Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet,hogy igazad lesz de-annak ellenére,hogy mi jól és eredményesen is játszunk-csak10 forduló telt el és mindössze 1,2 pontos előnyünk van.MichaaBee írta:nem akarom előre lebecsülni a madridot, de lassan jobban kellesz figyelnünk a Villarrealra meg a Valenciára...
ez igy van sokkal inkább benne vana játékukban a gol és a győzelem , mint a madridéban. Már kifejtetettem az álláspontom, de igy, h megsérült RvN igy sztem még hamarabb megy Shuster...már leirtam.MichaaBee írta:nem akarom előre lebecsülni a madridot, de lassan jobban kellesz figyelnünk a Villarrealra meg a Valenciára...
Hát, aki Zidane-hoz meg Ronaldohoz szokott...Hát ha Huntelaarnak nem örülnél akkor elég nagyigényű szurkoló vagy És akkor most nem jó látni a csapatot
Konrétan egy van, az is fiatal...Raúl talán csereként jó! Saviola meg...Ahányszor kap lehetőséget, sose él vele! Szóval biztos jön valaki!De most komolyan: mindenképp fogtok igazolni vkit a télen, mert ilyen kevés minőségi csatárral elég nehéz lesz a tavasz.
Bármilyen futballistát igazolhatnak. Ez a Spanyol Labdarúgó-szövetség belső szabályozása. Persze, ha előző csapatában az UEFA-rendezvényei bármelyikében szerepelt, akkor nközi porondon nem léphet pályára, de a spanyol bajnokságban igen.
Mostanában mondjuk sokat padozik. Nem mintha annyira vágynék rá én személy szerint. Benzema legyen a fő cél, de ő ugye nyáron... Legalább Higu biztos megkapja a teljes bizalmat, és a végén még Saviola is öbbet fog játszani ezentúl 5 perceknél. A baj az, hogy Raúl is ismét biztosította ezzel a helyét a kezdőben!Attól még csoda lenne ha odamenne. Tökéletesen passzol a Mu játékába HA FORMÁBAN VAN. Nyilatkozta h nem is megy madridba, tökéletesen érzi magát Manchesterben. Azért reménykedni még szabad csak teljesen felesleges. Igazoljatok másik csatárt szvsz,
És ez hogy van? Most elméletileg szerződéssel rendelkező focistát is igazolhatnánk? Vagy milyen engedményt kaphatnánk esetleg? mert mint írtam, egy szabad helyünk eddig is volt...3 hónapnál hosszabb, de a sérülést követő 15 napon belül csupán. Tehát, ha mondjuk, november 10-én sérült meg, akkor november 25-ig van rá lehetőség.
3 hónapnál hosszabb, de a sérülést követő 15 napon belül csupán. Tehát, ha mondjuk, november 10-én sérült meg, akkor november 25-ig van rá lehetőség.Perrero írta:5 hónapnál hosszabb sérülésnél lehet ASSZEM
Attól még csoda lenne ha odamenne. Tökéletesen passzol a Mu játékába HA FORMÁBAN VAN. Nyilatkozta h nem is megy madridba, tökéletesen érzi magát Manchesterben. Azért reménykedni még szabad csak teljesen felesleges. Igazoljatok másik csatárt szvsz, rvn-nek pedig jobbulást, bár ilyet nem szabad írni, pláne h súlyos sérülésről van szó, de nem jött rosszul nekünk...CS0ki írta:Ha valaki kiesik az idény nem tudom mekkora részére(gondolom legalább 2/3a vagy ilyesmi), akkor lehet még embert a keretbe venni a helyére. (nem tudom pontosan hogy van a szabály, de van ilyesmi, az biztos) De a madridban így is eleve eggyel kevesebb játékos van, Robinho helye üresen maradt. (minden értelembenÉn ilyesmiről még nem hallottam , h azonnal lehet igazolni vkit. Ezért van 23 fős keret, h legyen kit betenni, ha vki lesérül.)
Tevez nem az MU tulajdona! Csak opciójuk van rá.Mindenesetre legalábbis csodának kellene történnie, hogy Sir Alex elengedje épp a Madridba.
Ha valaki kiesik az idény nem tudom mekkora részére(gondolom legalább 2/3a vagy ilyesmi), akkor lehet még embert a keretbe venni a helyére. (nem tudom pontosan hogy van a szabály, de van ilyesmi, az biztos) De a madridban így is eleve eggyel kevesebb játékos van, Robinho helye üresen maradt. (minden értelembenÉn ilyesmiről még nem hallottam , h azonnal lehet igazolni vkit. Ezért van 23 fős keret, h legyen kit betenni, ha vki lesérül.
Tevez nem az MU tulajdona! Csak opciójuk van rá.Mindenesetre legalábbis csodának kellene történnie, hogy Sir Alex elengedje épp a Madridba.
Mindenesetre legalábbis csodának kellene történnie, hogy Sir Alex elengedje épp a Madridba.Titinho írta:Szerk.: A spanyol újságok, már is bedobták Carlos Tévez nevét, mint az egyik téli célpontot!
én levetíteném az elmúlt 4 clasicot a srácoknak a meccs előtt, időrendi sorrendben.ozsimiki írta:nem szabad elkényelmesedni, akármilyen tré is most és mostanában a madrid játéka, ezért is dühít h csak 2 pontra vannak. de egy ekkora rangadón semmi sem biztos, az mindenesetre biztató ,h kb úgy várjuk majd azt a meccset, mint a madrid-Barca 0-3 asat, akkor voltunk hasonló formában, ők is kb... de nem mindig jön ki a lépés, mindenesetre otthon le kell győzni őket!