Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz!Colos írta:La Liga, 14. ford.: FC Barcelona - Valencia 4-0
1-0 - Henry
2-0 - Henry
3-0 - Alves
4-0 - Henry
http://www.fcb-videos.comIlúvatar írta:Világosan oda írtam, hogy LE SZERETNÉM TÖLTENI... erről a matchdays -ról nem tudom letölteni.... Ismerem a matchdays oldalt, olvasom a híreket, szal ezerszer láttam már azt a videót, de letölteni nem tudom. éééérted?
ismered a real playert?Ilúvatar írta:Világosan oda írtam, hogy LE SZERETNÉM TÖLTENI... erről a matchdays -ról nem tudom letölteni.... Ismerem a matchdays oldalt, olvasom a híreket, szal ezerszer láttam már azt a videót, de letölteni nem tudom. éééérted?
Világosan oda írtam, hogy LE SZERETNÉM TÖLTENI... erről a matchdays -ról nem tudom letölteni.... Ismerem a matchdays oldalt, olvasom a híreket, szal ezerszer láttam már azt a videót, de letölteni nem tudom. éééérted?
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=3249Ilúvatar írta:Senki? Legalább mondjátok meg hogy hol találom meg? Le szeretném tölteni...Ilúvatar írta:Húúú, ez a Messi 3. gólja kell nagyon, a gól öröme is legyen rajta!!! LE KELL TÖLTENEM MINDENKÉPPEN!pociját paskolta, biztos a pep kajareceptjéből készült kaja ízlett neki
Senki? Legalább mondjátok meg hogy hol találom meg? Le szeretném tölteni...Ilúvatar írta:Húúú, ez a Messi 3. gólja kell nagyon, a gól öröme is legyen rajta!!! LE KELL TÖLTENEM MINDENKÉPPEN!pociját paskolta, biztos a pep kajareceptjéből készült kaja ízlett neki
Köszönöm szépen, élek is majd vele.Ákocka írta:Üzenet mindenkinek:
Pár évnyi gyűjtőmunkám eredményét szívesen megosztanám bárkivel, akinek igánye van rá. Teljes meccsek, angolul vagy spanyolul:
Régi meccsek:
1961 Benfica-Barca BEK-döntő
1971 Barca-Valencia Kupa-döntő
1992 Barcelona-Sampdoria BEK-döntő
1993 Szpartak-Barcelona
1994 Milan-Barcelona BEK-döntő
1997 Barcelona-PSG KEK-döntő
1999 Manchester United-Barcelona
2001 Barcelona-Valencia (minden idők leglátványosabb mesterhármasa)
2002 Barcelona-Deportivo
04/05ös szezon:
Chelsea-Barcelona
Real Madrid-Barcelona
05/06os szezon:
Chelsea-Barcelona
Road to Paris (másfél órás összefoglaló a döntőbe menetelésről)
Barcelona-Arsenal
06/07es szezon:
Barcelona-Getafe kupa odavágó
Atlético Madrid-Barcelona
Barcelona-Real Madrid
07/08as szezon:
Barcelona-Levante
Barcelona-Valencia bajnoki
Barcelona-Valencia kupa odavágó
Real Murcia-Barcelona
Celtic-Barcelona
Barcelona-Atlético Madrid
Barcelona-Valledolid
08/09es szezon:
Athletic Bilbao-Barcelona
Recreativo Huelva-Barcelona
Numancia-Barcelona
Malagá-Barcelona
Barcelona-Almeria
Barcelona-Atlético Madrid
kiegészítő mindenféle, dokumentumfilm-szerűségek:
FCBarcelona, more than a club (kb 3 órás pakk)
Kings of clubs: Barcelona
Pasion por el futbol - Real Madrid Vs FC Barcelona
Ronaldinho egy napja
Akit érdekel valamelyik, az keressen fel privátban, e-mail-ben, MSN-en. DVD+postaköltségért (aki meg akarja hálálni rádobhat még egy sör árát) szívesen elküldöm bárkinek.
Písz