Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
minden sorozatot figyelembevéve:Varga Tamás írta:Micsoda?Slither írta:Az Henry-t szidó tábor remélem most már más színben fogja látni őt. Bojan labdakezelése legalább olyan rossz volt, hanem rosszabb, és Hleb sem sok hasznosat csinált. Persze kevesebbet játszottak, nincsenek annyira játékban, de akkor is.
2 csatáros játékra állnék most át, talán az hatékonyabb lenne, mint egy középcsatárt a szélen játszatni.
Bojan hány percet játszott az idén?
Mennyi bizalmat kapott Peptől?
Köszi!
90 percig tart egy meccs minimum, és még hosszabbítás is van.khtomka írta:Ma olyanok vagytok mint mi általában! A különbség csak annyi, hogy mi sz@r játékkal szoktunk bajnokságot nyerni. Rátok férne ez a zakó, visszajönnétek a földre és újra lehetne jókat dumálni.
ha felsorolnád a hibáit megköszönnémMcLovin írta:Te melyik meccset nézed?merx írta:nem tudom piqué-vel mi bajotok van, szerintem jól játszik a gólnál nem volt szerencséje, a getafe támadónak annál nagyobb...
gekkodan írta:Pont Bojant nem szidnám, bármennyire is gyenge...Tavaly tökéletes cserejátékos, néha kezdő volt, lőtt 11 gólt, Pep óta viszont láthatóan kevesebb az esélye. Sőt, szinte alig van. Lehet magyarázkodni, de tény: Guardiola valamiért jóval az érdemei alatt ad lehetőséget Bojannak. Így nem csodálom, ha ennyi van benne, stresszel és izgul.
Arra tessék válaszolni, mielőtt Bojant már eladta a fél ország, hogy egy Piqué, aki szinte alapember a csapatban, hogy tud megye II-es szinten védekezni? Ott ül a padon egy 17 milliós védő, Rafa pedig a keretben sincs.
Na ha valakin elmegy a mai meccs, az a kis Piqué...
Legalább van kitől függeni.fir3bird írta:úgynézki Messi-Iniesta függö a csapat. nélkülük nem ugy megy a szekér mint velük.
CSinálomcsinálomcsinálomcsinálom... őőő... nem megy.Varga Tamás írta:Te beteg vagy ember!vale írta:Ez a Bojan egy katasztrófa... rá kell sózni a MCityre néhány köteg pénzér...
GONDOLKOZZ!
Micsoda?Slither írta:Az Henry-t szidó tábor remélem most már más színben fogja látni őt. Bojan labdakezelése legalább olyan rossz volt, hanem rosszabb, és Hleb sem sok hasznosat csinált. Persze kevesebbet játszottak, nincsenek annyira játékban, de akkor is.
2 csatáros játékra állnék most át, talán az hatékonyabb lenne, mint egy középcsatárt a szélen játszatni.
Te melyik meccset nézed?merx írta:nem tudom piqué-vel mi bajotok van, szerintem jól játszik a gólnál nem volt szerencséje, a getafe támadónak annál nagyobb...
Hát Badi egyetértek veled, dde sajna nincs annyi csere, mint amennyi embert le kéne hozniBadi írta:Bojant ilyen rosszul még nem láttam játszani
Hleb mintha ott se lenne
Piqué még mindig nem tudom mit keres a csapatban
de a legidegesítőbb a középpálya. Keitát le kell hozni nagyon sürgősen, mert katasztrófa amit művel. az okosoknak meg csak annyit, hogy középpálya nélkül Messi se menne semmire
Az én utálatom nem egy meccs alatt zajlott le hanem már vagy 6-7 meccsel ezelőtt, de ezzel sokan így vagyunk, de leginkább Varga Tamás.VictorValdes19 írta:1 meccs miatt megutálni örökre Pique-t![]()
Érdekes....
azért nem 1 meccs 8gólból 3-at tuti róla vagy miatta kaptunk.VictorValdes19 írta:1 meccs miatt megutálni örökre Pique-t![]()
Érdekes....