Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Roniee21 írta:VIII. Henrik kolléga lentebb felvetette ezt a listát. Akkor én "elindítanám" ezt ha nem baj.
1.Roniee21
2.Roniee21(apum)
3. Varga Tamás
Igen fapados volt.De minden nap ment egy járat oda és egy vissza.gergo9 írta:Gondolom ez fapados járattal volt ami össze-vissza repked tehát lehet hogy egy héttel hamarabb ki kell repülni Barcelonába mert nincs később a meccs időpontjához közelebbi járat. Ezért lenne jobb a busz. Meg jól bepiálnánk meg összehaverkodnánk kifele a buszon.Bányász írta:
Én idén pontosan 30ezerért repültem Barcelonába.De még olcsóbban is volt jegy csak arról lecsúsztunk...
Egyébként biztosan van csoportos kedvezmény repjegyre is vagy valami.![]()
Mondjuk ha annyian összejövünk akkor lehet busszal kellene menni még ha kényelmetlenebb is...
De ez elég távoli dolog még ugyh meg se szólaltam.![]()
Ui.:: Én beírtam most egy járat keresőbe oda-vissza 240000ft
Gondolom ez fapados járattal volt ami össze-vissza repked tehát lehet hogy egy héttel hamarabb ki kell repülni Barcelonába mert nincs később a meccs időpontjához közelebbi járat. Ezért lenne jobb a busz. Meg jól bepiálnánk meg összehaverkodnánk kifele a buszon.Bányász írta:
Én idén pontosan 30ezerért repültem Barcelonába.De még olcsóbban is volt jegy csak arról lecsúsztunk...
Egyébként biztosan van csoportos kedvezmény repjegyre is vagy valami.![]()
Mondjuk ha annyian összejövünk akkor lehet busszal kellene menni még ha kényelmetlenebb is...
De ez elég távoli dolog még ugyh meg se szólaltam.
jah,lui1698 írta:Vinnénk nekik magyar kalbászt, meg járnánk velük egy csárdást.mindorokke_barca írta:teljes mellszelesseggel tamogatom az otletet...ha osszegyulnenk v 25-30an... legalabb egy kis eletet lehelnenk a camp nouba:)
Vinnénk nekik magyar kalbászt, meg járnánk velük egy csárdást.mindorokke_barca írta:teljes mellszelesseggel tamogatom az otletet...ha osszegyulnenk v 25-30an... legalabb egy kis eletet lehelnenk a camp nouba:)
Én idén pontosan 30ezerért repültem Barcelonába.De még olcsóbban is volt jegy csak arról lecsúsztunk...gergo9 írta:Amugy 4éve egy Barcelona melletti kisvárosban tölthettem el 2 felejthetetlen hetet és akkor busszal utaztunk ki Spanyolországba és akkor 30ezerbe került az út oda-vissza. Vmi ilyesmi út lenne a legjobb mert a repülővel sztem elég borsos árú az út
Szintén.gergo9 írta:Engem is érdekelne a dolog
Támogatom ezt a kiváló ötletet!Mihu írta:Srácok. Nem emlékszem már pontosan hogy ki volt az aki felvetette azt hogy mi lenne ha az Eurobarca képviseltetné magát a 2009-es Gamperen. Talán Krofj kománk volt aki ezt az ötletet feldobta. Utána meg asszem Iván válaszolt Neki hogy nem rossz ötlet, majd szeptemberben kilök egy rövid cikket a fórumra, felméri az érdeklődést és akkor utána meglátjuk hogy hogyan tovább.
Valahogy már november 4.-e van, de még egy cikket sem olvastam a dologról![]()
![]()
Csak egy halott ötlet volt?
Charlie írta:Hello,
Augusztus végén utazunk Barcelona mellé, érdeklődni szeretnék egy két dolog után.
Először is be buszocskázok Barcelonába egyénileg, lerak valahol, mihez fogjak ezután? Aki jártas ebben segítsen. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miket nézzek meg, hanem hogy mivel közlekedjek például (metro? állítólag van vmi turista busz, ami megáll a látnivalóknál), mennyire bonyolult a közlekedés stb..
Szívesen fogadok útitervet is természetesen, mi esik közel egymáshoz, mit ne hagyjak ki semmiféleképp.
Előre is köszönök mindenféle segítséget,
A Nou Camp-ot ne hagyd ki:D, de a Sagrada Familliát se !!! Nekem tetszet..
C.
Meccsek időpontjai sokszor(legtöbbször) azon a héten, amelyen a meccs van lesznek 100%-osak. Sokszor változik meg az időpont az utolsó napokban.kucsi írta:Sziasztok! Meg szeretnem kerdezni, hatha valaki tud segiteni, hogy hol lehet neten jegyet venni a Barca meccsekre? A Barca fooldalrol ahova jutok, csak tagoknak lehet venni jegyet. Kiszeretnek menni Barca-Valenciara. Meg valami, hol lehet megnezni 100%ra hogy mikor van a meccs? A fcbarcelona.com-on dec 7et irnak, de a http://www.servicaixa.com ameddig jutottam, meg dec 6ot. Koszi szepen