Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EmriqueEnrique írta:Erről beszélek...Rivaldinho írta:Nem írunk egy közös levelet Dinho-nak?
Honnan a halálból jutnak ilyenek eszedbe??? Ha annyira kedved van hozzá, küldj egyet...
Enrique írta:Erről beszélek...Rivaldinho írta:Nem írunk egy közös levelet Dinho-nak?
Honnan a halálból jutnak ilyenek eszedbe??? Ha annyira kedved van hozzá, küldj egyet...
Oleguer nálam is csak csere lenne! Azt viszont honnan veszed, hogy Cannavaro jobb mint Edmilson vagy Marqez? Egyébként Rijkaard Edmilsonnal is középpályásként számol, sőt Edmilson labdaügyesebb játékos mint Marquez! De akkor is: 2 középső védő: Puyol és Gallas + olyan alternetívák, mint a brazil válogatott és mellesleg világbajnok Edmilson, az 50valahányszoros mexikói válogatott Marquez, és az idény vége felé egyre jobb teljesítményt mutató Oleguer! Cannavaro csak pénzkidobás lenne!Rivaldinho írta:Oleguer gondolkozz már !! egy csomó fatális hibát követett el: Chelsea - FCB 4:2 ( az első gólnál félpáyán adta el a zsugát!) Az Villareal ellen pedig többször ment el mellette Forlan! Marquez : Szerintem Rijkaard középpályásként számol vele mivel mindig felmegy és ezt a mester is tudja , és szerintem akkor ha nem is középp. lesz akkor beállós,
Cannavaro meg jobb mint Edmilson!
Erre azért ne fogadj!Rivaldinho írta:Eto'o lenne Henry cseréje , és nem fordítva!!
Rivaldinho írta:Robinho nak a cselei még Brazíliában se jönnek be ( szoktam Santos mecset nézni) hát akkor itt mi lenne vele, szerintem Ronnie sokkal jobb!
Bocs. Egyébként nem neked írtam, a hozzászólásom eleje válasz arra, amit írtál. Csak aztán tovább gondolkodtam, és ezt is le akartam írni. Amúgy írtam már párszor.kralo írta:antiimperialista ezt miért nekem írtad én nem is akarom Robinhot!