Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És egyből elkapcsolÉn nem mondom, hogy verhetetlenek vagyunk. Nem mondom, hogy nem lesznek még a szezon során rossz meccseink. Nem mondom, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata... de aki manapság a mai modern futballban a virtuózitásra, a támadójátékra az "igazi" FUTBALLRA kiváncsi, az a Barcát nézi
onnan sajna továbbjutnak, de a nyolcaddöntőben már elvéreznek. örüljünk neki, h legalább UEFA kupát nem nyernekbali 15 írta:Újabban a Real csak bírói +-al tud meccset nyerni. Fogadni mernék hogy nem jutnak tovább a BL csoportból.
2 hónap az jó gyors?LG írta:Sajnos technikai okokból nem láthattam tegnap 1 meccset sem, ugyhogy a RM meccséről nem tudok nyilatkozni, de azért grat Higuain-nak, 4 gól az akárhogy is nagyon szép teljesitmény. De azért remélem, jó gyorsan felépül a Ló, h megint összeálljon a vén csatárduó(még rimel is) és akkor Higi mehet vissza a padra...persze ez csak nekünk lenne jó
![]()
3 gólt megint kapott a Madrid, ezzel a védelemmel nem viszitek sokra.
senki nem ismerte? te mióta vagy real drukker hadkérdezzemmá'petiamadridista írta:Jól van már..
Na.. Én nem is hasonlítottam össze a 2öt.. Ok Eto'o jobb.. Persze.. Higuaín mester 4esében volt birói segédlet.. Persze.. De egy fiatal 20 éves srác akit tavaly még senki sem ismert, és valszeg idén sztár játékossá fog válni..
Azért nem kéne ennyire lekezelően bánni vele..
Varga Tamás írta:Gábor!Rivaldo11 írta:...arról nem szólva, hogy az ilyen derbik háromesélyesek mindenkor. Oda kell figyelni. Jobbak vagyunk, egész más tempóban, más technikai szinvonalon futballozunk, de ha nem figyelünk, pórul járhatunk egy ilyen meccsen.
Erről van szó. Az egy meccs, amire a Madrid is felszívja magát. Nem hinném, hogy 6-0 lesz a vége. (csak 3-0)
Gábor!Rivaldo11 írta:...arról nem szólva, hogy az ilyen derbik háromesélyesek mindenkor. Oda kell figyelni. Jobbak vagyunk, egész más tempóban, más technikai szinvonalon futballozunk, de ha nem figyelünk, pórul járhatunk egy ilyen meccsen.
nem kell itt győzködni a másikat, majd eldől idővel,h mekkora játékos is a higany..amúgy az említett játékosok is szereztek volna 4et egy meccsen ha van azon a meccsen két 11es,és pont ők lövikpetiamadridista írta: De Torres még a Poolban sem lőtt mester4est (ha jól tudom) vagy mondhatnám Rooney-t is.. A MU-ból
Ezzel nem azt mondom, hogy Higuaín jobb mint ők.. Sőt!! Nagyon sőt!! De ilyen fiatalon mégha 2 11es is van közte.. Azért nagy dolog..
Na!!
Ebben van valami...Varga Tamás írta:Peti!
Leo 17 évesen előbbre tartott, mint Higany 20 évesen. Semmi rendkívüli nincs benne. Sőt, Bojan is előbbre tart, mint Higany.
Csak azért örülök neki mert nem mondhatják h fekete kéz van. Vajon a címlapon fogják szidni a madridi lapok a bírót h befújta?Varga Tamás írta:Higany mesternégyese nem jött volna létre Senor Iturralde González segítsége nélkül!
És akkor még Agüero sehol sincs.petiamadridista írta:Egy Messi---- Higuaín------- Tevez támadó3as nagyot üthet 2010-ben..
Maradonaval a padon..![]()