Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen vistám van. Hogyan kell rendszegazdaként?Perrero írta:Ha vistád van akkor ezt a 18kb-s sz.rt indítsd rendszergazdaként
A demoban lehet, szóval szerintem a teljes verzióban is lehet.Perrero írta:Lehet benne irányítani CSAK a Barca "B"-t!!!!
Hát nemtom, megpróbáltam ahogy mondtad, de nem sikerült, azt irja ki h:gentdelbarca írta:Igen, azt a kis 18 kbosat bemásolod, elindítod, azt kicsit szarakszik, majd kiírja hogy ready. mondasz neki egy abutot, majd elindítod az asztalon lévő FM09 iconnal a játékot és játszol.
Igen, azt a kis 18 kbosat bemásolod, elindítod, azt kicsit szarakszik, majd kiírja hogy ready. mondasz neki egy abutot, majd elindítod az asztalon lévő FM09 iconnal a játékot és játszol.abreu írta:Az a baj h nekem nincs crack filem csak a patch meg egy 18 kilobájtos kis program van a crack mappában, aminek az a neve h fm91_t1. Akkor ezt kell bemásolnom az Fm könyvtárába és ezzel kell felülirnom
Az a baj h nekem nincs crack filem csak a patch meg egy 18 kilobájtos kis program van a crack mappában, aminek az a neve h fm91_t1. Akkor ezt kell bemásolnom az Fm könyvtárába és ezzel kell felülirnomgentdelbarca írta:bemásolod a patch-et az fm könyvtárba, elindítod, 171 filet frissít, megvan exit. aztán bemásolod fm könyvtárba a crack filet, elindítod, felülírja az eredeti fm.exe-t. Ezután elindítod az fm.exet, azaz úgy indítod ahogy alapból indítanád.abreu írta:Hi! Nekem a crack mappápan egy fm91_t1 nevü fájl van meg egy pach.
Nemudom mivel kéne crackelni mert fm.exe fájl az nincs. Akinek sikerült feltennie az legyen szives mondja el hogyan kell.![]()
akár asztalról is.
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35986socio66 írta:Szerintem nincs még boltokban a játék,legalábbis én nem találtam online shopokban sem..CFirpo3 írta:Hello!
Nem tudja valaki, hogy Mo.-n a boltokban már adják-e? Mediamarkt vagy ilyesmi. És mennyibe kerül?
bemásolod a patch-et az fm könyvtárba, elindítod, 171 filet frissít, megvan exit. aztán bemásolod fm könyvtárba a crack filet, elindítod, felülírja az eredeti fm.exe-t. Ezután elindítod az fm.exet, azaz úgy indítod ahogy alapból indítanád.abreu írta:Hi! Nekem a crack mappápan egy fm91_t1 nevü fájl van meg egy pach.
Nemudom mivel kéne crackelni mert fm.exe fájl az nincs. Akinek sikerült feltennie az legyen szives mondja el hogyan kell.![]()
Szerintem nincs még boltokban a játék,legalábbis én nem találtam online shopokban sem..CFirpo3 írta:Hello!
Nem tudja valaki, hogy Mo.-n a boltokban már adják-e? Mediamarkt vagy ilyesmi. És mennyibe kerül?
gentdelbarca írta:Az Eurobarca, vagy másnéven Barcelona fanokból álló FM csapatba várom a jelentkezéseket. Páran már jelezték hogy benne lennének egy ilyenben, remélem még lesz vállalkozó kedvű játékos.
Pár dolog az online FMről:
http://clns.hu/?p=1270
Cikk alján lévő mIRC-et /csevegő program/ kellene letölteni, a felette lévő link pedig a használatát írja le, kb 2 perc beállítani.
http://fmcup.clns.hu/downloads/OnlineFM2008hogyan.doc
Online FMről pár szó, hogyan is kell, stb. Ne zavarjon meg titeket hogy ez még 08ra íródott, 09ben ugyan így van.
Nem eredetivel is lehet online játszani.
Priviben is jelentkezhettek és kérdezhettek, JÓ volna összehozni egy jó kis BARCELONA szurkolókból álló FM Clan-t, bandát.
Nem steammal tettem fel és mégis kéri a product key-t.gentdelbarca írta: Ne stream-el tedd fel, hanem másik lehetőséggel.
Crack meg patch meg van abban amit belinkeltem.
Ne stream-el tedd fel, hanem másik lehetőséggel.szajko írta:Na lejött. Product key hol van benne, és hogy kell megcrackelni? Semmi crack fájlt nem találtam benne.