2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát én sem.megvenném mondjuk Vicentét,Riisét meg visszavinném balbekkenek.Vito írta:ha Perec elengedi, akkor veheti ő is a kalapját.
monnyuk, amit a 'Pool csinál az sem semmi.
van pénz ott is, bár én biztos nem Raúl Blancora költeném...
MetroStars!Megnéztem biztos!Bodi írta:Az ő számára a legjobb hely a PSV,ott tudnak a legjobban fejlődni a fiatalok.Egy két év alatt hatamas sztár lesz belőle Hollandiában!Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik csapatban játszott?FIFA-ban megpróbálom leigazolni!
Jól van na, le ne baxál már!Mr. Master írta:NEM ÉRDEKES??M Észnél vagy? Ez az a hír, amit vártam! 15 éves volt, amikor már bemutatkozott az amerikai profiligában. Az USA válogatottja úgy tervezi, h a német VB-n majd ő lesz az ő Ronaldojuk. Akkor lesz 17(!) éves! Nem semmi a srác. Láttam róla pár videot. Jó, hogy beírtad, köszi.Maxi írta:Freddy AduPsv ezt csak azért írom mert 16 éves és minden nagy csapat meg akarta venni ja és 14 évesen már profi játékos volt!(lehet hogy ez nem érdekes hír de beírtam ha nem baj!)
Kár, h nem hozzánk jött.
NEM ÉRDEKES??M Észnél vagy? Ez az a hír, amit vártam! 15 éves volt, amikor már bemutatkozott az amerikai profiligában. Az USA válogatottja úgy tervezi, h a német VB-n majd ő lesz az ő Ronaldojuk. Akkor lesz 17(!) éves! Nem semmi a srác. Láttam róla pár videot. Jó, hogy beírtad, köszi.Maxi írta:Freddy AduPsv ezt csak azért írom mert 16 éves és minden nagy csapat meg akarta venni ja és 14 évesen már profi játékos volt!(lehet hogy ez nem érdekes hír de beírtam ha nem baj!)
ja,ha az nso írta,akkor az úgy is van.Badi írta:nemNSO írta:A Valencia már korábban szerette volna soraiban tudni Kluivertet, aki miután átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, 3+1 éves szerződést írt alá a bajnokságban idén hetedik helyen végzett, nemzetközi kuparészvételről is lemaradó együttessel.
nemNSO írta:A Valencia már korábban szerette volna soraiban tudni Kluivertet, aki miután átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, 3+1 éves szerződést írt alá a bajnokságban idén hetedik helyen végzett, nemzetközi kuparészvételről is lemaradó együttessel.
Jaja és még Barost is akarják!Badi írta:asszem jövőre ismét számolni kell a Valenciával..NSO írta: Valencia: Kluivert 3+1 évre aláírt
NSO, 2005-06-03 14:42
Patrick Kluivert (képünkön) ismét Spanyolországban! A holland csatár sikertelen, mindössze egy éves angol kitérőt követően tért vissza ismét az ibériai félszigetre, igaz volt klubja, a bajnok Barcelona - hat évet játszott a katalánoknál - ezúttal nem kereste, így ő aláírt a tavalyi bajnok FC Valenciához.
azon se lennék meglepődve, ha Kluivert 20 gól felett lenne jövőre