Kralo írta:Szerintem azzal nincs gond, hogy próbálják olyan irányba vinni a szabályokat, hogy megkönnyítsék az előzéseket, belegondolva abba, hogy hányszor volt idén is vonatozás, még a legjobbaktól is.
Csak az egységesítést felejtsék el, mert akkor nincs értelme a konstruktőri versenynek, mellesleg még több csalás lenne abból kifolyólog, hogy ki milyen kapcsolatban van a felkért külső cégekkel.
Továbbá a motorbefagyasztást is feloldhatnának.. mert az egy vicc.
A booxutcai szabályokat is letisztázhatnának már..
Boxutcáról jut eszembe, a puccparádét is tiltanám.

Nem kell oda apuka anyuka barátnő öcsike anyós mostoha bácsika meg a tökömtuggyaki és a félversenyen őket mutogatni. Éppen elég lenne a verseny után odaengedni őket.
Úgy,ahogy mondod!
Annak ellenére,h sztem igggen bumfordian néznek ki ezek az új kasztnik,ha így látványosabbá válik a F1,akkor hadd szóljon.
Az egységesítés 5letért én kérek elnézést!

Halva született idea,szvsz...
És tényleg alakításra szorulna egy pöttyet a boxos (még jó,h nem Boixos

) témakör,mert lenne mit módosítani...
És végül puccos parade ügyben is egyet értek veled.Még Hamilton fanként is túlzónak tartom a rokonság ilyen mértékű mutogatását.Nem vágom miért kell 10 percenként bevágni pölö Hami Papát.Annyira azért nem szép ember
Bár mondjuk azért nem szólnék,ha Scherzinger lédit villantanák helyette

Oké,h ez autóverseny,de ő csak emeli az esztétikai élményt!Ha már ilyen bumpszli autók lesznek,legalább lenne vmi,ami szép marad