2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
-Kell hozzá egy elég erős gép, amin elmegy a fifa09Predator írta:Hello srácok!
Engem is érdekelne egy ilyen Fifás verseny...csak az ilyen neten keresztüli cuccokban elég amator vagyok![]()
![]()
Mit kellene csinálnom pontosan,h indulhassak,mi kell hozzá?
Előlre is köszi a segítséget
Tomi
Egy kicsit az első meccsen (0-1) felidegesítettem magamat, Pjotr mindent kifogottozsimiki írta:
most csak a döntőt írom (kétmeccses), a többi meccs megtalálható a fenti oldalon, szóval:
Liverpool /rszergej/ - Chelsea /Ozsi/ 0-1
Chelsea - Liverpool 2-1
Hoffenheimmel kezdtem egy menedzsert a hét elején, legendás szinten, világklasszis kapussal. Most tartok a bajnokság felnél, 5 győzelem és vereség melett 7 döntetlen, de állok még a kupában és a Herta a kövi ellenfél, akit 3-1-re vertem a bajnokságban. Mondjuk összehasonlítási alapom nincs, mert nem játszottam a Barcával legendáson, de biztos jobb mint a HoffenheimmelGyurinho írta:Már az 5. szezon vége felé járok és hát Bojan magasan az elvárások fölött teljesít nálam,a Barca eredeti felállásában és én a baloldalt is (BOK pozícióban) és csatárként is egyaránt használom mert mindenhol jól játszik eddig profi sznten jtszottam de hát itt is mondták hogy akkor mér nemmegyek világklasszisra és átmentem abba a nehézségi szintbe , igazából nem tudom hogy van-e változás talán az ellenfél védekezése jobb picit de szerintem nincs nagy különbség eddig nem érzem a mecseimen.
Egy pár kérdésem lenne felétek:-kinek milyen tapasztalata van a totális focista szintel kapcsolatban amit ugye unlockolni kell...nehezebb sokkal vagy egyáltalán milyen a világklasszishoz képest?
-a Barcának az ifi csapata a Barca Atletic egyáltalán le van modellezve a játékban vagy nem tehát följutnak a 2. osztályba vagy nincs is benne a játékban e csapat?
Egyelőre ennyi,várom a válaszokat.
Na srácok végeztünk:ozsimiki írta:az első eurobarcás fifa versenynek is nemsokára vége, már csak egy elődöntő és jöhet a döntő:
részletek Norbi oldalán:
http://messifan.extra.hu/
fórum/fifa részében
következő bajnokság gondolom utána indulhatna is...
Ugyanígy voltam vele tavaly....Kipróbáltam már a fifa a vinyómat se terheliVaratrix írta:Sokat veszít az aki így gondolja!!!fir3bird írta:amugy PES meg sosem érdekelt. mindig megvoltam elégedve FIFAval, szal eszembe se jutott, hogy letöltsem és kiprobáljam.
Én is így gondolkodtam régen!!!
Egyszer rá vettem magam hogy kipróbáljam, és egyértelműen jobb!!!
Persze nem mondom hogy a FIFA [auto_cenzúra], csak egy kicsit valótlan!!!
Ahogyan ezt John Terry is megfogalmazta!!!
Sokat veszít az aki így gondolja!!!fir3bird írta:amugy PES meg sosem érdekelt. mindig megvoltam elégedve FIFAval, szal eszembe se jutott, hogy letöltsem és kiprobáljam.
detto...énis rengeteget játszottam 08-al is, vhogy nemtudtam megunni, bár mostanában nagyon leült a téma, inkább tolnám már a 09-el csak az még várat magára az uj gép miatt.Gyurinho írta:Grafikai előrelépés van méghozzá nagyon nagy mértékben és érezni a fejlődést az elzőhöz képest ám még minidg le vannak maradva a konzolokhoz képest ...
A játékosok mozgása,cselek változtak ám ezek mind olyan mértékben ami elhanyagolható és maximum ara jó hogy reklmozhassa magát az EA hogy hát ezen is fejlesztettek...
az online módot még nem próbáltam ,(nem eredetim van) de állítólag az tényleg jó plusz netről a játékosok formája alapján lehet frissíteni a játék adatbázisát hétről-hétre.
Nincs óriási változás,extra tartalom is csak csepegtetve van...és hogy ezek után mért játszom vele annyit ?...mert függő vagyok
jep. ezér is fogok venni januárban uj gépet, vmi Core 2 duot kéne 2 Gb RammalGyurinho írta:Hát azért ezzel a konfiggal az elkövetkezendő egy-két évben max aknekeresőzni fogsz tudni esetleg filmet nézni de a fifát ezzel felejtsd elfir3bird írta:nekem már elsem indult !
08 pedig egy ilyen konfigon tök jol futott:
PIII 850 Mhz
256 Mb SD!!! RAM
GeForce Ti4200 VGA 128Mb
Hát azért ezzel a konfiggal az elkövetkezendő egy-két évben max aknekeresőzni fogsz tudni esetleg filmet nézni de a fifát ezzel felejtsd elfir3bird írta:nekem már elsem indult !
08 pedig egy ilyen konfigon tök jol futott:
PIII 850 Mhz
256 Mb SD!!! RAM
GeForce Ti4200 VGA 128Mb
oké, köszönöm !MichaaBee írta:CPU: Pentium 4 2.4 Ghz or Equivalent CPU: AMD or Intel Dual Core Processor
RAM: 1 GB RAM: 2 GB
VGA: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for Pixel Shader 3 VGA: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
HDD: 4 GB HDD: 4 GB
Hang: DirectX Compatible Hang: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c DirectX: DirectX 9.0c
oké, kösz !MichaaBee írta:vilmso94 írta:A fifa09 milyen ? jobb mint a többi vagy nem ?
szinte ugyanaz, mint a 06,07,08. kisebb változtatásokkal.
Grafikai előrelépés van méghozzá nagyon nagy mértékben és érezni a fejlődést az elzőhöz képest ám még minidg le vannak maradva a konzolokhoz képest ...vilmso94 írta:A fifa09 milyen ? jobb mint a többi vagy nem ?