Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én igy csinálom, mióta kijött az SP3Tim írta:Javaslom legközelebb,ha nem 100% a windows jogállása inkább integrálja az
sp3 csomagot a telepítő lemezbe,és telepítse újra.Azt mondják stabilabb is úgy..
Tim! te informatikus vagy? Durván naprakész vagy ezekben a cuccokbanTim írta:Tessék! Leírás mellékelve..Perrero írta:Egy nagyon kedves barátom frissítette az XPjét -ill. az xp magát, és nem megy a media playere -vmi nem eredeti cuccost ír ki- másolt XP.. ha valaki tud valami megoldást a bugira az szóljon.. DE MÉG MA!!!
köszi
Javaslom legközelebb,ha nem 100% a windows jogállása inkább integrálja az
sp3 csomagot a telepítő lemezbe,és telepítse újra.Azt mondják stabilabb is úgy..
Tessék! Leírás mellékelve..Perrero írta:Egy nagyon kedves barátom frissítette az XPjét -ill. az xp magát, és nem megy a media playere -vmi nem eredeti cuccost ír ki- másolt XP.. ha valaki tud valami megoldást a bugira az szóljon.. DE MÉG MA!!!
köszi
EVERYDAY - Carly Comandorszergej írta:Valaki tudja, hogy amikor az NBA reklám megy, és alatta van az a lágy, zongorás zene, annak mi a címe, illetve honnan tudnám letölteni????
Előre is köszi!!!
Tess: http://www.sendspace.com/file/xkbks4Rajmó írta:Valaki fel tudná nekem tölteni NFS Most Wanted crack-jét? Mert koliba vagyok s csak belső hálózat van, és itt nincs meg senkinek, torrentezni meg nem tudok mivel le van tiltva :/
VictorValdes19 írta:Fent a lécen letöltésekVarga írta:Le szeretném tölteni a barca himnuszt mp3 formátumban. Valaki tudna ebben segíteni?
Más: Rivaldo mikor született napra pontosan?Köszi előre is!
Himnuszok
![]()
Rivaldo meg,April 19, 1972 születettDe máskor ha ilyen adat kell, ott van a wikipédia
.
aha. vagy: www.fcbarcelona.com itt is van a Club menüpont alatt
1972. április 19.Varga írta:Rivaldo mikor született napra pontosan?Köszi előre is!
Fent a lécen letöltésekVarga írta:Le szeretném tölteni a barca himnuszt mp3 formátumban. Valaki tudna ebben segíteni?
Más: Rivaldo mikor született napra pontosan?Köszi előre is!
Még mindig nincs fennt ráadásul ez torrentes, én nem ilyenre gondoltam.mindorokke_barca írta:keress ra a torrentz.com-on.. kesobb biztos fent lesz, most meg nem hiszem
Kösz a tippet. Eddig nem sokat használtam, de ezt az infót elmentem...Tim írta: Egérrel kijelölödAztán ctrl+d,beállítod hány másodperc előre,vagy hátra,alkalmaz. Ennyi a titok. Lehet ezzel a módszerrel csak bizonyos részeket is átidőzíteni. Könnyítésképpen lejátsza a filmet is így könnyebb időzíteni. Egyébként tényleg jó a program,sokat használom.Feliratok közt is tud konvertálni.
Egérrel kijelölödtorrestoni írta:Ajánlom a Subtitle Workshop-ot, amit könnyedén megtalálsz keresővel. Ami a lényeg, én nem találtam olyan utasítást, amivel az egészet lehet egyszerre igazítani, így a Motel-nél, bár nem tegnap volt, elég sokáig tartott az összeset beállítani/átírni.
Simán lehet időzíteni az egész .srt-t a SW-vel. A Keresztapa feliratait mind el kellett tolnom, ráadásul nem is csak 1 helyen...torrestoni írta:Ajánlom a Subtitle Workshop-ot, amit könnyedén megtalálsz keresővel. Ami a lényeg, én nem találtam olyan utasítást, amivel az egészet lehet egyszerre igazítani, így a Motel-nél, bár nem tegnap volt, elég sokáig tartott az összeset beállítani/átírni.