Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Valencia is olyan mint a Róma egy év sz*r egy év jó!Zsolti írta:nem szabad őket lebecsülni,mert nagyon jó csapat.az idei évük csak kisiklás volt.sztem jövőre ők is komoly várományosai lehetznek a bajnoki elsőségnek.mrmonster írta:Edu-val és Kluivert-tel erősödött a Valencia, de azért a bajnoki címre még így sem pályázhatnak...
semmi. ugyanolyan sz@r marad, mint volt. életem egyik nagy rejtélye, h anno miért nem pörgette ki őket a fradi, egy itthoni 4-0val, amikor az uefában összefutottunk velük...Vito írta: pffff.. nagy karrier!
ezek a németek ennyire nem ambíciózusak?!mit lehet élvezni a Bundesligában?most mi lesz a Stuttgarttal?
már egy hete ott van, csak most volt a sajtótájékoztatója 4.én.Vito írta:Taddei a Romában!
Mit szól hozzá a bennfentes?
Boixos?
nem szabad őket lebecsülni,mert nagyon jó csapat.az idei évük csak kisiklás volt.sztem jövőre ők is komoly várományosai lehetznek a bajnoki elsőségnek.mrmonster írta:Edu-val és Kluivert-tel erősödött a Valencia, de azért a bajnoki címre még így sem pályázhatnak...
100 h csak pletyka.Lenzer írta:Ezek már tények vagy csak pletykák?Morminho írta:Santa CruzPSG
Jorge, Fernando SalesRacing Santander
EmreNewcastle
CeladesWest Ham United
Mike HankeWolfsburg
Ez kamu sztemMorminho írta:VillaValencia
RaúlLiverpool