Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én regisztrálós oldalról szedem/szedtem le.isti010 írta:Akkor légyszives tudnál adni egy linket ahonnan szeded?nagyonmegköszönném!!!
Akkor légyszives tudnál adni egy linket ahonnan szeded?nagyonmegköszönném!!!szajko írta:Milyen neted van? Ja és csak torrentesbe van szerintem, vagy esetleg fizetős oldalon van, simán leszedősbe. Nekem erős a netem azért szedi 2MB/s-al.norbert55 írta:2mb-al jön?!Nekem a torentek vmiért naon lassúak max 25 kb-val jönnek.Nemtud vki linkelni?Ne torentbe.PLS!szajko írta:Most kezdtem el tölteni, jön 2MB/s-al, így mindjárt én is nekiláthatok a játéknak.
Milyen neted van? Ja és csak torrentesbe van szerintem, vagy esetleg fizetős oldalon van, simán leszedősbe. Nekem erős a netem azért szedi 2MB/s-al.norbert55 írta:2mb-al jön?!Nekem a torentek vmiért naon lassúak max 25 kb-val jönnek.Nemtud vki linkelni?Ne torentbe.PLS!szajko írta:Most kezdtem el tölteni, jön 2MB/s-al, így mindjárt én is nekiláthatok a játéknak.
2mb-al jön?!Nekem a torentek vmiért naon lassúak max 25 kb-val jönnek.Nemtud vki linkelni?Ne torentbe.PLS!szajko írta:Most kezdtem el tölteni, jön 2MB/s-al, így mindjárt én is nekiláthatok a játéknak.
Honnan szeded leVictor_Valdes írta:Nah minjárt lemászik. Jujj de várom
.
nekem már megyEtooka írta:Olvasgattom fórumokat,nagyon szídják az SI Games-t...Akik eredetiben megvették,azok azért,mert nem olvasható a kód,meg nem engedi felinstallálni![]()
Szal kész téboj,remélem,azért vmit kitalálnak majd ez ellen
Nem. De persze biztosat majd holnaptól tudunk, szerintem a 09 is játszható lesz nem eredetivel, csak a patchek fognak késni az eredetihez képest.Etooka írta:Hát,engem érdekelne![]()
Viszont csak eredeti játékkal játszható neten?
Told fel a képed ircre és elmondom.barca99 írta:Gent, miért nem vártok amíg kijön a 9.0.2? Általában a második javító patch után játszható az FM...