Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem, a 3. gólt lőtte. Viszont így is hatalmas grat neki!kleno04 írta:Grat nekigergo9 írta:Vadócz lőtt egy gólt!!!!!!!!Grat grat!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legalább a győztes gólt szerezte
Eddig volt bemelegítés, a Sevilla ellen már kemény meccsünk lesz!!Varatrix írta:A sevilla viszont csak a bemelegítés lesz, a többihez képest!!!
Én nem hinném azt a védelmük ugyanannyi gólt kapott mint a milyénk, elég nehéz lesz gólt rúgni, de, ha 1-et betuszkolunk, akkor viszont 1nél nem állnak meg a srácok.Varatrix írta: A sevilla viszont csak a bemelegítés lesz, a többihez képest!!!
Ez jó hír!!!szajko írta:Jesús Navas és Lius Fabiano se fog ellenünk játszani a sárgák miatt ugye?
Vagy tévednék?
Épp ezt akartam írni, ez nekünk tökéletes. Renan elég jó vételnek biznyul egyébként, jól járt vele a Valencia.Capon írta:Remélem marad is ez a 0-0 a Sevilla meccsen. Nekünk ez teljesen jó. Sárgákat is jó emberek kapták, nincs eddig okunk a panaszra az biztos.
barca99 írta:Az lfp.es szerint a sevillából Navas, Fabiano, Duscher, Navarro akit eltiltás fenyeget, ha besárgul. Most ezek közzül Fabiano és Navas is sárgát kapott, így ha nem törlik el, mind a ketten kihagyják a jövőheti Barca meccset.
FCBarca88 írta:Na most nagyon unalmas a Sevilla - Valencia vagy túl sokat ittam... valószinűleg az első lesz a megoldás.
Hát ha ellenünk is így "játszanak" akkro semmi gond nem lesz, bár felszívják magukat..
Ha jól figyeltem Jesús Navas kapott sárgát, így nem játszhat a következő fordulóban.
www.livescore.comkunyho78 írta:Sziasztok..lelkes olvasó vok..most jöttem haza, és kiványcsi vok az eredményekre..Madrid..villa..köszi
Erről van szó szerintem is, de azért páran úgy gondolják,h veszélyesek lesznek végig ránk is,meg a bajnoki címre is, szntem tévednek, majd kiderül. én csakis a madrid és köztünk lévő különbségre figyelek minden esetre...hau30 írta:Ilyen csapatok(itt most a nem sztár csapatokra gondolok),mint a Villareal nem tud tartósan két fronton jó eredményt produkálni.Vagy a bajnokságban vitézkednek,vagy a BL-ben.Ez volt mikor a BL elődöntőbe jutottak.Akkor is azt hiszem a középmezőnyben végeztek a La Liga-ban.Most is ez lesz!