lui1698 írta:Azért szerintem elég ha behúzzák.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Nem ez a legerősebb felállás.
2-0 is bőven elég lenne.
Én is 4-0 írtam.lui1698 írta:Azért szerintem elég ha behúzzák.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Nem ez a legerősebb felállás.
2-0 is bőven elég lenne.
Azért szerintem elég ha behúzzák.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
Ez biztos. lásd főoldal.Los Banditos írta:Talán ez a kezdő, legalábbis ezt írj a Sport.: Valdés, Puyol, Márquez, Piqué, Sylvinho, Víctor Sánchez, Busquets, Iniesta, Bojan, Henry, Hleb.
http://rojadirecta.com/Gamper99 írta:valaki ezermester tud linket adni?
majd úgy fél óra múlva talán, de a meccs csak egy óra múlva (se) kezdődik...Gamper99 írta:valaki ezermester tud linket adni?
Ma csak a TV6 ad.lui1698 írta:Két csatorna ad BL meccseket: m1, TV6kovinho írta:De a mi meccsünk mellett még van 7 BL meccs, amit leadhatnának, és Magyarországon tudtommal egy napon csak egy csatorna ad Bajnokok Ligáját. Érthető, hogy nem azt a Barcát fogja leadni, aki már szinte (?) továbbjutott, és semmilyen izgalmat nem tartogat.
Ma melyiket adja az m1 és a tv6?lui1698 írta:Két csatorna ad BL meccseket: m1, TV6kovinho írta:De a mi meccsünk mellett még van 7 BL meccs, amit leadhatnának, és Magyarországon tudtommal egy napon csak egy csatorna ad Bajnokok Ligáját. Érthető, hogy nem azt a Barcát fogja leadni, aki már szinte (?) továbbjutott, és semmilyen izgalmat nem tartogat.
Két csatorna ad BL meccseket: m1, TV6kovinho írta:De a mi meccsünk mellett még van 7 BL meccs, amit leadhatnának, és Magyarországon tudtommal egy napon csak egy csatorna ad Bajnokok Ligáját. Érthető, hogy nem azt a Barcát fogja leadni, aki már szinte (?) továbbjutott, és semmilyen izgalmat nem tartogat.
ez hülyeség. te örülnél, ha mondjuk egy barca-juve helyett egy atlético-basel meccs menne?(csak a példa kedvéért) nem lehet ilyen b kategóriás meccse közvetíteni, mert ez AZ! sokkal jobb (preztizsű) meccsek is lesznek maés csak 1 csatorna közvetít...Ilúvatar írta:de ez BL meccs, és illik közvetíteni!
Persze tisztában vagyok vele... De PL meccset hetente 10-szer adnak még ilyen kis meccset is... A BL meg 2 hetente van és szerintem nagyobb érdeklődés is lenne rá.Slither írta:Te tudod hogy miről beszélsz, vagy csak úgy írógatsz a semmibe?Misi88 írta:
Nem azért, de a Bolton Manchester City meccsnek volt valami jelentősége? (mégis leadták) Úgy hogy LEKELLENE ADNI EZT A BARCA MECCSET IS !!!!!
Ez a BL, az meg PL...
Te tudod hogy miről beszélsz, vagy csak úgy írógatsz a semmibe?Misi88 írta:
Nem azért, de a Bolton Manchester City meccsnek volt valami jelentősége? (mégis leadták) Úgy hogy LEKELLENE ADNI EZT A BARCA MECCSET IS !!!!!
Nem azért, de a Bolton Manchester City meccsnek volt valami jelentősége? (mégis leadták) Úgy hogy LEKELLENE ADNI EZT A BARCA MECCSET IS !!!!!ozsimiki írta:Én se adnám le,ha nem szeretném a Barcát, ahogy Lio is írta...semmi rangadó,nagy volumenű fílingje nincs, szal érthető maxra.Ilúvatar írta:ez valami vicc, hogy nem közvetítik TV -n a barca meccset???![]()
szánalom a köbön, gratula magyar televízió... ennél lejjebb már nincsen.
Ma esti meccstől, egy izgalommentes győzelmet várok, többi nem érdekel, azaz nem számít,h nem nagyon sziporkázunk, és az sem,ha nem vmi bivaly csapattal állunk ki.
FORZA BARCAAA
Én se adnám le,ha nem szeretném a Barcát, ahogy Lio is írta...semmi rangadó,nagy volumenű fílingje nincs, szal érthető maxra.Ilúvatar írta:ez valami vicc, hogy nem közvetítik TV -n a barca meccset???![]()
Sajnos azt kell mondjam, ha pártatlan focikedvelő volnék, valószínűleg kiváncsibb lennék a többi mérkőzés bármelyikére, mint arra, hogy a Basel hogy lesz ismét agyonverve, vagy csak megverve, egy tartalékos Barcával.Ilúvatar írta:ez valami vicc, hogy nem közvetítik TV -n a barca meccset???![]()