Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a Real Madrid meccseitG-Jay írta:Te mit néztél 2007-ig? 2005 - 2006 között mintha nyertünk volna sztem egysmást...fir3bird írta: mi már átéltük ezt ezelött is kb 2003-2007ig amig semmit nem nyertünk...csak most annyibol jobb a helyzet, h azota nyertünk 2 bajnoki címet.
Te mit néztél 2007-ig? 2005 - 2006 között mintha nyertünk volna sztem egysmást...fir3bird írta: mi már átéltük ezt ezelött is kb 2003-2007ig amig semmit nem nyertünk...csak most annyibol jobb a helyzet, h azota nyertünk 2 bajnoki címet.
mi már átéltük ezt ezelött is kb 2003-2007ig amig semmit nem nyertünk...csak most annyibol jobb a helyzet, h azota nyertünk 2 bajnoki címet.nem tudom hogy ez számít-e valamit de én sajnálom őket... gáz lehet átélni azt amit mi is átéltünk 2éve
1: vnv nem tom h a te jelrendszeredben mit akar jelenteni. rvn lehet a lófej, vagy vdv a hamburgi királyfi...Etooka írta:Azért nehogy már a Sneijder-Guti-VnV trió ne oldja meg a szervezést,mögöttük egy Diarra szűréssel?Azért ezt a középpályát nem nevezném rossznak...A csatársor a leggyengébb pontja a Madridnak,mert míg pár éve még Ronaldo szállította a gólokat,addig most egy 19 éves argentin kölyöknek kéne rúgdosnia,ami hát,úgye nem megy...Varga Tamás írta: És kit hozzon be? Ki menjen a pályára, aki képes színt vinni a játékotokba, aki képes gólokat lőni? Az egy dolog, hogy Higuaín jól játszik, de hát őt ki is kell szolgálni, meg kell játszani, fazont kell adni a csapatnak. Ilyen játékos nincs.
Van der Vaart a Hamburgban király volt, itt - kevés, nagyon kevés. Ez már most látszik.
Az is elég gáz, hogy a legnagyobb Madrid helyzetre a 89. percig kell várni, és azt is Cannavaro követi el egy szöglet utáni fejessel.
Viszont azért csapat egy csapat,mert ezeket a problémákat át tudja hidalni,mint anno Frank első bajnoki címes évében...
Szóval,lehet itt a gyengébb jtáékoskeretre fogni,de akkor is,a legfőbb probléma a csapategység hiánya,ami meg ugye már Schuster feladata lenne...
Én már nem is tom Crespo mikor jáccot utoljára. Ha a holland vonalat követi a madrid akkor lehet Huntelaar megy.fir3bird írta:nem vszinü h lefogják...40-50-et kérnek érte, annyit nemfognak adni sztem. ráadásul arra a posztra van 3 játékos. tök fölösleges lenne. hát crespo meg nemtom... félévre kölcsönben TALÁN beválna.ab1daL írta:Remélem ásványvíz ársávint igazolják le télen, bár megnéznék egy 33 éves kreszpót mit csinal fehérbe.:D:D:D
nem vszinü h lefogják...40-50-et kérnek érte, annyit nemfognak adni sztem. ráadásul arra a posztra van 3 játékos. tök fölösleges lenne. hát crespo meg nemtom... félévre kölcsönben TALÁN beválna.ab1daL írta:Remélem ásványvíz ársávint igazolják le télen, bár megnéznék egy 33 éves kreszpót mit csinal fehérbe.:D:D:D
hagyjad már...Saviola nem lenne rossz ha többet játszana, csak a cipész ezt nem veszi észre.Varga Tamás írta:Saviola? Ne röhögtesd ki magad barátom. Ez az év vicce. Nem is értem, mit keres még ott. Tudom, jó sokat. De jó, hogy nem itt van, álleluja...
Azért nehogy már a Sneijder-Guti-VnV trió ne oldja meg a szervezést,mögöttük egy Diarra szűréssel?Azért ezt a középpályát nem nevezném rossznak...A csatársor a leggyengébb pontja a Madridnak,mert míg pár éve még Ronaldo szállította a gólokat,addig most egy 19 éves argentin kölyöknek kéne rúgdosnia,ami hát,úgye nem megy...Varga Tamás írta: És kit hozzon be? Ki menjen a pályára, aki képes színt vinni a játékotokba, aki képes gólokat lőni? Az egy dolog, hogy Higuaín jól játszik, de hát őt ki is kell szolgálni, meg kell játszani, fazont kell adni a csapatnak. Ilyen játékos nincs.
Van der Vaart a Hamburgban király volt, itt - kevés, nagyon kevés. Ez már most látszik.
Az is elég gáz, hogy a legnagyobb Madrid helyzetre a 89. percig kell várni, és azt is Cannavaro követi el egy szöglet utáni fejessel.
Saviola? Ne röhögtesd ki magad barátom. Ez az év vicce. Nem is értem, mit keres még ott. Tudom, jó sokat. De jó, hogy nem itt van, álleluja...fir3bird írta:pl ha látja (biztos vak ugye) hogy Raúl szenved a pályán, akkor miért nem hozza be Saviolat? vagy amikor Higuaín padozik, és Rvn meg semmit sem csinál? vagy pl Drenthének miért ad 5-10 perceket? meg amikor Marcelo helyett hejncét játszatja?
lluisllach89 neked meg nemtom mi bajod...
Rivaldo írta, hogy nem Schusterrel van a baj. erre én írtam hogy igen, nem csak vele, mer az egész vezetőség rosszul végzi a munkáját...de látom nemtudod értelmezni a mondanivalomat.
akkor meg miről beszélünk? (vagyis írogatunk)
Én nem bánom.G-Jay írta:Ha Capello sem volt jó, meg előtte még hatszázan, és Schuster sem jó, akkor ellehetne gondolkodni rajta Madridban, hogy kivel lehet eze a csapaton segíteni?
Pont fordítva vannak mint mi.
Náluk a keretet kell komolyan fejleszteni, nem edzőt cserélni, ugyanis nekünk a keretünk változása egy határozott edzőnek is köszönhető. Madridban viszont a vezetés miatt az új edző nem hoz új felfogást, és megfelelő keretet. Alapvetően a vezetés miatt tart ott a Madrid ahol. Én ezt nem bánom.
Akkor jól emlékszem, hogy a legútobbi vereség után is valaki mondta hogy nem mükszik a madridista.Varga Tamás írta:A Madridnál nem Schusterrel van a probléma. Egy gond van vele, hogy nem fiatalabb 15 évvel, így nem tud beállni gólokat lőni.
Tavaly bajnokságot nyert a Reallal, azóta nem lett rosszabb edző.
A vezetéssel vannak inkább gondok. Megmondom, miért. Calderón papa CR-re hajtott egész nyáron, mással nem foglalkozott. Aztán koppon maradt, de nem volt ideje másokat igazolni. Most az egyetlen középcsatárotok is kidőlt - amit sajnálok - így nincs aki gólt lőjön. Attól, hogy a Szőke Angyalt kirúgják, nem biztos, hogy valami is megváltozik.
Szerintem, pedig nem is fogják felállítani, semmi értelme. Nem ő tehet a kilátástalan játékról, egy közepes kerettel. A Madridnál átestek a ló túlsó oldalára. A 'galaktikustalanítás' közepette minden karmestert kirúgtak, és a középszer maradt ott. Vezér/ek nélkül nem megy a hajó. Vezérekre is szükség van, sztárokra. RM sztárok nélkül? Olyan, mint a húsleves só nélkül.
A bajnokságnak meg még messze van a vége. Majd ha a vége előtt 5 fordulóval is így játszanak, lemaradva 5-6 ponttal, akkor már kezdhetünk reménykedni.
Egyébként, minden vereség után meghal a madridista?
És kit hozzon be? Ki menjen a pályára, aki képes színt vinni a játékotokba, aki képes gólokat lőni? Az egy dolog, hogy Higuaín jól játszik, de hát őt ki is kell szolgálni, meg kell játszani, fazont kell adni a csapatnak. Ilyen játékos nincs.fir3bird írta:senki nem hiszi (sztem)....de egyértelmű hogy Schuster nem valo oda. de vele (is) baj van, nemtud normálisan cserélni, néha a kezdőcsapatok is botrányosak, és játékosokat is néha teljesen elfogadhatatlan poszton játszatja..akkor szted kinél van a gond?Rivaldo11 írta:Azoknak üzenném, akik azt hiszik, Schuster lelépése után minden szép és jó lesz: Nem Schusterrel van itt a probléma, hanem a gyenge kerettel. Abban felesleges reménykedniük, hogy ha lelép, minden megoldódik.
LOL. Elárulod h vele IS BAJ VAN!!! Akkor szted is van még vki schusteren kívűl akivel baj van!! Akkor miért kérdezed? Annyi logika van ebben mint amennyi ötlet a madrid játékában. NE haragudj de nem akartalak megsérteni. De ez nem csak az edző hibája. Nem tökös gyerekek. Csak ennyi a baj. És ezen a fórumon ennek nagyon sokan örülnek, szal ennyifir3bird írta:senki nem hiszi (sztem)....de egyértelmű hogy Schuster nem valo oda. de vele (is) baj van, nemtud normálisan cserélni, néha a kezdőcsapatok is botrányosak, és játékosokat is néha teljesen elfogadhatatlan poszton játszatja..akkor szted kinél van a gond?Rivaldo11 írta:Azoknak üzenném, akik azt hiszik, Schuster lelépése után minden szép és jó lesz: Nem Schusterrel van itt a probléma, hanem a gyenge kerettel. Abban felesleges reménykedniük, hogy ha lelép, minden megoldódik.
senki nem hiszi (sztem)....de egyértelmű hogy Schuster nem valo oda. de vele (is) baj van, nemtud normálisan cserélni, néha a kezdőcsapatok is botrányosak, és játékosokat is néha teljesen elfogadhatatlan poszton játszatja..akkor szted kinél van a gond?Rivaldo11 írta:Azoknak üzenném, akik azt hiszik, Schuster lelépése után minden szép és jó lesz: Nem Schusterrel van itt a probléma, hanem a gyenge kerettel. Abban felesleges reménykedniük, hogy ha lelép, minden megoldódik.