2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
15évesen U-20as vb-n???Durva nemMaxi írta:Eindhoven, június 3., 13.40 A világ legfiatalabb profija átkelt az óceánon.HAnonymus írta:Adu a DC Unitedben nyomja, nem a MetroStarsban, de szerintem is vagy 25 évesnek néz ki. Öcsémmel pont most jelentettük ki hogy létezhetetlen hogy annyi idős amennyienk mondják, de lehet hogy csak az irigység beszél belőlünk... Viszont amit Kubala mondott az nem hülyeség!
Freddy Adu már két éve, 14 éves korára minden idők egyik legfiatalabb profi játékosa lett. A nigériai származású csatárnak nagy jövőt jósolnak a hozzáértők, de ezt eddig nem volt lehetőségünk "testközelből" megítélni, mivel a tengerentúlon, a MetroStars csapatánál játszott. A színes bőrű csatárt több európai csapat is szerette volna leigazolni, de végül a BL-elődöntős PSV lett a befutó.
A csatár egyébként hamarabb érkezik Hollandiába, ugyanis az USA U-20-as csapatával vesz részt a korosztályos világbajnokságon.
Forrás:nb1.hu
De lehet hogy ez nem igaz!
Akkor nem szólta!balboa7 írta:Gilardino-Chelsea? - nem hinném:
„Átgondoljuk a Chelsea és a Real Madrid ajánlatát is, de Gilardino legszívesebben a Milanba igazolna” – nyilatkozta a futballista ügynöke.
Szerintem már letettek róla mert elvileg megvan nekik Gilardino!A. Gábor írta:Milánó, június 3., 20.35 A londoniaknak akár 65 millió fontot is megérne a csatár.
Az Inter csatára, Adriano elmondta egy brazil újságnak, hogy nem foglalkoztatja az angol milliomosgárda érdeklődése, pedig Roman Abramovics állítólag 65 millió fontot sem sajnálna kifizetni a játékosért.
- Tudom, hogy a Chelsea a világ leggazdagabb futballklubja, de engem csak a jelenlegi csapatom érdekel - mondta a brazil válogatottal készülő csatár. - Nagyon szeretek Milánóban élni, ahol királyként bánnak velem.
Amennyiben egyébként a híresztelések beigazolódnak, a milánóiak dél-amerikai gólzsákja lehet - toronymagasan - a világ legdrágább futballistája.
A jelenlegi csúcsot Zinedine Zidane tartja, aki 2001-ben 75 millió euróért szerződött a Juventustól a Real Madridhoz.
Szerintetek????
Mindenesetre érdekes.....
Ezek a mai fiataloooooook.Maxi írta:Hát egy 20-as minimum!
Van neki eu-s útlevele asszem!Zsolti írta:jó boltot csináltak vele,nagyon jó játékos.csak non eu-s.és ott van már 3olyan.Vito írta:A Real megegyezett Garcia-val
A Real Madrid megegyezett a személyes követelésekben az Osasuna középpályásának, Pablo Garcia-nak a menedzserével.
Az uruguay-i válogatott a Real Betis elleni spanyol kupa-döntő után fogja megnézni a szerződéstervezetet. A két klub ezután fog találkozni, hogy alaposabban is megvitassák a középpályás bérét, ami valószínűleg 6 millió font körül lesz.
Garcia-nak még egy éve van hátra a szerződéséből, és a Real első hivatalos igazolása lesz a nyáron.
jó boltot csináltak vele,nagyon jó játékos.csak non eu-s.és ott van már 3olyan.Vito írta:A Real megegyezett Garcia-val
A Real Madrid megegyezett a személyes követelésekben az Osasuna középpályásának, Pablo Garcia-nak a menedzserével.
Az uruguay-i válogatott a Real Betis elleni spanyol kupa-döntő után fogja megnézni a szerződéstervezetet. A két klub ezután fog találkozni, hogy alaposabban is megvitassák a középpályás bérét, ami valószínűleg 6 millió font körül lesz.
Garcia-nak még egy éve van hátra a szerződéséből, és a Real első hivatalos igazolása lesz a nyáron.
Vicentét én is nagyon imádom csak ő is üvegből van!Zsolti írta:hát én sem.megvenném mondjuk Vicentét,Riisét meg visszavinném balbekkenek.Vito írta:ha Perec elengedi, akkor veheti ő is a kalapját.
monnyuk, amit a 'Pool csinál az sem semmi.
van pénz ott is, bár én biztos nem Raúl Blancora költeném...
Eindhoven, június 3., 13.40 A világ legfiatalabb profija átkelt az óceánon.HAnonymus írta:Adu a DC Unitedben nyomja, nem a MetroStarsban, de szerintem is vagy 25 évesnek néz ki. Öcsémmel pont most jelentettük ki hogy létezhetetlen hogy annyi idős amennyienk mondják, de lehet hogy csak az irigység beszél belőlünk... Viszont amit Kubala mondott az nem hülyeség!
meg állítólag megígérte neki Rafa, hogy a kezdőben lesz.Bodi írta:Raul gondolom Morientes miat akar főleg a Pool-ba igazolni.
De nemtom,hogy Benitez akar-e még csatárt,ott van Cissé,Morientes,Merror!
Kössz!Maxi írta:MetroStars!Megnéztem biztos!Bodi írta:Az ő számára a legjobb hely a PSV,ott tudnak a legjobban fejlődni a fiatalok.Egy két év alatt hatamas sztár lesz belőle Hollandiában!Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik csapatban játszott?FIFA-ban megpróbálom leigazolni!