De én Schustertől sem vagyok elszálva. Jó, tavaly megnyertétek nagyon a bajnokságot, de én ugy gondolom, h ahhoz több köze van Capellonak mint Bernardonak.
Én is hasonlóan gondolom. (bár Capello sem megfelelő edző egy Madridhoz, de ott, akkor, abban a helyzetben nagyon kellett!)
De a BL-ban sztem idén sem terem babér, nem bántásból, de sztem 8-ad dönntő megint a végállomás lesz a Madridnak.
Nem bántás sajnos, hanem a realitás...Persze Bl-bn bármi történhet, két meccs dönt a továbbjutásról, sőt, elég ha csak az egyik meccsen kapja el nagyon a fonalat egy gárda és eldöntheti a továbbjutást.
Arról nem beszélve, hogy jövő meg végképp nincs ebben a keretben. 6-7 új igazolásra lesz szükségük. Meg egy edzőre.
A nyár elején pedig jól álltunk, volt jövő a csapatban, még két nagy játékossal(Villa meg CR mondjuk, bár én már Benzemában is sokat látok) nagyon jó kis csapatot lehetett volna építeni. Helyette Robinho lépett... pedig egy Diarra-Gago-Sneijder-Robinho-CR-Villa/Benzema sokmindenre jó lett volna...Na mindegy! Illetve nem az, de ez van!