Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint mondtam már, nem kell elhinni mindent amit ír az újság...bár azok a nevek sem bíztatóak akikkel dobálóznak...ez van jelenleg...majd 2010ben talán újra.Úgy halottam Bolt is a margitéknál edz. Sztem le kéne igazolnotok a sebbesége megvan már csak a labdához kéne hozzászokatni. Simán kiszorítaná Robben-t a keretből. Utána jöhetne Bruce Willis a védelembe középpályára meg Tom Hanks.
Szánalmas hogy aki már 2értelmeset rug a labdába a Real egyből át akarja igazolni. Nem zsoldosokból kéne megint csapatot építeni mint az már párszor megtettétek.
Ez egy "megbízható" forrásból fellelt hír, a madridistán is bedobdta valaki...csak az íráshoz nem értenek ahol ez készült.Szeretem a Reál igazoláspolitikáját Ebből fele megszerezhetetlen, másik fele meg szerintem nem ütné meg az általuk elképzelt szintet.. Scweinsteiger szerintük mióta középcsatár?
Szeretem a Reál igazoláspolitikájátKatalán88 írta:Sziasztok találtam egy cikket a Reálról, hogy kivel szeretnék pótolni Van Nistelrooyt amíg sérült. Íme a lista, kommentár nélkül...
Hernan Crespo, Andrej Sevcsenko, Andrej Arsavin, Klaas-Jan Huntelaar, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Didier Drogba, Mauro Zarate, Mario Balotelli, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Wagner Love, Mirco Vucinic, Miroslav Klose, Mario Gomez, David Suazo, Lukas Podolski, Ryan Babel, Bastian Schweinsteiger, Douglas Costa (18 éves, Gremio), Dentinho (19 éves, Corinthians), Guilherme (20 éves, Almeria) et Alex Mineiro (33 éves, Palmeiras). Egy másik forrásról olvastam, hogy Pato is szóba jött. Ez összesen így 24 játékos.
Vélemények?
Estadio Santiago BernabéuMcLovin írta:Köszi!retek írta: Santiago BernabeuCsak most nem tudtam, hogy kell ékezet vagy nem!
Kell!McLovin írta: Köszi!Csak most nem tudtam, hogy kell ékezet vagy nem!
pedig engem se érdekel, hogy mi történt akkor...(mondjuk én nem is fogok soha azzal jönni, hogy hány bl-t nyert a Madrid az 50es években...)A legkevésbbé sem szeretnék belefolyni ebbe a vitába, de talán az túlzó kijelentés, hogy nem is érdekel, hogy mi történt anno. Szerintem a történelem az mindig, mindennel kapcsolban fontos. Majd talán eljön az idő, mikor már te is az leszel és nem tudom, hogy mit szólnál, ha rólad is ugyanezt nyilatkozná mondjuk a dédunokád
És ezt a tegnapi meg a Recre elleni meccsből szürted le? Két gyenge csapat, akiket sikerült 1 góllal megverni, harmatos játékkal!Lassan kilábol a hullámvölgyből a real..
A legkevésbbé sem szeretnék belefolyni ebbe a vitába, de talán az túlzó kijelentés, hogy nem is érdekel, hogy mi történt anno. Szerintem a történelem az mindig, mindennel kapcsolban fontos. Majd talán eljön az idő, mikor már te is az leszel és nem tudom, hogy mit szólnál, ha rólad is ugyanezt nyilatkozná mondjuk a dédunokád...fir3bird írta:ez igyvan, tök fölösleges, f*szság. kit érdekel mivolt 50 évvel ezelött? nemis éltem még akkor, sőt a világ közelébe sem voltam...ennek semmi köze ahhoz hogy miért szeretem a Madridot. másrészt nemis érdekel hogy akkor mik folytak...
ez igyvan, tök fölösleges, f*szság. kit érdekel mivolt 50 évvel ezelött? nemis éltem még akkor, sőt a világ közelébe sem voltam...ennek semmi köze ahhoz hogy miért szeretem a Madridot. másrészt nemis érdekel hogy akkor mik folytak...Perrero írta:nem kell ez a fikázás... gondolod hogy a MAGYAR szurkolók azért szurkolnak a Madridért ami a cikkben vanlluisllach89 írta:Ajánlom az itt fórumozó madridisták figyelmébe Tamás cikkét és utána várom véleményeteket a """"királyi""" gárdátokról, jah meg h milyen érzés egy ilyen tisztességes csapatnak drukkolni? Most mint ha picit kevesebb hsz-t látnék szvsz a részetekről. Pedig ez jó téma lehetne róla beszélni.én is a K&Hnál "tartok" számlát pedig a Kulcsár ott sikkasztott... -na jó valójában az otpnél, de az nem passzolt volna
Franco írta:DE azt ird le légyszíves végre,hogy nemzetközi szinten miért volt elönye a Madridnak????
PffffffFranco írta: Na vitatkozunk. Legyen csak nemzetközi szint 9-2. A vitának vége.
Nemzetközi szinten ki a [auto_cenzúra] érdekelt franco ?????????Ezért nem irtam a bajnokságot mert abba belekötöttetek volna.MichaaBee írta:a kilencből vonj le annyit, amennyi a franco-éra alatt nyertek. asszem fele annyi se leszFranco írta:Na vitatkozunk. Legyen csak nemzetközi szint 9-2. A vitának vége.![]()