Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát mondjuk sztár nem lesz, de jó játékos. a jelenlegi Madridba simán belefér.Messa írta:Hát én is nagyon remélem, hogy nem kell abbahagynia. Nekem is nagyon szimpatikus a srác...
Nagy sztár lehet még. (Reméljük, hogy nem csak lehetett volna...)
és Casillas?Perrero írta:ez "poén", Ő kb az egyetlen akit csipázok a Madridból.. -a poén szóba kéretik nem belekötni
És gondoljatok bele, milyen érzés annak az embernek, aki megnyer egy Eb-t, kezdi magát bejátszani sajátnevelésűként egy olyan élcsapatba, ami főleg mostanában nem híres arról, hogy beépíti a tehetségeit. Szóval nagyon is felfelé ívelő volt mostanában a pályafutása, és akkor közlik vele, hogy mehet a Bernabeúba dolgozni a vizesblokk higéniai szakmenedzsereként (értsd: wcpucoló).Aprieto írta:Drukkolok De la Rednek és annak hogy folytathassa pályafutását!
(Olyan betegséget találtak állítólag nála, ami miatt közvetlen életveszélyben lehet ha jelentősen megterheli a szervezetét)
A csodálatos futbalista meg a világklasszis azért nem ugyan az.De a másik fele, hogy "csodálatos futballista"... hát, ez jellemzi is a madridisták jó részét. Egyből világklasszisnak képzelik.
Így van, ez sem ugyanaz. Szerintem nem is ez a meccs volt Higu legjobb meccse a madridban...A harmadik gólja viszont tényleg nagyon szép volt. Meg ahogy előtte Gago harcolt és odatette a labdát!Samu és Gonzalo mesternégyese azért sem említhető egy lapon, mert a kameruni mind a négyet akcióból érte el.
Állnék egyhelyben....... Én is nagyon Sajnálom De La red-et. Nagyon örülnék ha felépülne és tovább futballozna. Nem érdekel hogy realos mert nekem semmi bajom a Real madriddalFernando írta:Bojan vagy Messi esne össze a pályán. Ti mit szolnátok? Nagyon durva.
Óóóó, ott mindenki világklasszis, aki egy egyeneset tud a labdába rúgni. Hogy hogyan érte el, milyen körülmények között, az senkit sem érdekel. A tényszerűség nem az erősségük.Rivaldo11 írta:Átnéztem a madridistára, hogy van-e vmi info De La Redről bővebben. Egy cím megütötte a szemem: Higuaínról volt szó, és az Ő négyeséről: "Csodálatos teljesítmény egy csodálatos futballistától"()... Valami ilyesmi. A mondat első fele, ami a teljesítményre céloz, rendben van. 4 gól...nem is kell magyarázni. De a másik fele, hogy "csodálatos futballista"...
hát, ez jellemzi is a madridisták jó részét. Egyből világklasszisnak képzelik. Semmi bajom Higuaínnal, tehetséges srác. De a világklasszistól nagyon nagyon messze van.
Nem emlékszem, hogy itt az Eurobarcán-elfogultság ide vagy oda-olvastam volna valaha ekkora túlkapást.
Ezért írtam, hogy valahol még szerencséje is van, hogy ki tudták mutatni ezt a betegséget. Persze milyen szerencse az ilyen?Fernando írta:Azért ez durva. Hallottunk régen is híreket, hogy összeestek a pályán megye 3-ban stb. Borzasztó volt akkoris hallana. Aztán Fehér Miki, Puerta, most De La Red... Remélem tudja folytatni kockázat nélkül, ha nem haggya abba. Nemér annyit.
Gondoljatok bele: egyszer Bojan vagy Messi esne össze a pályán. Ti mit szolnátok? Nagyon durva.
Nekem8... "Orrsövény"-től még nem lesznek jobb csapat!igeorgy írta:Most hallottam a sporthírekben, hogy a madrid télen már szeretné megvenni Arshavint potom 30milkáért, erősíteni a támadó alakzatot...háát szerintem ennyit nem ér asrác, de ez legyen a királyiak baja. Azon azonban már meg sem lepődnék, ha a derék orosznak most hirtelen a madrid lenne gyerekkora óta a kedvenc csapata.
Mindenesetre érdekes gondolat a fővárosiaktól, lehet abban bíznak h ha mégsem válik be, még akkor is jó pénzért tovább lehet passzolni a Mancitynek
Apró kötekedés, Raúl nem az Atletico Madridban nevelkedett? Lehet hogy rosszul tudom, nem vagyok otthon Madrid témában. Confused
Apró kötekedés, Raúl nem az Atletico Madridban nevelkedett? Lehet hogy rosszul tudom, nem vagyok otthon Madrid témában.CS0ki írta:Raúlra is ugyanúgy használták a jelzőt, holott ő végig Madridban nevelkedett...