Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ma volt a meccs. Grat! Kár, hogy lesérült egy jó játékosom...MessiFan írta:Valaki akar velem egy barátságos mecset játszani? Mind1 hogy ifi vagy felnőtt. De inkább Felnőtt mert az ifimet pihentetni kell peti ellen akit meg fogunk verni
ok, majd ha ki tudlak akkor kihivlak.CFirpo3 írta:Én szívesen játszom veled a jövőhéten!kabekabe írta:Szép volt Noodle! Nyertem 3-0-ra, de te új taktikában játszottál, sztem ezért nyerhettem. A legjobb játékosom legutobb golt lőtt és kapott 1 sárgát, most 2 sárgával kiállitották...most nem örülök naon, föleg, h megint az lett a legrosszabb játékosom aki legutobb. De a legjobbamvis ugyanaz volt
jol tolja eddig. vki bari meccs?
Oké.elbandi írta:én játszanék veledXzibit25 írta:Pitoneiro köszi a barimeccset,gratulálok és jó h nem sérült meg senki.
Vki egy barimeccset jövő hétre?
Én szívesen játszom veled a jövőhéten!kabekabe írta:Szép volt Noodle! Nyertem 3-0-ra, de te új taktikában játszottál, sztem ezért nyerhettem. A legjobb játékosom legutobb golt lőtt és kapott 1 sárgát, most 2 sárgával kiállitották...most nem örülök naon, föleg, h megint az lett a legrosszabb játékosom aki legutobb. De a legjobbamvis ugyanaz volt
jol tolja eddig. vki bari meccs?
Kösz, naon köszCFirpo3 írta:Semennyibe, de fizetni kell a heti 360eFt fizetését.kabekabe írta:Én most nem, mert már Noodle-el játszok visszavágót. Mennyibe kerül 1 alkalmazott felvétele? csak az van odairva, h mennyi az elbocsájtási díj??? vki todja
Semennyibe, de fizetni kell a heti 360eFt fizetését.kabekabe írta:Én most nem, mert már Noodle-el játszok visszavágót. Mennyibe kerül 1 alkalmazott felvétele? csak az van odairva, h mennyi az elbocsájtási díj??? vki todja
Még mindig senki???Xzibit25 írta:Van egy eladó játékosom:
Doru Grecu (223953657) [Transzferlistára helyezve]
17 éves és 26 napos, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-02-10
Ország: România
TSI: 210
Fizetés: 69.60 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: hattrick ala kocka
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: pocsék
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: pocsék
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 0
Kupagólok ebben a szezonban: 0
Kikiáltási ár:1500 eFt
Licitáltam!!!bowlinggolyo írta:Ha vkit érdekel nálam is megtalálható egy védő
Ferenc Glós (224503123)
18 éves és 29 napos, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-02-08
Ország: Magyarország Magyarország
TSI: 580
Fizetés: 86 eFt/hét
Tulajdonos: Bowlinggolyo Fc
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: középszerű
Megéri edzetni most műár nagyon drágák az edzők és ennek a kikiáltási ára csak 200 eFT.
Mivel ijen fiatal és egész jó ezért ojan 15-20000eFt-t gondolnék és csak azért raktam ki 0-ért mert felszokták őket bidwarolni.kudu írta:Hát olyan 5-6000ebowlinggolyo írta:Meddig mennél el h meg vedd ezt a játékost?
De ha nagy verseny van érte, akkora talán kicsit jobb is.
Te mennyit gondoltál érte?
Hát olyan 5-6000ebowlinggolyo írta:Meddig mennél el h meg vedd ezt a játékost?