Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen,csak ip kell. folytasd akkor a listát...Katalán88 írta:Ehhez a Bajnoksághoz csak az IP cím kell? Mert, ha még lehet jelentkezni, akkor én is mennék méghozzá a Bayern München-el!!
Még nincsKatalán88 írta:Nem-e tudjátok, hogy van-e már a Fifa09-hez magyar bajnokság? ha van linketek v torrent file-tok akkor írjatok Pü-ben meg a fórumon is!
A totális focistáról nem tudok semit mondani, de a Barca Athletic szinte biztos h nincs benne, csak azok a csapatok vannak benne akivel játszhatsz is, a lejjebbi osztályok nincsenek azok feljutni sem tudnak sajnos. Az utánpótlásból se sok jut fel,sak pár név van a játékban és azok jönnek mindig fel ifiakadémiáról... Am remélem nem a 09-ről beszéltél mer azt még sajnos nem ismerem (nem elég jó a gépem...barca123 írta:Gyurinho írta:Már az 5. szezon vége felé járok és hát Bojan magasan az elvárások fölött teljesít nálam,a Barca eredeti felállásában és én a baloldalt is (BOK pozícióban) és csatárként is egyaránt használom mert mindenhol jól játszik eddig profi sznten jtszottam de hát itt is mondták hogy akkor mér nemmegyek világklasszisra és átmentem abba a nehézségi szintbe , igazából nem tudom hogy van-e változás talán az ellenfél védekezése jobb picit de szerintem nincs nagy különbség eddig nem érzem a mecseimen.
Egy pár kérdésem lenne felétek:-kinek milyen tapasztalata van a totális focista szintel kapcsolatban amit ugye unlockolni kell...nehezebb sokkal vagy egyáltalán milyen a világklasszishoz képest?
-a Barcának az ifi csapata a Barca Atletic egyáltalán le van modellezve a játékban vagy nem tehát följutnak a 2. osztályba vagy nincs is benne a játékban e csapat?
Egyelőre ennyi,várom a válaszokat.
Ps-re 4000 FT ,Gépre 9000 FT.Term. Kiszállítással együtt van ez.Nézz körül a városba ,hátha találsz egy olyan boltot ,ahol lehet venni.Ez az ár a legolcsóbb ,amit láttam.De keresgéljél ,hátha olcsóbban találsz valahol.Katalán88 írta:Lopakodó mennyibe kerül egy ilyen kar? és hol lehet venni? Mert érdekelne.
Hát jobb lenne ha csapattal lennélgekkodan írta:Válogatottat is vihetek?
Fiúk! Én is szívesen tolnék pár meccset, ha lehet akkor még bajnokságban, de ha nem akkor csak simán barátságosakat.Nem tom h mondhatok-e már csapatt de szívesen lennék a Valenciával ha még szabadlopakodo írta:1.Ozsi(Barca)
2.Norbert55(Inter)
3.VV19(Arsenal)
4.rszergej (Liverpool)
5. perrero (man utd)
6.Leo19(Milan)
7.Yaso(Villareal)
8.lopakodo(Man City)
Engem vegyetek fel msn-re,mert eddig csak a fifa07-tel játszottam onlineba a haverral.msn:roak95@freemail.hu
Amúgy jó gép ,fifa 09 ,jó net is megvan.Ma fogok venni egy Chillstramet ,ha gyengén fog menni ,erre a meccsre/me$ccskre visszatérek a billentyűhöz.
Elég jó cuccos ,viszonylag ocsó ,és hűti a kezed.Teljesen olyan ,mintha xbox-szal játszanál.
Itt egy kép
gondolom 08-al ugye? szerintem az is belefér nekemG-Jay írta:Ömm elnézést de offolnék egy nagyot:
Ugyanilyen bajnokságot szeretnék rendezni, annyi különbséggel, hogy Madden NFL gémmel. Csak ha ezt más topikba írom, akkor azt senki nm nézi meg, és hamar eltűnik...
Bocs mégegyszer. Ha vkit érdekel püzzön!
Gamez-Kedvencek pl, vagy akár üzi mindenkinek, offtopicde szntem Kedvenceket legalább annyira nézik ,mint ezt
![]()
Ozsi