Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olrájt thxlionelmessi19 írta:moderátor kiírt pályázatoknál, illetve ajánlásokkal.. miután a meglévő moderátorok megszavazták az illetőt, adminisztrátorok ügyében pedig nagyon ritka a változás, de Iván és Ákos döntenek.ultrasur írta:Hogy lehet valaki moderátor und adminisztrátor?
Lehet énvok a hüye de az önmegtartóztatás kifejezés úgytudom elsősorban szexuális értelemben használatoslionelmessi19 írta:Nem haragszunk, de lassan gyakorolhatnál az ilyen eseteknél egy kis önmegtartóztatást.
moderátor kiírt pályázatoknál, illetve ajánlásokkal.. miután a meglévő moderátorok megszavazták az illetőt, adminisztrátorok ügyében pedig nagyon ritka a változás, de Iván és Ákos döntenek.ultrasur írta:Hogy lehet valaki moderátor und adminisztrátor?
Miki!ozsimiki írta:nyugodj már le, fél perc alatt kiszedtem 5-6ot, nem vok gép, de ki van téve már innen, ne aggódjVarga Tamás írta:Szedjétek már ki őket, az Isten szerelmére! Meddig kell még ezt nézni!
Ezt a szemét pondrót meg tüntessétek el innen örökre! Ocsmány féreg, egy tetű, akit el kell taposni!
Vérlázító!
nyugodj már le, fél perc alatt kiszedtem 5-6ot, nem vok gép, de ki van téve már innen, ne aggódjVarga Tamás írta:Szedjétek már ki őket, az Isten szerelmére! Meddig kell még ezt nézni!
Ezt a szemét pondrót meg tüntessétek el innen örökre! Ocsmány féreg, egy tetű, akit el kell taposni!
Vérlázító!
Az igazolásokról tényleg szívesebben dumcsiznék én is, 1 hónap és a téma aktuállis is lessz.G-Jay írta:Nemtudom, ahova én nem írok sűrven, vagy nem annyira köt le a téma, az nem igazán érdekel, hogy milyen színvonalú.
Pl az igazolásokról szívesen beszélgetnék, ha nem lenne a sok idióta aki teleírja a Focimanager álmaival. Vagy egyéb hasonló.
Nem is fogok, csak belenéztem, mert a fórum ajánlóban rákattintottam. És amit láttam, eléggé elszomorított. Lehet, hogy téged nem, de engem igen.G-Jay írta:Még nem nagyon láttalak oda írni, nem értem neked ez mégis hol okoz problémát....Varga Tamás írta:A Hattrick.org topikban van némi OFF-jellegű hömbölgés, amit a jelenlevő moderátorok felszámolhatnának. Szerintem.
Köszönöm!
Még nem nagyon láttalak oda írni, nem értem neked ez mégis hol okoz problémát....Varga Tamás írta:A Hattrick.org topikban van némi OFF-jellegű hömbölgés, amit a jelenlevő moderátorok felszámolhatnának. Szerintem.
Köszönöm!