2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És a jövő héten nem játszhat a Sevillában Jesús Navas és Luis Fabiano sem 5. sárga miatt.culinho írta:Nagyon jól alakultak a tegnapi meccsek számunkra. Ma este akár már 5 ponttal is vezethetünk.
4-3-3-at azért játszunk, mert az a csapat alapfelállása már Isten tudja mióta.barca99 írta:Kíváncsi leszek a felállásra. Ugye kb. Messi miatt játszunk 4-3-3-at, mert jobbszélről tarthatatlan. Nyáron, amikor nem volt, kipróbáltunk egy 4-4-2-t is, most is elő lehetett volna venni, de Iniesta sérült, így egyedül Hleb van, aki tudna szélen játszani. Max. Alvest feljebb tolni, akár... de úgyis marad a 4-3-3, két szélen Henryval és Hlebbel.
Eddig csak a Bilbao ellen nem játszott és akkor egy sovány 1-0-át értünk el Eto'o góljával.Barcaman14 írta:számomra most fog kiderülni igazán hogy szenved-e a csapat messi függőségben.Kiváncsi leszek képesek lesznek nyerni több gollal és látványos játékkal a getafe ellen messi nélkül
Bojan biztos fog játszani, csak kérdés, hogy mennyit... De még az is lehet, hogy kezdeni fog Eto'o és Henry mellett.sinya gvr6 írta:A Getafe elleni mecssek mindig nehezek, de függetlenül attól hogy milyen összeállitásba játszunk meg kell nyernünk a mecsset. Bojan játékára kiváncsi lennék , reméllem kap lehetőséget. VISCA EL BARCA
Énis tökéletesen erre gondolok.lionelmessi19 írta:Én meg ezt nyomnám most mindenképp:
------------------------------Valdes-------------------------------
----Alves------------Rafa-------------Piqué-----------Puyol----
-------------------------------Touré-------------------------------
--------------Xavi----------------------------Sergi----------------
---------Bojan----------------Samu--------------Hleb-----------
Cserének Abidal, Keita, Cáceres, illetve ha támadni kéne, Henry.
Messit mindenképp jó lenne pihentetni. Már ha nem sérült meg annyiraPredator írta:Hát...Iniesta játékára kiváncsi lennékMessiFan írta:Szerintem így fogunk felállni a Getafe ellen. Tudom hogy még van 2 nap.![]()
Messi sem biztos,sajnos![]()
Hleb helyett meg Henry v Bojan,sztem...
júj tényleg. Elfelejtettem.Kralo írta:Szívesen látnám Init a keretben, de sérült! Lásd a főoldali hírekben visszatérésenek körülbelüli idejét.MessiFan írta:
-------------Iniesta------------
Hát...Iniesta játékára kiváncsi lennékMessiFan írta:Szerintem így fogunk felállni a Getafe ellen. Tudom hogy még van 2 nap.
Szívesen látnám Init a keretben, de sérült! Lásd a főoldali hírekben visszatérésenek körülbelüli idejét.MessiFan írta:
-------------Iniesta------------