Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jól passzol, de Xavi mester passzaihoz még ő is kevés
Az ilyen kis edényeknek (csak a moderálás kedvéért) a hátába égetném a Barca címert!!noname írta:Mindig megröhögtetnek ezek a..........megspróroltam az autocenzúrának egy szót.
hát nem ő egyedül! ugy gondoltam...nyilván benne van a top5ben de nem ő a LEGJOBB, de benne van a LEGJOBBAK között.gergo9 írta:FIR3BIRD: Akkor ki szerinted?
ez az euroBARCA.hu és ha nem tűnt volna fel Te itt kissebbség vagy. Vagy írjál értelmes hsz vagy huzzál el melegebb éghajlatraadrenalin01 írta:Mert a Margit és a Higany az szerintetek milyen? ha ti így.. mi is így.. nem tudom ebbe mi a probléma. Ha ti Margitoztok meg Higanyoztok... akkor én Fakkszalonnázok és Csabizok stb...ennyi
"a real meg se érezné Casillas hiányát... a válogatottban jó, de a madridban nem alkot." csak, h lefordítsam madrid-nyelvre azt, amit most mondtál. komplett hülyeség az egészadrenalin01 írta:Fakkszalonnában nem alkot... motorja? nem hinném... válogatottban jó, de a barca megse érezné a hiányát..
Megszokta érezni. Pl: Athletic Bilbao, Baseladrenalin01 írta:Fakkszalonnában nem alkot... motorja? nem hinném... válogatottban jó, de a barca megse érezné a hiányát..
Bátor vagy te is mondhatom, ezért aztán érdemes volt reggelned.adrenalin01 írta:Csabi jobb mint Guti? fúha.. bátor kijelentés..
Méghozzá sokkal. Nem egy szint a kettő. Gutinak vannak nagy meglátásai, de borzasztóan hullámzik a játéka, amellett egy nyámnyila alak. A lövései meg...adrenalin01 írta:Csabi jobb mint Guti? fúha.. bátor kijelentés..
Hát sztem meg te vagy a legbátrabb, hogy ilyeneket írkálsz... Ki lett az EB legjobb játékosa? Már eláshatod gutikát...adrenalin01 írta:Csabi jobb mint Guti? fúha.. bátor kijelentés..
Nem bátor, hanem ezt tudom.adrenalin01 írta:Csabi jobb mint Guti? fúha.. bátor kijelentés..
Szerintem jól passzol, de Xavi mester passzaihoz még ő is kevés, meg az egész Realé.ultrasur írta: És ahogy ő tud passzolni azt csak kevesen tudják a világon.
Bizony...... És még igazságos is ugyanannyi labdával tömi az ellenfelet mint a saját csapatát. Igazán komplex játékos egyszerre két csapatban játszik.ultrasur írta: Azért lőt pár nagy gólt már életében.
És ahogy ő tud passzolni azt csak kevesen tudják a világon.
Azért lőt pár nagy gólt már életében.Barcaforever írta:Hát nah, ő nem teli erővel lő meg egy labdát, hanem csavargat, ívelget.Ízlések és pofonok.Rivaldo11 írta:Ha a Sevilla, Barca, Valencia, Villarreal sorozat rosszul sikerül a madridnak, kirakják Schustert. Ha jól, maradni fog. Szerintem ennyi. Egyébként tegnap kiderült miért nem lő kapura Guti. Lövőereje (ha ezt annak lehet nevezni) egy 11 éves gyerekével vetekszik. Egyszerűen ciki ilyen lövőerővel kapura lőni.Komolyan...én erősebbet dobok.