Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, köszi!Blablabla... meg ez, meg az... Üres beszéd.
Egyrészt én csak megjegyeztem, hogy ne vegyük egy lap alá a két esetet, másrészt egy szót sem ejtettem arról, hogy ki kapta, kaphatta a galaktikus jelzőt.
Azonban mégiscsak leírom hát...: nyilván volt oka, amiért ez felmerült. Mivel nem néztem utána, s őszintén nem is érdekel, ezért csak az én tézisem írom: mivel elkezdődött az a játékosvásárlási politika, így a média, akár a Madridi marketingesek hatására előállt ezzel a jelzővel... Ennyi, minek túlmagyarázni azzal, hogy én azért írok ide bármit, mert egy madridistának nem lehet igaza... köze nincs hozzá...
Blablabla... meg ez, meg az... Üres beszéd.CS0ki írta:Hát, nem tudom te mit olvasol, de itt arról volt szó, hogy az ezredforduló idején a Madrid építgette a galaktikusokat, te pedig azt válaszoltad rá, hogy a Barçában is voltak.
Olvass vissza akkor légyszi... Nem kell ám egyből gyorsan mindig ellentmondani mindenre csak azért, mert egy madridista írta be!![]()
Miután a galaktikonak nincs konkrét meghatározása, így elég nehéz kijelenteni, hogy hol kik/mik vannak. Pl Raúlra is ugyanúgy használták a jelzőt, holott ő végig Madridban nevelkedett...
Ennyi...nem tudom mit kell itt lovagolni ennyire a galaktikus jelzőn. azért is hasznos ez a szó, mert legalább le lehet írni vele egy korszakot a Madrid történetében.Ez csak a közönségnek megy. Biztos vagyok benne, hogy a galactico jelzőt maguk a madridi játékosok is kényelmetlennek érezték.
Elméletileg a 30%-a a játékjogának volt 500 ezer, szóval olyan másfél millió lehet a teljes vételár. Ennyit tényleg simán megéri kockáztatni. Robben árából mennyi ilyen vehettünk volna!A brazil srác meg tényleg nem 30 milla volt, lehet hogy be is válik, mindenestere 500e. eurót( annyi volt?) megéri kockáztatni.
Hát, nem tudom te mit olvasol, de itt arról volt szó, hogy az ezredforduló idején a Madrid építgette a galaktikusokat, te pedig azt válaszoltad rá, hogy a Barçában is voltak.
Hát, nem tudom te mit olvasol, de itt arról volt szó, hogy az ezredforduló idején a Madrid építgette a galaktikusokból álló szupecsapatot, te pedig azt válaszoltad rá, hogy a Barçában is voltak. Igen, de nem ugyanaz az eset... Ne csak nézz, láss isCS0ki írta:Ok, és? Mondta valaki hogy nem? Hogy jön ez ide egyáltalán?Legalábbis nem készen vette őket aranylabdásként, vagy világhírnévvel, rengeteg címmel a hátukban, Messi pedig ugye...
Ok, és? Mondta valaki hogy nem? Hogy jön ez ide egyáltalán?Legalábbis nem készen vette őket aranylabdásként, vagy világhírnévvel, rengeteg címmel a hátukban, Messi pedig ugye...
Még a hivatalos Barcelona oldal is használta!A Fantasznikus négyes jelzőt, azt hiszem csak a Marca használta.
Mindenesetre nem volt 30 millió!A madrid leigazolt vmi brazil srácot, Alipio a neve. Már hallom előre, hogy hamarosan ő lesz a világ legjobbja-a madridisták szerint.
Mondjuk Pepénél biztosan jobb vétel. (hejj, hogy nem tudok leszakadni arról a fickóról. de hát annyira szerencsétlen. )
Akkor próbálom pontosítani a mondandómat. A Barca szellemiségéhez ez nem tartozik szervesen mint nálatok a giga-érában. A legfontosabb: Ehhez nem ragaszkodtak pl a mindenkori aranylabdás megvételével.CS0ki írta:Nem, Barcelonában fantasztikus négyes volt, ami tök ugyanaz, csak más szavakat használtak...Barcában sosem volt galaktico. Ez madridi reklámfogás. Itt hús-vér játékosok vannak, nem ilyen egyszerűen beskatulyázandók.![]()
De nem, ott hús-vér játékosok vannak, nem lehet őket beskatulyázni, sőt, a Barcelonában csak Mária Terézia leszármazottai szerepelnek!Ugyan már!
Nem, Barcelonában fantasztikus négyes volt, ami tök ugyanaz, csak más szavakat használtak...Barcában sosem volt galaktico. Ez madridi reklámfogás. Itt hús-vér játékosok vannak, nem ilyen egyszerűen beskatulyázandók.
Barcában sosem volt galaktico. Ez madridi reklámfogás. Itt hús-vér játékosok vannak, nem ilyen egyszerűen beskatulyázandók. Esetleg a klasszis szót használhatnád, de az meglepne ha csak 3 lenne. Jah és gondolom Dinho-t gondoltad 4ediknek. Kiégett játékos volt utolsó évében de te madridistához méltóan használtad (utolsó időszakában) ezt a szót egy kiégett játékosra( bár némi esélye van megújulni).CS0ki írta:ja, Zidane, Ronaldo, Figo...nulla játékosok voltak...Mint az is amikor a 2000-es években mondták minden megbukott jöttmentre, hogy "galaktico"!Tavaly 4 volt, most 3.(költői kérdés: A mostani Barcában hány "galaktico" van?!)
ja, Zidane, Ronaldo, Figo...nulla játékosok voltak...Mint az is amikor a 2000-es években mondták minden megbukott jöttmentre, hogy "galaktico"!
Tavaly 4 volt, most 3.(költői kérdés: A mostani Barcában hány "galaktico" van?!)
Franco!Franco írta: AZ hogy anyigalag lehetővé tette egy csapatnak hOGY Hírnevet szerezzen a spanyol népnek Europába A REAL MADRID ÁLTAL.Az miért nem tiszta? Maradjunk annyiba ti is szép eredményeket értetek el akkoriban, és nem kevés jó játékos volt a Barcelonaba. Akkor lenne igazad ha akkoriban Franco írányitotta volna a Barcelonat és nem kaptátok volna vissza a címert és egy bajnokságot se nyertetek volna nem hogy az összesnek a felét.
Hát, itt azok az meberek, akik szimpátiát éreznek a katalánokkal szemben, nem csupán a gránátvörös-kék klubra gondolok, azok számára nem azt jelképezi Franco, hogy az ősi rivális sikereinek megalapozája, mást..., ezért úgy gondolom orcátlanság részedről, ily módon, a tárgytól, témától eltérve sérelmet okozni az itt többségben jelenlévő Barça és katalán szimpatizánsok mostanság felhőtlen lelki világában...Franco írta:A Real Madrid sikereinek beinditojának tartom. Az meg hogy miért ez a nickem ezen az oldalon szerintem elég nyilvánvaló..
AZ hogy anyigalag lehetővé tette egy csapatnak hOGY Hírnevet szerezzen a spanyol népnek Europába A REAL MADRID ÁLTAL.Az miért nem tiszta? Maradjunk annyiba ti is szép eredményeket értetek el akkoriban, és nem kevés jó játékos volt a Barcelonaba. Akkor lenne igazad ha akkoriban Franco írányitotta volna a Barcelonat és nem kaptátok volna vissza a címert és egy bajnokságot se nyertetek volna nem hogy az összesnek a felét.MichaaBee írta:Látom te is ismered a tényeket, csak nem helyesen értelmezed őketFranco írta:Sokat tett azért hogy a Madrid most europában vezető szerepet tölt be.Az a gondunk, hogy Franco nem mindig tiszta módszerekkel segítette a realt...
Nem példaképed, lehet. Mégis ez a nicked, szóval nem értelek... Annyi nagy, jelentős alakja van az általad favorizált klubnak, miért egy ilyen emberileg... "embert" veszel elő a klub történelméről. Neki hol van a képe a Bernabeun belül?Franco írta: Igazad van nem élt akkor még innen senki. Nekem franco nem a példaképem egyáltalán. Sokat tett azért hogy a Madrid most europában vezető szerepet tölt be. De viszont töled is megkérdezzem 1940 és 1975 között miért volt a barca elnyomva?
Igen, de emlékeim szerint "magyarítva" Pán...Bányász írta: Az nem A Faun Labirintusa akar lenni?![]()
Offtorrestoni írta:Nézzétek meg a Pán labirintusa c.