Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem emlékszem olyan a Felhívások topikban megjelent bejegyzésre, miszerint téged moderátorrá neveztek ki.Perrero írta:Tamás, ne szítsd az indulatokat -megint- 3000 kmről engem speciel hidegen hagy, hogy mit gyújtanak fel... ezzel csak magukat járatják le... Tamás, téged is csak azért zavar, mert Barca szurkoló vagy
Én azt csak szimplán egy focicsapat zászlójának véltem, és gondolom a Madrid szurkolók is annak vették, az eset nem egy katalán-ellenes nagygyülésen történt!(gondolom) Ez a tett a csapat és főleg Eto'o elleni tett volt.A Barcelona zászlaja ugyanolyan szimbólum, és Katalóniában hasonló megítélés alatt áll, mint a tartomány zászlaja.
Lásd feljebb, szerintem nem ugyanaz. De legyen hasonló...Nos, valszeg Szlovákiában elégett pár magyar zászló mostanában, de azért elég jól tudok aludni. Természetesen nem tetszik(ahogy a barca-zászló vagy sál vagy mi elégetése sem), de azért nem követelem, hogy indítsunk háborút ellenük, mert pár részeg [auto_cenzúra] ilyeneket csinál...Ha, mondjuk magyar zászlót égetnének, azt is hülyeségnek tartanád?
Ha, mondjuk magyar zászlót égetnének, azt is hülyeségnek tartanád?CS0ki írta:Azért más eset egy játékos, meg pár részeg idióta...Speciel engem Eto'o ordibálása se érdekel különösebben, engem nem sértett meg!Az hogy akkor mit kiabált félig részegen-rádásul nem csak ő kiabálat- az már a múlt. Utána pedig bocsánaot kért korrekt módon. És szerintem ez jellemzio egy e,bert a legjobban hogy vállalja a tettei következménbyeit. Anno amit énekelt az hiba volt, de úgy gondolom senki sem tökéletes.De az egyértelmű volt, hogy utána bocsánatot fog kérni, az meg egy más dolog, hogy magában mit gondol...Hidd el, ha a zászlóégetés büntetendő lenne, és elkapnák ezeket a barmokat, a bíróságon nem győznének bocsánatot kérni!
![]()
Nem kell ezt az egészet annyira felfújni, rengeteg ehhez hasonló hülyeséget szokott csinálni a keménymag, még örülni kell, hogy nem verik szét egymást meg az utcákat!
Azért más eset egy játékos, meg pár részeg idióta...Speciel engem Eto'o ordibálása se érdekel különösebben, engem nem sértett meg!Az hogy akkor mit kiabált félig részegen-rádásul nem csak ő kiabálat- az már a múlt. Utána pedig bocsánaot kért korrekt módon. És szerintem ez jellemzio egy e,bert a legjobban hogy vállalja a tettei következménbyeit. Anno amit énekelt az hiba volt, de úgy gondolom senki sem tökéletes.
Na, mert te aztán nagy IQ fighter vagy! Eto'onak kellett volna tartania a pofáját? Elég régi törvény a szemet-szemért, fogat-fogért elv. De ha így játszunk, akkor most jöjjön a madrid zászló égetése. És akkor elmehetünk a végtelenségig, sőt, akkor ne is meccs legyen a következő Barca-Real, hanem véres ütközet. Aki életben marad nyer. Ahelyett, hogy ezt a sok baromságot, amit beszélsz, itt kifejted, nyomasd inkább a mandrilista haverjaidnak, ők majd tisztára nyalják érte se..ed!mezeibela írta:ja hogy még a modik is gyenge elméjűek.oké![]()
Eto'o legalább egyenes ember és válallja a tetteit. Rádásul ha olyan zar ember akkor pl a pályán miért olyan sportszerű és miért áldoz annyi pénzt a barátaira és a hazájára? Szerintem innen nem lehet megitélni egy embert. Az hogy akkor mit kiabált félig részegen-rádásul nem csak ő kiabálat- az már a múlt. Utána pedig bocsánaot kért korrekt módon. És szerintem ez jellemzio egy e,bert a legjobban hogy vállalja a tettei következménbyeit. Anno amit énekelt az hiba volt, de úgy gondolom senki sem tökéletes.adrenalin01 írta:Te nem érted kicsi.. nem arról van szó hogy most ki hány gólt rug, ki mennyire tehetséges stb.. hanem arról, hogy emberileg milyen, és eto... pont pont pont.
Ennyi az igazság.Imádom a Barcát, de most, h egy videón madrid szurkolók égették szét a sálunkat, nem tépem szét a pólómat és fejelem szét a monitort.cps46 írta:Nekem az a véleményem, hogy a Madrid sem válogathatja meg a szurkolóit. Ergo ez a videó annyit jelent, hogy pár szellemi rövidnadrágos királykodott egy kicsit, de ettől szerintem egyik klub sem lesz kevesebb.
Tamás!Varga Tamás írta: Itt nem Eto'o-t szégyenítették meg, hanem az FC Barcelonát.
mezeibela írta: Rendfenntartó - moderátor
a hogy még a modik is gyenge elméjűek.oké![]()
![]()
![]()
szerk.: varga tamás etoo akkor szted nem szégyenitette meg a realt amikor ezt mondta?
elvagytok tévedve teljesen.
csak kicsit nagy a különbség aközött hogy egy profi futballista mondja ezt vagy csak pár ittas nyomorék.nem?
persze, h elhiszem, de az ilyen gyerekeknek tényleg jobb, ha inkább tisztelegnek a barca előtt (majd ha megint aktuális lesz)mezeibela írta:....milyen alapon lenne igaza?
elhiszed hogy nem arra a pár hülyegyerekre mondta azt amit mondott?:D
Boixos írta:most mit ünnepeljen az ember ezeken a madridmezbe öltözött fszokon, akik örvendezve elégetnek és köpködnek egy barcelonás cuccot? ez csak azt mutatja, h "nálatok" sincsenek különb versenyzők, mint "nálunk", így nem annyira rázhatja magát egyik brigád sem a tökéletességére.mezeibela írta:Rendfenntartó - moderátor
ja hogy még a modik is gyenge elméjűek.oké![]()
nem mellesleg etoo bocsánatot kért a rigmus miatt, majd ha ezek a lelkes fiatalok is megteszik ezt, akkor lehetne egy szinten kezelni a két szitut.
egyébként ha nem tetszik a véleményem, leszrom.
tényleg nem muszáj idejönni idegesíteni magadat.
most mit ünnepeljen az ember ezeken a madridmezbe öltözött fszokon, akik örvendezve elégetnek és köpködnek egy barcelonás cuccot? ez csak azt mutatja, h "nálatok" sincsenek különb versenyzők, mint "nálunk", így nem annyira rázhatja magát egyik brigád sem a tökéletességére.mezeibela írta:Rendfenntartó - moderátor
ja hogy még a modik is gyenge elméjűek.oké![]()
Valószínűleg ugyanazt, mint a fanatikus Barcelona szurkolók most. Meg is érdemlik egymást!Mit szólnának most azok a Madrid-szurkolók, akik ezt tették, ha a RM zászlaját égetnék?
Milyen következményre gondolsz?Itt nem Eto'o-t szégyenítették meg, hanem az FC Barcelonát. Egy Klub zászlajának elégetése égbe kiált, és következményekért kiált.
Ha a helyi törvényekben van erre utoló dolog, akkor gondolom fel lehet őket jelenteni, de kötve hiszem, hogy focicsapatok jelképei ilyen védelem alá esnének.Akik Barca zászlót égettek azokat nem lehetne előállítani? Mert mindegyiknek látszik a fejük!! Hívjuk fell a spanyol rendőrséget:D
Így van.gekkodan írta:Úristen!
nagyon durva ez a video...súlyos. döbbenet.