2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bianchi szerintem többet ért a focihoz, mint rijkaard, a hollandnak az a jó tulajdonsága, hogy jó pedagógus. De Bianchi is lehet az. Ha a két argentin fenoménunk az Atleticoba megy, tényleg nagyon jók lesznek jövőre.Zsolti írta:sztem Bianchi nagyon nagy eddző.assze mjövőre számolni kell majd az atleticoval is.
engem pl nagyon is érdekel.és ahogy rapika mondta,ha nem tecik ez a topic akkor menj máshova pattogni.LG írta:Kit érdekel Rikelme...nem érdekel hova m1, miattam mehet a Corinthiasba is..
ez rendben is lenne, de nálunk van még pár gyerek, akik szintén a zsugákat várják elöl, plusz még egy ilyen fazon és szétfutnak bennünket az átlagnál jobb csapatok, mint pl. az oroszok is anno.Rapika írta:Tök vicces,h mindig írjátok,hogy Riquelme nem védekezik...![]()
Ha nemnáluk van a labda,elöl áll és várja,hogy a többiek megszerezzék a labdát...
Ohh, nehogyaszidd'.Rapika írta: A Ti kedvencetek Deco,az enyém Riquelme!![]()
Figyelj csak! Mennyiszer állította meg gólhelyzettben az ellenfeleket szabálytalanu?? Sokszor... Ezért kaptunk kevesebb gólt...Rapika írta: Szerinted!
De mégis ő van az álomcsapatban,nem Deco...
És ez akkora baromság,hogy mindig azzal jöttök,hogy Deco mennyivel többet védekezik!
Nálunk egyáltalán nem Deco szerzi a labdákat,hanem Marquez,Xavi!
A faltok meg nem jelentik egyből azt,hogy ő sokat védekezik,csak azt jelzik,hogy szabálytalanul (tud)védekez(ni)ik!
Úgy Riquelme is tud védekezni,hogy 200 faltot összeszed egy évben!
Deconál nincs jobb támadásépítő, sem abból rögtön védekezést feléopítő játékos.... Szerintem többet érünk vele, mint Davids-szal.Enrique írta:Decot nem lehet lecserélni senkire!! Nincs még1 olyan játékos, aki ennyire hasznos tud lenni mind támadásban, mind védekezésben.gejzy10 írta:szerintem Riquelme egy nagyon nagy játékos.
Egy baja van, hogy Eu-n kívüli, ja és nem is akar más állampolgár lenni. De szerintem valami megoldást kéne találni. szerintem mondjuk deco helyett lazán beférne.
Szerinted!LG írta:Rengeteget tizibol rugott. Nagyon jo volt a teljesítménye. De a mi Deconkat faltolták a legtobbet, és o is szabálytalankodott a legtobbet. Ez magáért beszél. Sztem 3x annyit dolgozik 1 meccsen mint Rikelme
Lehetne helye a csapatban, de leginkább azért kellene, mert Ronaldinho az egyetlen, aki tud irányítani. Ha ő nincs, sokkal gyengébb a játék, ilyenkor főleg fontos lenne Riquelme.Maxi írta:De most komolyan hova bírnád még berakni?antiimperialista írta:Akkor is baromság lenne elküldeni egy ilyen játékost. A legtöbb csapat ragaszkodik a jó játékosokhoz. Annyira azért még nem jó a Barca, hogy elpasszoljon egy Riquelme-szintűt.Én is sajnálom de ez van nem jön vissza már Soha!
De most komolyan hova bírnád még berakni?antiimperialista írta:Akkor is baromság lenne elküldeni egy ilyen játékost. A legtöbb csapat ragaszkodik a jó játékosokhoz. Annyira azért még nem jó a Barca, hogy elpasszoljon egy Riquelme-szintűt.
A baj az, hogy nem védőt akarnak, a legtöbbet Henry leigazolásáról lehet hallani. Bár egy védőért indítanának ilyen offenzívát... Támadó van elég.Barcaforever írta:Ez patt helyzet, nem lehet mit tenni.Jó pénzért el kell adni és venni kell érte egy védőt.
Dehogynem.antiimperialista írta:Akkor is baromság lenne elküldeni egy ilyen játékost. A legtöbb csapat ragaszkodik a jó játékosokhoz. Annyira azért még nem jó a Barca, hogy elpasszoljon egy Riquelme-szintűt.