Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hátha bemákol egy gólt mint mikor múlt héten 20 centiről bebikázta.Alberto10 írta:ezt nem hiszem el...mit keres Henry 1 ien sz.r félidő után a pályán....mi ez Pep???remélem rámcáfol Guardiola
Szerintem a Real jelenleg nem ellenfél. Megsérült Ruud, eladták Robinho-t és Baptistát és most jönnek nekik is a kemény meccsek, de ez az ő gondjukgekkodan írta:Mert ha behúzzok a 3 pontot, 5-el megyünk a Madrid előtt.MichaaBee írta:
off: miért 5 pont a tét?
De nem a Madridot kell megverni, hanem a bajnokságot megnyerni. Persze ha ez nem megy, akkor csak az a lényeg h a Real előtt végezzünk.Mert ha behúzzok a 3 pontot, 5-el megyünk a Madrid előtt.
ja ok, én a második helyezetthez szoktam viszonyítani, ezért lepődtem emg egy kicsitgekkodan írta:Mert ha behúzzok a 3 pontot, 5-el megyünk a Madrid előtt.MichaaBee írta:
Mert ha behúzzok a 3 pontot, 5-el megyünk a Madrid előtt.MichaaBee írta:
Annyival mennénk a Madrid előtt, ha nyernénk.MichaaBee írta:nehezen, de be fogjuk húzni ezt a meccset. be kellene hozni Bojant (más támadót jelenleg nem tudok elképzelni elöl, aki tartósan fel is rázná a csapatot és gólveszélyes is lenne).Titi nyomja, nyomja, de nem jön neki össze...
A 20. perc környékén is cseréltek. Pep ugyanazt csinálja, mint tavaly Frankie, ha nem megy Titinek a balszélen (márpedig nem), akkor néha Eto'o-t húzza ki, hogy frissítsen a szárnyakon.gergo9 írta:Csak nekem tűnt fel hogy kb az uccsó 10percre helyet cserélt Eto'o meg Henry?Mondjuk nagyon rossz a képminőség ahol nézem szval nem tuti..
Lehet, hogy ez egy ilyen forduló mikor elbuknak a nagyokVarga Tamás írta:Így van. Titinho leírta a gondolataimat.Titinho írta:Nagyon remélem, hogy a szünetben felrázza Pep a fiúkat, mert eddig ez egy rakás sz*r.Kb. ilyen játékkal kaptunk a Numancia otthonában. A Recre bármikor nyomhat egy gyors kontrát (mert arra vannak berendezkedve) és már is ott a gól. 20 percet ha egy kicsit fociznának, lőnének 2 gólt aztán kalap kabát, mehetnének haza.
![]()
A második félidőben behoznám Hleb-et, Bojan-t és talán Guddy-t. Tourétól nagy formajavulást várnék el, mert eddig bűnrossz amit eddig nyújt.
Bízom egy jobb második félidőben! MA GYŐZNI KELL MINDENKÉPPEN!!! Ne szalasszuk el ezt a lehetőséget!
Annyi különbséggel, hogy én nem látom a fiúkban ma a tüzet. Szkeptikus vagyok. Van egy olyan rossz érzésem, hogy elszalasztjuk a lehetőséget.
Így van. Titinho leírta a gondolataimat.Titinho írta:Nagyon remélem, hogy a szünetben felrázza Pep a fiúkat, mert eddig ez egy rakás sz*r.Kb. ilyen játékkal kaptunk a Numancia otthonában. A Recre bármikor nyomhat egy gyors kontrát (mert arra vannak berendezkedve) és már is ott a gól. 20 percet ha egy kicsit fociznának, lőnének 2 gólt aztán kalap kabát, mehetnének haza.
![]()
A második félidőben behoznám Hleb-et, Bojan-t és talán Guddy-t. Tourétól nagy formajavulást várnék el, mert eddig bűnrossz amit eddig nyújt.
Bízom egy jobb második félidőben! MA GYŐZNI KELL MINDENKÉPPEN!!! Ne szalasszuk el ezt a lehetőséget!
Mindjárt megkapod, hogy milyen szépen fejelget és passzolgat. Csak azt felejtik el sokan, hogy már 2-0 kéne hogy legyen. Ebből egyszer ajtó-ablak szituban lőtte meg 2 km/h-s sebességgel a labdát. Nem Barca-szint a gyerek.Pavel írta:A cserékkel én is egyet értek. Nem tudom mit erőlteti Henryt nagyon nem megy neki.
Ilúvatar írta:Henry ---> Hleb
Touré ---> Gudjohnsen
Szerintem.