Sport klub keretein belüli Barca Tv-ben, Sporting-BARCA

www.rojadirecta.comFside írta:Nem tudná megmondani valaki, hogy melyik oldalon tudom megnézni a Sporting-Barca meccset?
Csak ezt ne! Nehogy elvegyék tölem a hétvégi meccsnézést kényelmesen a fotelból, esetleg pizza, szotyi vagy egyéb rágcsálása közben. Azt nem szeretném. Ugyanis nincs eurosport 2-m, ha neten nézném, akkor pedig ülhetnék a kemény székben a monitor elött, és várnám a jó linket, ami csak arra jó, hogy lássam frissen az állást, mert meccsnézésre szerintem alkalmatlan.La Pulga írta:Tavaly is így volt sajnos. Kiváncsi vagyok, hogy a La Liga-t mikor veszi meg az Eurosport 2.
Állítólag 1-2 év múlva megszünnek a kábelszolgáltatók és országszerte lesz 1 db szolgáltató.De ez már műholdas lesz.Szal vagy ez vagy semmi.De ezen már mindent lehet fogni köztük a sokhelyen nélkülözött eurosport2-őt.La Pulga írta:Tavaly is így volt sajnos. Kiváncsi vagyok, hogy a La Liga-t mikor veszi meg az Eurosport 2.ozsimiki írta:Pár 'érdekesség' amit a napokban hallottam...
Sport Klub nyomja élőben az el classicotsportklubbos csóka nyögte be egyik közvetítésnél.
Jövőre a Bundesliga meccseket is az Eurosport 2 nyomatja, ezen meglepődtem,mert szerintem nem olyan magas rá az igény, de kiváncsi leszek a sportklubb mit tesz be helyette...
Tavaly is így volt sajnos. Kiváncsi vagyok, hogy a La Liga-t mikor veszi meg az Eurosport 2.ozsimiki írta:Pár 'érdekesség' amit a napokban hallottam...
Sport Klub nyomja élőben az el classicotsportklubbos csóka nyögte be egyik közvetítésnél.
Jövőre a Bundesliga meccseket is az Eurosport 2 nyomatja, ezen meglepődtem,mert szerintem nem olyan magas rá az igény, de kiváncsi leszek a sportklubb mit tesz be helyette...
McLovin írta:9-től lesz nemde?Ilúvatar írta:Sport 1
Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 12. forduló, Barcelona-Getafe - élő
7-től lesz azaz 19:00.McLovin írta: 9-től lesz nemde?
Bundesliga 2-t édes öcsém!!ozsimiki írta:Pár 'érdekesség' amit a napokban hallottam...
aha, azért mert le kell hozzá tölteni a programot ! De akkor nézd Justin Tv-n van ott olyan link is a PSN az elég jó szerintemRikinho20 írta:én is neten nézném... de ezeket nekem valamiért nem nyitja meg...vilmso94 írta:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
A sopcastosak a jók azok jól szoktak működni !
én is neten nézném... de ezeket nekem valamiért nem nyitja meg...vilmso94 írta:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
A sopcastosak a jók azok jól szoktak működni !
http://www.myp2p.eubarcelonaforever írta:haaay Mindenkinek,,,,, ha valaki tudna rojadirectán kívűl valami jó linket az kérem linkelje be,,, köszi!!(nekem mindig leakadnak azok a tv-k)!!
Forca Barca
Recreativo - FC Barcelona spanyol bajnoki a SportKlubon november 16-án, vasárnap 20.45-től.szergoka írta:csak ha nincs sportklubodIlúvatar írta:úgy tűnik, hogy a mai meccset megint neten nézhetjük
csak ha nincs sportklubodIlúvatar írta:úgy tűnik, hogy a mai meccset megint neten nézhetjük