Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
UEFA.com szerint Sportingnak 9 pontja van. Elírták valamelyiken és vszínű, hogy a fcbarcelona.com-onVarga írta:FC Barcelona 10
Sporting 7
Shakhtar D. 4
FC Basel 1
(fcbarcelona.com)
Akkor OK. Így tényleg szoros lesz.shevy írta: pedig 9, most mutatta, a meccs után megy még a justinon, csak tőlünk kaptak ki, többit nyerték
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803Alberto10 írta:nem tudja vki h ini sérülése komoly-e?
kovinho írta:A sport.es -en azt olvastam, hogy egy hónapot ki kell hagyni Iniestának az első vizsgálatok szerint. Remek.
pedig 9, most mutatta, a meccs után megy még a justinon, csak tőlünk kaptak ki, többit nyertékCFirpo3 írta:Én úgy tudom, hogy a Sportingnak most 7 pontja van.shevy írta:na most 10 pontunk van, a sportingnak meg 9, még bármi lehet, sportinggal idegenben nyomjuk...
Nagyrészt kontrákra játszottak. Ebből egy bejött.Varatrix írta:Minden esetre jó lecke volt! Biztos tanultak belőle. Viszont én a meccs közben is hangsúlyoztam, hogy jól játszik a Basel. Tehát azért luxus arra fogni, hogy nem érdekelte a Barcát a meccs.
Cooltiszo írta:Komolyan mondom, hogy hihetetlenek páran(élő közvetítések topicra reagálva). X-eltünk? ÉS AKKOR MI VAN? Ha full kezdővel állunk ki és lesérülnek ketten akkor azért anyáznánk. Most ez jött össze, legalább nem szállnak el, kell is az ilyen, ráadásul ez kb egy barátságos meccs jelentőségű már nekünk. Ha a bajnokságban botlunk akkor az dühítőbb, de azt se lehet elvárni hogy az összes meccsünket nyerjük meg idén. Nagyon nem szeretem, ha egy meccs után megy a sírás.