Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de Te sem mész be egy boltba alkudozni, hogy ááá ez úgyis "kevesebbet ér"!Ordog írta:Cruyff, a kivásárlási ár nem egyenlő a játékos értékével. Lehet, hogy Henry jó játékos, de nem hiszem, hogy 80 millió fontot érne... Szoa tuti nem igértünk alá. Az a helyzet, hogy jóval többet kell fizetnünk azért, hogy nálunk játszon, mert a londoniak nagyon ragaszkodnak hozzá...
Azt mondjuk Laporta sem gondolhatja komolyan, hogy az Arsenal áron alul el fogja engedni Henryt! Akkor meg minek ígér alá? Ami Gallast illeti, őt kötelező megszerezni!LG írta:Ha Henry jonni akarna, akkor el kellene engedni. Ezért lenne Gallat konyu megxerezni.Vito írta:valszeg az lehet, hogy Henrynak van egy kivásárlási ára,cruyff írta:Az Henryval kapcsolatos átigazolási híreket nem értem!...
mondjuk: 80ML
A Barca ajánlott 50Millát és az Arsenal még nem hajlandó tárgyalni, ha adnánk a 80-at, ami a szerződésében vanakkor azonnal el kellene engedni.
Ha Henry jonni akarna, akkor el kellene engedni. Ezért lenne Gallat konyu megxerezni.Vito írta:valszeg az lehet, hogy Henrynak van egy kivásárlási ára,cruyff írta:Az Henryval kapcsolatos átigazolási híreket nem értem!...
mondjuk: 80ML
A Barca ajánlott 50Millát és az Arsenal még nem hajlandó tárgyalni, ha adnánk a 80-at, ami a szerződésében vanakkor azonnal el kellene engedni.
valszeg az lehet, hogy Henrynak van egy kivásárlási ára,cruyff írta:Az Henryval kapcsolatos átigazolási híreket nem értem!...
Látod, ez egy nagyon jó kérdés!!! Én sem igazán értem!?... Szerintem arról lehet szó, hogy az Arsenal csak beszél a levegőbe - hisz mit is tudnának tenni, a Barca még nem tette meg hivatalosan a legnagyobb ajánlatát, ami talán fedezné is a kivásárlási árat - eddig szerintem csak alá ígértek, Henry pedig maga sem tudja, hogy bevállalja ezt a nagy ugrást, talán nem mer kicseszni az Arsenal szurkolókkal?!...cruyff írta:Az Henryval kapcsolatos átigazolási híreket nem értem! Itt a fórumon is azt lehet olvasni, hogy a Barca hajlandó lenne kivásárolni az Arsenyálból, és hogy Henry is jönni szeretne, de a klubja nem engedi. Pedig én úgy tudom, hogy ha egy csapat (jelen esetben a Barca) megadja egy játékosért a szerződésében rögzített kivásárlási árat és arra a játékos (jelen esetben Henry) igent mond, akkor a klub (jelen esetben az Arsenal) legfeljebb csak csúnyán nézhet, tenni nem tud semmit ellene! Ezért nem értem
,hogy mi az, hogy "az Arsenal nem engedi??????
Gioval nekem személy szerint nincs bajom.Nagyon nagy őszt produkált,azután egy kicsit visszaesett,de ő sztem még jövőre ideális lesz arra a posztra.inkább középső védő kell.bár tény,hogy nme ellenkeznék,ha jönne A.C.Subinho írta:Mit csináltok akkor Gioval és Sylvinhoval??? Gio nem rossz, van olyan jó mint Belletti. Ősszel nagyon jó volt. A BL csapatba is beválasztották. Aztán tavasszal már nem volt az igazi. Mindenkinek van holdpont. Sylvinho is jó. Emlékezzetek a Celta-Barca meccsen mekkorát vágott nekünk. Szóval ő is egy jó játékos, csak sokat volt sérült. Ilyen alapon Edmilsont is lehetne szapulni. Csak idő kell nekik és ha egészségesek lesznek, nem lesz gond velük.
Inkább csatár kell legalább 1, mert ha Eto'o kidől jövőre, mint idén Edmilson egész évre, nemtom mi lesz, mert Larsson nem fiatal, Maxi viszont túlságosan is az...