Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hidd el nekem, Piqué és Cáceres egy-két év múlva ideális belső védőpáros lesznek. Piqué kicsit lassú, de remekül fejel és nagyon jók a hosszú indításai, Cáceres kicsit gyengébb az előre játékban, viszont gyors, agresszív és hihetetlenül jól szerel a földön. Ha összeszoknak, tökéletesen kiegészítik majd egymást.gekkodan írta:Tegnap megmutatta, hogy mennyivel jobb védő, mint Piqué... Nem véletlen volt 3x annyi pénz.
Kiábrándítóbb viszont, hogy a spanyol ennek ellenére 3x annyit játszik nála.
Piqué??? Mi bajod Piquével? Nemértem. Ez már tényleg ilyen fűbefába belekötök dolog. Semmi baj nincs a fiatal spanyollal. Annyiban talán egyet értek, hogy játszhatna többet Cáceres, de sokkal inkább Márquez kárára, mint Piqué-ére.gekkodan írta:Tegnap megmutatta, hogy mennyivel jobb védő, mint Piqué... Nem véletlen volt 3x annyi pénz.
Kiábrándítóbb viszont, hogy a spanyol ennek ellenére 3x annyit játszik nála.
Semmit nem tehetett a gólnál. Márquez csúsztatta meg, ős róla került Liedson elé. Nem számíthatott rá, hogy ilyen kacskán fejel bele a mehikói.MQuC írta:... és akkor legközelebb nem kapunk róla gólt. Na jó, nem ostorozom, mert tényleg keveset játszik, és Marquez is elég rendesen alászaladtNagyon tetszett a játéka, kiválóan szerel, technikás, ennél nem kell több. Jó vásárt csináltunk nagyon, csak játsszon egy kicsit többet
... és akkor legközelebb nem kapunk róla gólt. Na jó, nem ostorozom, mert tényleg keveset játszik, és Marquez is elég rendesen alászaladtNagyon tetszett a játéka, kiválóan szerel, technikás, ennél nem kell több. Jó vásárt csináltunk nagyon, csak játsszon egy kicsit többet
És ne felejtsük el, hogy a Leverkusenben is van egy hátvédünk, aki ott stabil kezdő és jól játszikMikaos írta:Érdekes volt megfigyelni, hogy a második félidőben már lazább volt, és meg is próbálkozott felfutásokkal![]()
Szimpatikus volt a teljesítménye.
Azt kell mondanom, hogy olyan ütős középhátvédeink lesznek pár év múlva, hogy az csak na.
1. Lesz egy Cáceres-ünk, aki mindenhova odaér, gyönyörű becsúszásokkal szerel, és nem hagyja élni az ellenfél játékosát.
2. Továbbá lesz egy Piqué-nk, aki mindent elfejel, szintén jól szerel, és az ellenfél kapujára is veszélyes lesz.
Az ára azért volt annyira magas, mert Villarealék eléggé kisajtolták belőlünk.Bányász írta:De tényleg...félelmetesen jól csúszik be.Nagyon jó az ütemérzéke.senzu írta:kegyetlen szereléseket nyomott, többet kéne játszania!
Én húztam a szám az ára miatt amit még mindig sokallok azért,de megtérülhet bőven...
De tényleg...félelmetesen jól csúszik be.Nagyon jó az ütemérzéke.senzu írta:kegyetlen szereléseket nyomott, többet kéne játszania!
CFirpo3 írta:Jó, mondjuk kicsit eltúloztam, de jövőre vagy az után már akár kezdő is lehetne ezen a poszton, de én azt se bánnám, ha már idén is az lenne.
Jó, mondjuk kicsit eltúloztam, de jövőre vagy az után már akár kezdő is lehetne ezen a poszton, de én azt se bánnám, ha már idén is az lenne.Slither írta:Hát ezt azért nem mondanám. Eddig jó, határozotta védő játéka, de azt Eric is hozza. Támadásban viszont elég bizonytalan még Martin, passzoknál látszik hogy mit csináljon, és a támadásokat egyenlőre egyáltalán nem segíti. Bár ha úgy vesszük hogy most 3 védővel játszunk, akkor teljesen jó amit csinál.CFirpo3 írta:Megvan az új balhátvédünk Martin Cáceres személyében. Sokkal jobban tolja ott, mint Abidal.
Hát ezt azért nem mondanám. Eddig jó, határozotta védő játéka, de azt Eric is hozza. Támadásban viszont elég bizonytalan még Martin, passzoknál látszik hogy mit csináljon, és a támadásokat egyenlőre egyáltalán nem segíti. Bár ha úgy vesszük hogy most 3 védővel játszunk, akkor teljesen jó amit csinál.CFirpo3 írta:Megvan az új balhátvédünk Martin Cáceres személyében. Sokkal jobban tolja ott, mint Abidal.
Csak anniyra nem jók a felfutásai(eddig) amugy nem értem h Pep mért mellőzte eddig, az árát kezdem megérteni hiszen elvileg nem is ez az elsődleges posztja hanem középső védő...CFirpo3 írta:Megvan az új balhátvédünk Martin Cáceres személyében. Sokkal jobban tolja ott, mint Abidal.