Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem erre gondoltam. Ha mindenáron kötekedni akarsz, akkorírj pü-t kérlek, szíves örömest meghallgatlak. KösziCapon írta:igazad van (tessék)
Figyelj!McLovin írta:Tudtam hogy vki közbe szól!!!! Éljen Sanama kolléga!!!!!!! Mi lenne, ha nem hivatkoznál mindig erre, hanem mondjuk egyszer azt mondanád, hogy igen is, eldöngöljük a madridot!!!!!! Én szted nem tudom, hogy bárki lesérülhet? Félek is tőle eléggé... De mi lenne, ha egyszer vhára vki azt mondaná, hogy igazam van, nem azért szidna engem, mert nem az a kis visszahúzódó szurkoló vok, aki mindig sápítozik minden szron... Részemről befejeztem...
Kölönben a madridistán tuti fent lesz órákon belül vagy holnap reggel hogy mi van a sérültjeikkel. Még mielőtt vki rosszat gondolna rólam, csak akkor nézek fel oda, ha vki lesérült náluk. Jobb kedvet csinál, ha a riválisom meggyengül, ne utáljatok ezért...
szerk.: elnézést, ha az előbbi hsz-em nem volt elég érthető, az egy elválasztó vonal ott, csak nem akartam 2 hsz-t küldeni egymás után, így
gondoltam nem nehezítem a modik dolgát. Peace emberek!!
OFF:Az még a hsz-e,csak szaggatott vonallal elválasztottaCapon írta:Akkor mi? lehet akkor ez erre vonatkozó szabályt is rosszul tudom
Számomra meg te vagy egyre idegesitőbb.McLovin írta: Sneijder és Higuain lesérült a madridnál!! hígvájn lehet hosszútávra. Azért ennyire ne legyen már sima Barca győzelem az El Classico-n!!![]()
Ha ők 2-ten nem játszhatnak, akkor maradt Casillas. Az egyedüli ember aki még ér vmit a reálnak.
HAJRÁ BARCA!!!
off: nehogy vmi nagyokos elkezdje a szokásos "ne becsüld le az ellenfelet" maszlagot mondogatni, mert sztem az nem Barca drukker, aki nem annak szurkol, hogy meggyepáljuk a madridot... Még ha azt is írom, hogy sima győzelem, ne kötöszködjetek már, mert nagyon idegesítőKöszönöm
3 sor lehet + 3 userbar VAGY 150px magasságú sig. egyébként az nem az aláírása voltCapon írta:Egyébként McLovin az aláirásodnál azt a kis regényt jobb lesz ha lerövidited mielött a modik szólnak. Azt hiszem 6 sor lehet nem 16
Szerintem nem olyan komoly. Futott és kifordult a lábfeje, rálépet...Ha nem szakadt szalag akk már jövő 7 végén játszhat sztem...Capon írta:Higany sérülése mennyire komoly mit lehet tudni? Csak bele bele néztem a mecsbe nem láttam, hogy sérült meg.
Na majd ezt meglátjuk!!Reyes és Raulű írta:Saviola nosztalgiás kedvében lesz az El Classiconúgy se nyertek bajnokságot
Ez az olyan "felhívom a hsz-re a figyelmet" típusú hsz!Reyes és Raulű írta:Saviola nosztalgiás kedvében lesz az El Classiconúgy se nyertek bajnokságot
Ezt alapozod is valamire, vagy csupán régen mondtál valami igazán okosat? Bár most se sikerült...Reyes és Raulű írta:Saviola nosztalgiás kedvében lesz az El Classiconúgy se nyertek bajnokságot
Így van Gábor!Rivaldo11 írta:Nekem ne mond, ezt már jópárszor leírtam. Ellenünk nem lesznek 15-20 méteres folyosók üresen hagyva középen. Ennek ellnére nyernünk kell. A célt nem befolyásolja, hogy épp milyen a madrid. Erre a meccset otthon mindenkor a győzelem szándékával kell kifutni.
Egy El Classico akkor is El Classico, ha valamelyik csapat a másodosztály utolsó, a másik meg az első osztály első helyezettje. Ott nem számít hogy ki milyen formában van, ezért is nem szabad félvállról venni a Madridot. Nem is beszélve arról hogy 14.-éig még mi is belefuthatunk egy hullámvölgybe.Rivaldo11 írta:Komolyan mondom, néha azt hittem, két gyenge középcsapat játszik. Ha ellenünk is így védekezik majd a Madrid, öt alatt nem állunk meg. Na, de az egy másik derbi lesz, jobban figyelnek majd. Mindenesetre gyengék. Nagyon gyengék. A védelmük visszatérő vezérbalekja ráadásul összehozott egy tizit, de a bíró könyörületes volt. Higuaínnak gyors gyógyulást.
Bár úgy lenne legalább megnéznénk magunknak a magyar tehetséget és az évvégén el is hozzuk őtCS0ki írta:Húha, micsoda magabiztos győzelem volt...![]()
Mondjuk legalább gólt nem kaptunk, elvégre heinze nem volt!
És újabb játékosok a sérült listán! Aztán vigyázzatok, a végén egy Bueno-Szalai csatárkettőssel futunk ki a Nou Camp gyepére!