Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az állambácsi 200-300 forintot tisztán keres egy doboz cigin, és általában a dohányosok után túl sok nyugdíjat nem kell fizetni...Perrero írta:angoloknál 4-5 font egy doboz cigi, nálunk miért olcsóbb![]()
Mert ők már elindultak azon az úton, amin előbb utóbb minden eu-s országnak el kell, és elkezdték visszaszorítani a dohányosok számát. Nagyon helyesen.Perrero írta:angoloknál 4-5 font egy doboz cigi, nálunk miért olcsóbb![]()
Egy kis segítség,h az aláírásod is jó legyen:lopakodo írta:Ez már télleg nagyon off ,de igaz h milyen király a képem..?
Ráadásul akkor én legalábbis kis tökös voltam olyan nagy élmény volt igazi kaland h ugráltak hajóra meg ilyenek. DE MINDIG A FINNEK NYERTEK!!ozsimiki írta:Mi Magyarok is remekeltünk jópárszor,és győztünk is egy-egy alkalommal,sőőőt![]()
nagyon nagy ötlet volt az a sorozat,és kivitelezés, sokkal inkább elnéznék olyasmit,mint amik manapság mennek
ÉS MINDIG A FINNEK NYERTEK!!!!ozsimiki írta:Egyik alap, gundellel, és a paradicsom meghódítása záró zenévelBányász írta:Jeux sans frontières!
Játék határok nélkül.Ki nézte?
Kiskoromban imádtam.Tökre szerettem volna egyszer játszani egyben.
Amint meghallottam a főcímzenét szaladtam a Tv elé.Nagyon szomorú voltam amikor vége lett...
Valaki véletlenül nem tud egy torrentet hozzá?![]()
youtuben van fent pár rész, sajnos torrentet még nem találtam róla
Egyik alap, gundellel, és a paradicsom meghódítása záró zenévelBányász írta:Jeux sans frontières!
Játék határok nélkül.Ki nézte?
Kiskoromban imádtam.Tökre szerettem volna egyszer játszani egyben.
Amint meghallottam a főcímzenét szaladtam a Tv elé.Nagyon szomorú voltam amikor vége lett...
Valaki véletlenül nem tud egy torrentet hozzá?
Avatar vagy aláírás?lopakodo írta:Ez már télleg nagyon off ,de igaz h milyen király a képem..?
Csakhogy ők szerintem kevésbé eladható nevek.LG írta:ÉrdekesGauchomester írta:Ma jelent meg Sztár Sport Extra, benne a spanyol liga legjobbjai poszteren (24 játékos), többek között Henry, Iniesta, Puyol, Xavi, Krkic, és Messi (óriásposzter)
.....Sztem pl. Krkic még biztos nincs benne a top 24-ben a spanyol ligában, és Henry sem, az eddigi, Spanyolországban mutatott teljesitménye alapján. Viszont a Barca játékosok közül akinek mindenképpen helye lenne az Etoo és Alves.
Jogos. Az egyik tanárom is ezt mondta, amikor meglátta az új tantervmódosítást.Vito írta: tudatosan, célzottan butítják az embereket.
ÉrdekesGauchomester írta:Ma jelent meg Sztár Sport Extra, benne a spanyol liga legjobbjai poszteren (24 játékos), többek között Henry, Iniesta, Puyol, Xavi, Krkic, és Messi (óriásposzter)
.....
kössz, hogy szóltál.Gauchomester írta:Ma jelent meg Sztár Sport Extra, benne a spanyol liga legjobbjai poszteren (24 játékos), többek között Henry, Iniesta, Puyol, Xavi, Krkic, és Messi (óriásposzter)
.....