Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.12. 19:21:08

Tamás!
Pont te hasonlítod össze Henryt R10-el???
Szerintem egyáltalán nem logikus. Pont azokat az érveket utasítod vissza, amik mellett küzdöttél anno Dinho topikjában...
Ráadásul Henry hozzáállásba és akaraterőben is messze afölött van amit akkor R10 mutatott.
Erre jön az érved, hogy R10 sokkal többet jelent a Barcának. Ez igaz is. Viszont. Éppen ezért érdekes megfigyelni, hogy Dinho hogyan állt hozzá a klubbhoz, meg most Henry hogyan. Így nézve nekem már nem is olyan biztos, hogy Henry kevesebbet ér ha a védelemről van szó.
Sokadjára látszik, hogy ha elfogult vagy valmivel vagy valakivel szemben, akkor szemellenző fel, aztán adjad neki! Már várom erre is a frappáns választ.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.11.12. 18:26:58

na így már egyetértek(részben) Valdessel. de a 2006-2007-es szezonja, szerintem nem volt katasztrófa
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.12. 18:20:48

palesz77 írta:
Victor_Valdes írta:Henry még mindig jóval hasznosabb, mint Roni volt tavaly illetve azelőtt. Ez tény.

Véleményem szerintem ismeritek.

tavaly előtt? amikor roni csak a bajnokságban 21 gólt szerzett(asszem ennyit). ez marhaság. szerintem ezt a szintet jobban teljesítette roni, még amikor rosszabb paszban is volt(tavalyról ne beszéljünk). henry menjen el idén és kész
2007-08-as szezonban nem csinált mondhatni semmit.
2006-07-es szezonban megvoltak a góljai, de lehetett már látni rajta a hanyatlásának okait. Igazad van inkább csak a tavalyi szezonra igaz.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.11.12. 18:20:39

Henry az elmúlt meccseken nem rossz, csak a csapat többi játékosa JÓ! Roni már inkább nehezék volt... :cry: Henry nem az. Én Henrytól többet várok, illetve főleg jobb labdakezelés, hatékonnyabb és magabiztosabb játékot várnék.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.11.12. 18:15:50

Victor_Valdes írta:Henry még mindig jóval hasznosabb, mint Roni volt tavaly illetve azelőtt. Ez tény.

tavaly előtt? amikor roni csak a bajnokságban 21 gólt szerzett(asszem ennyit). ez marhaság. szerintem ezt a szintet jobban teljesítette roni, még amikor rosszabb paszban is volt(tavalyról ne beszéljünk). henry menjen el idén és kész
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.12. 17:55:03

Henry még mindig jóval hasznosabb, mint Roni volt tavaly illetve azelőtt. Ez tény.

"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.12. 17:50:38

Perrero írta:Henry játéka árt a csapatnak :?: NEM :!: Jó helyen van Ő, bár azért gakrabban padoztatnám, de alapvetően lm19el tudok egyetérteni, HA Henry kap 100at, akkor egy valamivel "névtelenebb" kapna 80at.. meg kell fizetni a "márkát" is.. Nike cipő nem azért 10-20-30ezer mert annyival jobb lenne... hülyén hangzik, de a focisták termékek is.. szvsz
Ezek szerint Xavi névtelenebb...
Xavihoz képest - a Barca szempontjából - Henry egy névtelen senki. Lábszárának közepéig sem ér fel a francia a katalánnak. :wink:
Písz.
És végeztem. Úgyis ismeri mindenki a véleményem, ami a jövőben úgysem fog változni, egy jottányit sem. Egy nehezék a Barcelona hajótestén.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.11.12. 17:48:31

Varga Tamás írta:Ja, a nevéért. Az más, így teljesen világos. Akkor meg is érdemli.
A Te gondolatmenetedet alapul véve, akkor R10 még fizetett is a Barcelonának, hogy itt futballozhatott. Merthogy marketing szempontból magasabban volt Barcelonában jegyezve, mint Henry, az tuti. :wink:
Igen Tamás, ez így volt. Persze más kérdés, hogy egy idő után a bátyja ügyesen lecsipkedte a dologból a reklámpénzek után a klubnak fizetendő százalékokat..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
unicef41
Barça B

2008.11.12. 17:45:52

télen vagy a jövő átigazolási szezonban ha lesz rá vevő klub akkor mindenképp elkéne adni.egyrészt énis azt szeretném ,ha más klubban kezdő lenne és megmutatná hogy még van benne nagyon nagy szussz,ő is játszani szeretne a rendes poziciójában.úgyis megveszi vmelyik angliai klub,ha csak a Barca el nem engedi.itt a baj,hogy a barca nem akarja elengedni.kapnának érte jó summát.nem mai gyerek már...és amúgyis a barca szeretne igazolni fiatal csatárt !hajrá Henry
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.12. 17:42:19

Ja, a nevéért. Az más, így teljesen világos. Akkor meg is érdemli.
A Te gondolatmenetedet alapul véve, akkor R10 még fizetett is a Barcelonának, hogy itt futballozhatott. Merthogy marketing szempontból magasabban volt Barcelonában jegyezve, mint Henry, az tuti. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.11.12. 17:40:16

Varga Tamás írta: Andris!
Ne légy ennyire vaskalapos, kérlek szépen. :wink:
Henry-ért kifizetett a Klub 24 millió eurót. Igaz?
Éves fizetése 8 millió körül van. Igaz?
Szerinted a teljesítmény - bér relációja egyenes arányban van egymással?
Ha most sem érted, akkor nem tudok mit tenni az ügy érdekében.
Én azt mondom hogy a fizetését egyrészt nem csak a teljesítményéért, hanem jórészt a nevéért is kapja, másrészt pedig azt hogy egyszerűen visszajön ez a pénz. Tekintsd úgy Henryt, mintha ingyen játszana a klubnak. Innentől kezdve akár nem is lehetne negatívumként kezelni a jelenlétét, ha nem számítanánk a jó játékára néha, illetve ha nem szorítana ki másokat, akiket szivesebben látnánk, és jobban produkáltak eddig.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.12. 17:37:26

lionelmessi19 írta:Jogod van, de továbbra sem értem, és ez a probléma alapvetően.

Bemész a boltba, és veszel 100 forintért egy doboz gyufát. Majd az utcán elejted az első szálat és lehajolva talász egy 100ast. Innentől kezdve szerintem csak az lehet bosszantó, ha a gyufák 60%a nem gyullad meg, de az nem, hogy kidobtál az ablakon 100 forintot.

A helyzet jelenleg ez Henryvel.
Andris!
Ne légy ennyire vaskalapos, kérlek szépen. :wink:
Henry-ért kifizetett a Klub 24 millió eurót. Igaz?
Éves fizetése 8 millió körül van. Igaz?
Szerinted a teljesítmény - bér relációja egyenes arányban van egymással?
Ha most sem érted, akkor nem tudok mit tenni az ügy érdekében.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.11.12. 17:32:49

Jogod van, de továbbra sem értem, és ez a probléma alapvetően.

Bemész a boltba, és veszel 100 forintért egy doboz gyufát. Majd az utcán elejted az első szálat és lehajolva talász egy 100ast. Innentől kezdve szerintem csak az lehet bosszantó, ha a gyufák 60%a nem gyullad meg, de az nem, hogy kidobtál az ablakon 100 forintot.

A helyzet jelenleg ez Henryvel.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.12. 17:29:29

Andris!
Szerintem, pedig ez is egy szempont. És igenis érdemes beszélni róla.
És kérlek tisztelettel és barátsággal: engedtessék meg nekem, hogy mit veszek alapul, és miket veszek figyelembe egy-egy játékos értékelésekor. Ez szubjektív dolog. Te másképp gondolod, mint én. Nincs ezzel semmi gond. Talán jogom van hozzá.
Písz. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.11.12. 17:26:27

Varga Tamás írta: Engem a marketingértéke teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel. A pályán nyújtott teljesítményével győzzön meg, ne a reklámértékével. Bár, szerintem, mostanában már nem viszik a mezét, mint a cukrot. Legalábbis, én biztos nem dobnék rá ki egy vasat sem...
Szerintem, pedig évi 8 milkáért ez a teljesítmény értékelhetetlen, kritikán aluli és vérlázítóan sok. Az én felfogásom szerint.
Ki tett többet a Barcelonáért, ki játszott jobban az elmúlt 3 hónapban - Xavi vagy Henry? Kinek a fizetése magasabb? Szerinted, ez rendjén való?
Tamás nem értelek.
Ha egyszer bejön az ára, akkor mért kell a fizetéséről és az áráról beszélni? Bőven visszajönnek és visszajöttek már ezek az összegek szvsz.
Ezen felül engem sem érdekel csak az, hogy hogyan játszik és ismered a véleményem, ellenben értsd meg, teljesen felesleges a fizetését szempontként vagy másokhoz való viszonyításért felhozni, amikor a játékáról van szó.
Csak a csapat játékába való illeszkedés, hasznosság, illetve mások elől a hely elfoglalása a kezdőben/csereként. Ezek lehetnek szempontok. Ár, fizetés nemhiszem. Nincs értelme beszélni róla.

Xavi pedig nem véletlen keres annyit amennyit, hidd el csak rajta múlik a dolog.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.12. 17:09:39

lionelmessi19 írta:Őszintén szólva továbbra sem értem, hogy miért szempont, hogy mennyiért jött, és mennyit keres. Egyrészt fantasztikus gazdasági mutatókkal rendelkezik a klub, így megengedheti magának hogy 1-1 játékos kicsit aránytalanul sokat keressen, másrészt, ami a fontosabb, pedig azt ként figyelembe venni, hogy Henry marketingértéke rendkívül nagy továbbra is, és elképesztő pénzmennyiség befolyik rajta.
Azt gondolom hogy a fizetésének egy jó részét behozza.

A játékát pedig már végképp nem pénzügyi szempontból kell szemlélni, kizárólag a csapat teljesítménye és játéka számít.
Engem a marketingértéke teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel. A pályán nyújtott teljesítményével győzzön meg, ne a reklámértékével. Bár, szerintem, mostanában már nem viszik a mezét, mint a cukrot. Legalábbis, én biztos nem dobnék rá ki egy vasat sem...
Szerintem, pedig évi 8 milkáért ez a teljesítmény értékelhetetlen, kritikán aluli és vérlázítóan sok. Az én felfogásom szerint.
Ki tett többet a Barcelonáért, ki játszott jobban az elmúlt 3 hónapban - Xavi vagy Henry? Kinek a fizetése magasabb? Szerinted, ez rendjén való?
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.12. 17:09:03

Titit 24 millióért vettük! :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.12. 17:07:18

Megkockáztatom, hogy a fizetése 100%-át behozza a marketing értéke :!:
Pl.: Nálunk csak Henry-s mezt lehet kapni...bár ez egy elég rossz példa.

Szerk.:Fizetésére gondoltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.11.12. 17:14:26-kor.
manuel
Jugador d'estrella

2008.11.12. 17:06:53

Jaj Tamás!!nehogy már megsértsd Titit hiszen ő a Laporta bácsi kis kedvence. :lol: :lol: :lol: Csak az a baj hogy a kis kedvenc annó.29 millába fájt nekünk és mint tudjuik csak egyposzton képes (JÓINDULATTAL)kimagaslón játszani amit már Etó lefoglalt.Ezért a Tamásnak teljesen igazza van felesleges itt tartani mert a csodában hiába hisz az ember. :wink: :Ha egypicitt gondolkoztak volna Laportáék akkor nemlenne ez a hajcihő Henryval.Mostmár mindegy remélem a télen megszabadulunk tőle. :idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.11.12. 17:08:40-kor.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.12. 17:04:33

Őszintén szólva továbbra sem értem, hogy miért szempont, hogy mennyiért jött, és mennyit keres. Egyrészt fantasztikus gazdasági mutatókkal rendelkezik a klub, így megengedheti magának hogy 1-1 játékos kicsit aránytalanul sokat keressen, másrészt, ami a fontosabb, pedig azt ként figyelembe venni, hogy Henry marketingértéke rendkívül nagy továbbra is, és elképesztő pénzmennyiség befolyik rajta.
Azt gondolom hogy a fizetésének egy jó részét behozza.

A játékát pedig már végképp nem pénzügyi szempontból kell szemlélni, kizárólag a csapat teljesítménye és játéka számít.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.12. 16:50:52

Livia Drusilla írta: A válasz egyértelműen NEM!
De kitartó vagy, h még vitatkozol, itt a többség érzelmi alapon fikázza, ahogyan Balinho is megjegyezte....

És csak csendesen: Olegüer sem volt annyira iszonyúan rossz... :wink:
Én nem.
Nem tagadom, sosem volt számomra szimpatikus. De ide jövetelekor örültem, és nagy reményeket fűztem hozzá.
Sajnos, az elmúlt 17 hónapban nem sikerült meggyőznie hasznosságáról.

Valaki írta itt, ill. összevetette Larssonnal. Ez egy nagy blődség. Egyrészt Henke aprópénzért jött, és hozzá képest aprópénzt keresett. Másrészt, amikor egészséges volt sokkal nagyobb hasznára volt a csapatnak. Harmadrészt pedig oroszlánrészt vállalt az Arsenal legyőzésében.
Egyelőre Henry fényévnyi távolságra van Larsson barcelonai teljesítményétől. Az én szememben.
És nálam Henry iránti türelmi idő lejárt.
Kép
rehytee
Barça C

2008.11.12. 15:35:49

Én személy szerint örülök h Henry itt játszik. Igaz kevés gólt lő, de szerintem hasznos tagja a csapatnak. Gólpasszokat sorra adogat.
Ne is menjünk messzire: a Bilbao ellen ő adta Eto'onak, Almeria ellen lőtt is gólt, Málaga ellen ő adta Xavinak, Basel ellen Messinek, a Valladolid ellen úgy lőtte a labdát h Eto'ohoz pattanjon :P (na jó csak vicc volt, de tény h köze volt a gólhoz) nem beszélve gólpasszhoz amit Gudjohnsennek adott és még lőtt is egy gólt.
A lényeg h többnyire 1 gólba benne van Henry. Így se lehet okunk panaszra mert 3.4-es a gólarányunk. Ameddig megy a csapatnak addig nekem teljesen mindegy h ki lövi a gólokat...
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.11.12. 14:33:04

Azért szép gólja is volt, ámbár tény, h jobb lenne azokból több, ill. jobb helyzetkihasználás elvárható lenne még tőle.... :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Lezárt