Mi ez a link? nem jó..danko94 írta: rtmp://87.21.36.252/live/barcatv ez a link...
am letöltöttem,de most mivan?hol kell megnyitni a BArca TV-t?
Mi ez a link? nem jó..danko94 írta: rtmp://87.21.36.252/live/barcatv ez a link...
9-kor kezdődik, tehát mostgx29 írta: Most akkor végülis mikor kezdődik a meccs??
Nem mert van 1 link amit ha beírsz az flv playerbe akk jön a Barca TV...gergo9 írta:A Barca Tv-re elő is kell fizetni nem?danko94 írta:Letöltöttem az FLV player nevű programot és megnyitottam benne a barca-tvt és olyan minőségű képet kapok hogy az valami hihetetlen!!! Szerintem megéri letölteni mindenkinek...
A Barca Tv-re elő is kell fizetni nem?danko94 írta:Letöltöttem az FLV player nevű programot és megnyitottam benne a barca-tvt és olyan minőségű képet kapok hogy az valami hihetetlen!!! Szerintem megéri letölteni mindenkinek...
OK. Kipróbálom én is...danko94 írta:Letöltöttem az FLV player nevű programot és megnyitottam benne a barca-tvt és olyan minőségű képet kapok hogy az valami hihetetlen!!! Szerintem megéri letölteni mindenkinek...
Honnan töltötted le?danko94 írta:Letöltöttem az FLV player nevű programot és megnyitottam benne a barca-tvt és olyan minőségű képet kapok hogy az valami hihetetlen!!! Szerintem megéri letölteni mindenkinek...
Olvass vissza vagy 10 hozzászólástBarcafery16 írta:Nem tud vki linket a meccshez????
Ilyen nehéz olvasni? Most őszintén...Barcafery16 írta:Nem tud vki linket a meccshez????
Igen,így kellett,mert így a következő esetnél talán már visszaolvasol,és nem kérdezel értelmetlenül semmit.Inkább fogadd el a tanácsokat,mit hogy felháborodszSanama írta:
Istenem. egy egyszerű nem egyszerűbb lett volna szerintem. De ki kell oktatni.
MichaaBee írta:ha lejjebb olvastál volna kb. 5 hsz-vel akkor nem kellett volna megkérdezniSanama írta:Valamilyen adó adja a meccset?A meccset nem adják! Neten kell nézni
ha lejjebb olvastál volna kb. 5 hsz-vel akkor nem kellett volna megkérdezniSanama írta:Valamilyen adó adja a meccset?
MichaaBee írta:a kíváncsiaknak előre adok linkeket:
www.rojadirecta.com
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
www.iraqgoals.com (ez csak tipp, itt általában van)
www.justin.tv (ami itt van, az szokott lenni belinkelve a többi oldalon)
más: tudja valaki a keretet, vagy esetleg a kezdőt is?
Jó kis kezdő,pontosan megfelelő egy ilyen meccsre. Nem a legerősebb,de mégis látszik,Pep komolyan veszi a sorozatot.gergo9 írta:Pinto Alves,Puyol,Cacares,Syl,Gudjózsi,Keita,Busquets,Hleb,Messi,Bojan ->FcBarcelona.com