Barça a Bajnokok Ligájában
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Komolyan mondom, hogy hihetetlenek páran(élő közvetítések topicra reagálva). X-eltünk? ÉS AKKOR MI VAN? Ha full kezdővel állunk ki és lesérülnek ketten akkor azért anyáznánk. Most ez jött össze, legalább nem szállnak el, kell is az ilyen, ráadásul ez kb egy barátságos meccs jelentőségű már nekünk. Ha a bajnokságban botlunk akkor az dühítőbb, de azt se lehet elvárni hogy az összes meccsünket nyerjük meg idén. Nagyon nem szeretem, ha egy meccs után megy a sírás.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Húúha x-eltünk a Basel ellen.....összedől a világ...minden meccsen nem lehet gálázni...majd inkább a bajnokságba a rangadókon gálázunk (vagy legalább nyerjünk
) a BL-be már ebbe az évbe úgy sincs nagy tét számunkra, majd 2009-be kell rákapcsolni a BL-be is
Jah és nehogymár 1 meccs alapján mondjuk,hogy Hleb felesleges pénz kidobás volt
.

Jah és nehogymár 1 meccs alapján mondjuk,hogy Hleb felesleges pénz kidobás volt

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
tényleg rohadt idegesítő, hogy a legkönynebb meccsen szakad meg a sorozat, de nem történt semmi.
sőt, a teher lekerül így a fiúk válláról
sőt, a teher lekerül így a fiúk válláról
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sok link van itt válassz:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsMESSIás(z) írta:én azér nézném élőben...vki egy link
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

én is itt a link.MESSIás(z) írta:én azér nézném élőben...vki egy link
bigpeter írta:http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... l=joserino
Itt van ez is jó!!!!
Nme akadozodik!!!!Eddig!!!!Very Happy Very Happy

Tetszik a kezdő,nagyjából ezt is vártam,de Caceres-t a kezdőbe vártam!Nem tudom,mi lehet vele!
Egyébként nagyon remélem,hogy jól játszik majd a csapat,hiszen annak ellenére,hogy ez most lehetne egy "lazítósabb" meccs,a közönség kicsalogatása érdekében igenis jól kéne játszani!
Szóval,HAJRÁ BARCA
Egyébként nagyon remélem,hogy jól játszik majd a csapat,hiszen annak ellenére,hogy ez most lehetne egy "lazítósabb" meccs,a közönség kicsalogatása érdekében igenis jól kéne játszani!
Szóval,HAJRÁ BARCA

.
-
- Barça B
én azér nézném élőben...vki egy link 

Vmit nagyon elronthat edzésen, hogy ennyire keveset játszik... Meccseken, amikor(ritkán) játszik, akkor egyáltalán nem gyenge, de vmi mégsem klappol vele...Varga írta:Nem sajnos, Pique és Márquez kezd középen.Valbali írta:Cáceres megint nem kezdő?

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mára Hajrá Barca !
Szép játékot várok ma a fiúktól, jól kell játszanunk. És győzni !
Legyen ma is egy szép gála a Nou Camp-ba.
Szép játékot várok ma a fiúktól, jól kell játszanunk. És győzni !
Legyen ma is egy szép gála a Nou Camp-ba.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- Varatrix
- Director del Fútbol
BAjunk azért csak nem lesz belőle!Varga írta:Nem sajnos, Pique és Márquez kezd középen.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Victor_Valdes
Pedig megérdemelné, főleg annak tudatában, hogy ennyi pénzt adtunk érte (akinek nem tetszik annak: adott érte a barca), ráadásul első meccsén elég jól teljesített.Varga írta:Nem sajnos, Pique és Márquez kezd középen.Valbali írta:Cáceres megint nem kezdő?
Egy szó mint száz, megérdemelné a lehetőséget.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- bigpeter
- Barça B
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... l=joserino
Itt van ez is jó!!!!
Nme akadozodik!!!!Eddig!!!!:D
Itt van ez is jó!!!!
Nme akadozodik!!!!Eddig!!!!:D

Nem sajnos, Pique és Márquez kezd középen.Valbali írta:Cáceres megint nem kezdő?

Cáceres megint nem kezdő?

- noname
- Llegenda del Barça
Ez fordítva is igazVictor_Valdes írta:Amúgy egy viszonylag szoros meccset várok, mert a Baselnek nincs mit veszítenie így tiszta szívből nyugodtan fognak játszani

A Fifa egy szégyen
- lui1698
- Llegenda del Barça
Semmi baj, az NSO elég gyakran követ el ilyen hibákat.kabekabe írta:Nézzétek meg a kezdőt!
http://www.nemzetisport.hu/Kozvetites_i ... p?tid=3512
Elég gáz![]()
![]()
Dani a keretbe sincs

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- BarcandLove
- Barça B
Én pont azért tippeltem 4-0 mert akik eddig háttérbe szorultak most mutathatják meg mekkora spielerek 

FCB
Nézzétek meg a kezdőt!
Elég gáz
Dani a keretbe sincs
Elég gáz

Dani a keretbe sincs

- Victor_Valdes
Én 1-2-et tippeltem, de csak a 18x-os szorzó miattLos Banditos írta:Ilyenkor szokott jönni a pofáraesés. Amikor mindenki azt várja, hogy 4-5 gólt rúgjunk. Örüljünk egy 1 gólos győzelemnek is.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam

Amúgy egy viszonylag szoros meccset várok, mert a Baselnek nincs mit veszítenie így tiszta szívből nyugodtan fognak játszani. A valóságba egy 2-1 (a barcának) a tippem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.11.04. 20:11:59-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Barça B
A justin.tv topicon írták a katalánok:Varga írta:Ez biztos. lásd főoldal.Los Banditos írta:Talán ez a kezdő, legalábbis ezt írj a Sport.: Valdés, Puyol, Márquez, Piqué, Sylvinho, Víctor Sánchez, Busquets, Iniesta, Bojan, Henry, Hleb.
segun catalunya radio , valdes, puyol, marquez, pique, sylvinho, sergio busquets, iniesta, victor sanchez, bojan, henry y hleb
Ha az lesz akkor is örülni fogok.Los Banditos írta:Ilyenkor szokott jönni a pofáraesés. Amikor mindenki azt várja, hogy 4-5 gólt rúgjunk. Örüljünk egy 1 gólos győzelemnek is.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
-
Ilyenkor szokott jönni a pofáraesés. Amikor mindenki azt várja, hogy 4-5 gólt rúgjunk. Örüljünk egy 1 gólos győzelemnek is.BarcandLove írta:Ti menyire tippeltek?Én 4-0 saccoltam
in to exile
- BarcandLove
- Barça B
22:50-től az összes BL meccs összefoglalója a ORF1 -en (Akit érdekel)
FCB