Jah, akkor oké. Azt hidtem már ilyen egyszerű vagy!palesz77 írta:hát gondoltamaz a 4 smile elég világos, csak unatkozokTomsa írta:Ezt komolyan megkérdezted?palesz77 írta:a valencia már a 71. percben jár, mi meg mégcsak a 25.-ben. ez hogy lehet![]()
![]()
![]()

Jah, akkor oké. Azt hidtem már ilyen egyszerű vagy!palesz77 írta:hát gondoltamaz a 4 smile elég világos, csak unatkozokTomsa írta:Ezt komolyan megkérdezted?palesz77 írta:a valencia már a 71. percben jár, mi meg mégcsak a 25.-ben. ez hogy lehet![]()
![]()
![]()
Emberek...nyalesz írta:Ki van még a padon?
Tényleg!! Milyen érdekes!!!Tomsa írta:Ezt komolyan megkérdezted?palesz77 írta:a valencia már a 71. percben jár, mi meg mégcsak a 25.-ben. ez hogy lehet![]()
![]()
![]()
Egyszerűen imádom az ilyen visszakérdezéseket.Tomsa írta:Ezt komolyan megkérdezted?palesz77 írta:a valencia már a 71. percben jár, mi meg mégcsak a 25.-ben. ez hogy lehet![]()
![]()
![]()
hát gondoltamaz a 4 smile elég világos, csak unatkozokTomsa írta:Ezt komolyan megkérdezted?palesz77 írta:a valencia már a 71. percben jár, mi meg mégcsak a 25.-ben. ez hogy lehet![]()
![]()
![]()
Victor Sánchez, Pedro és Jorquera.nyalesz írta:Ki van még a padon?
Ezt komolyan megkérdezted?palesz77 írta:a valencia már a 71. percben jár, mi meg mégcsak a 25.-ben. ez hogy lehet![]()
![]()
![]()
A semmit nem mutató Hleb helyére.fcgigi írta:Ki helyére jött be Eto´o????
Hleb helyett jött Eto'o.fcgigi írta:Ki helyére jött be Eto´o????
Most már igen!!!Varga írta:Eto'o a pályán van.Vatti írta:És Eto'o?palesz77 írta:na ilyen kezdőt elnéznék bajnokin is, csak pinto-valdes és esetleg keita-touré cserével
Ja xD azt hittem már bejött.Barcaforever írta:Eto'o a pályán van?????Eto'o 9es nem 15ös.