Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huntelaar, Xavi biztos rajta van, de szerintem a többiek is. Xavi pl a 11.ik.kabekabe írta:peeeeeersze, Xavi, Eto'o, Huntelaar, Diego, Touré rajta sincs... Keita 46., Maicon 26., Nihat 39...De nem olyan rossz. Már klrdeztem: melyik honlaprol lehet megtalalni a jelenlegi értékét a játékosoknak???
légyszi mondjátok meg! előre is kösz
CS0ki írta:Kicsit keresgélni kellett a neten!
Itt lenne
És egy kis összefoglaló:
In a secondary list, observing to what extent different club sides contributed with the most players in the top 100, the results tallied as follows:
1. Chelsea 12 players
2. Real Madrid 12
3. Man United 8
4. Barcelona 7
5. Juventus 7
6. Inter Milan 6
Cruz is csak akkor jöjjön, ha Henry megy. amíg ennyi a csatár, addig ne jöjjön senki. és sajnos eddig Titi lóg ki leginkább a sorbólMcLovin írta:Egyetértek! Sztem nem rossz ötlet! Csak akkor mi lesz Bojannal?MichaaBee írta:cserecsatárnak le lehetne igazolni. de csak annak! egyébként nem rossz felvetés. csak sajna szerintem nso kacsa...
Egyetértek! Sztem nem rossz ötlet! Csak akkor mi lesz Bojannal?MichaaBee írta:cserecsatárnak le lehetne igazolni. de csak annak! egyébként nem rossz felvetés. csak sajna szerintem nso kacsa...
Ugyan az bizony sajnos:(ozsimiki írta:Fifáztam nemrég, és hallottam egy nevet: James Bettie.... ő nem az a playa,aki még Rooney feltűnése idején, ugyanakkora tehetségként robbant be, azt hiszem Southampton csapatában kente...mert pár éve semmit se tudok róla..Sheffield United csapatában volt ez a gyerek, ő ugyanaz lenne?
így elszürkült?
Caldipapa akarja visszacsábítani, mert félti a seggét az elnöki székben, és mivel játékossal most nem tud kampányolni, tenné Zidane-al.Érdekes hír a tv2 teletext 132. oldalán!
Zidane visszatér?
Á, szerintem kamu. Nem hinném hogy visszatérne... játékosként biztos nem.
Á, szerintem kamu. Nem hinném hogy visszatérne... játékosként biztos nem.bali 15 írta:Érdekes hír a tv2 teletext 132. oldalán!
Zidane visszatér?