2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
JahEtooka írta:Almeria ellenit is ugyanígy,45 perces csúszással adták!Xzibit25 írta:Ez nagy f*szság![]()
![]()
![]()
Eddig minden bajnokinkat közvetítették élőben (sport 1-en 2-n vagy sportklubon) ha jól emlékszem.Erre szinte a legnagyobb idei meccsünket nem közvetítik egy hülye holland meccs miatt.![]()
Almeria ellenit is ugyanígy,45 perces csúszással adták!Xzibit25 írta:Ez nagy f*szság![]()
![]()
![]()
Eddig minden bajnokinkat közvetítették élőben (sport 1-en 2-n vagy sportklubon) ha jól emlékszem.Erre szinte a legnagyobb idei meccsünket nem közvetítik egy hülye holland meccs miatt.
Hurránorbert55 írta:Ilyen nincs!!!!Csak 22:45-től nyomják a Sevilla-Barcát!Mert PSV meccs lesz helyette.Marad a net!Inkább nézzünk egy unalmas Heerenveen-PSV meccset?
Én nézem a psv mecset. sajn lemaradok a barcárolnorbert55 írta:Ilyen nincs!!!!Csak 22:45-től nyomják a Sevilla-Barcát!Mert PSV meccs lesz helyette.Marad a net!Inkább nézzünk egy unalmas Heerenveen-PSV meccset?
Hát klasszikus értelembe vett szélsőnk tényleg nincs(nálam ez olyan aki leginkább leviszi a zsugát és beadja) de azért h nem használjuk ki a széleket az sztem túlzás.Mert azért Messi és Inieta is leginkább szélről indul és elég sokat feltűnnek ottan.Lionel Messi 10 írta:Ezért kelenne venni egy szélsőt nam használjuk ki a széleket!!!Léfe írta:Messi tényleg hiányzott, de csak rá számitani nem jó. Mi lesz ha megsérül hosszabb időre ? Nem volt ötlet a játékban, de még igy is nyerhettünk volna jobb helyzetkihasználással. Jó lett volna nagyob pontelönnyel menni a rangadóknak. Igaz sok golt rugtunk eddig, mégis attől tartok a legjobban, hogy több helyzet kimarad, az ellenfél meg talál egyet. Sajnos régota mondom, hogy nincsen szélen játékunk. Ráadásul tegnap többen is gyengén játszottak, bár hajtottak.
Ezért kelenne venni egy szélsőt nam használjuk ki a széleket!!!Léfe írta:Messi tényleg hiányzott, de csak rá számitani nem jó. Mi lesz ha megsérül hosszabb időre ? Nem volt ötlet a játékban, de még igy is nyerhettünk volna jobb helyzetkihasználással. Jó lett volna nagyob pontelönnyel menni a rangadóknak. Igaz sok golt rugtunk eddig, mégis attől tartok a legjobban, hogy több helyzet kimarad, az ellenfél meg talál egyet. Sajnos régota mondom, hogy nincsen szélen játékunk. Ráadásul tegnap többen is gyengén játszottak, bár hajtottak.
Addig a jó amíg így vagyunk "hullámvölgyben" amíg nemkapunk ki. A kupa meccs semmit nemszámított, mert itt ugye felforgatott csapattal ment ki a Barca. És lehet hogy kicsit szétesett a csapat, az igaz, de nemhinném hogy nagy baj lenne.danko94 írta:Én úgy érzem h most egy elég nagy hullámvölgybe vagyunk...Volt az első 2 meccs ami nehezen ment. Aztán jött 7 meccs ami szenzációs volt és az elmúlt 3 hétben lankad a csapat. 2 nyögvenyelős meccs a Beindorm ellen a kupában, döntetlen a Basel ellen a BL ben, megint csak egy kiszenvedett győzelen a Recre ellen és most döntetlen a Getafe-val...A kupa meccsek óta valahogy nem megy annyira a csapatnak...![]()
Tudom h nem értetek velem egyet de ha visszaemlékeztem egészen máshogy játszottunk most mint a Valladoid/AtMA/Malaga/Gijon ellen. Remélem a srácok felpörögnek mert most következnek a fontos meccsek!!!
Tessék a Liga hivatalos oldala: KATT IDEnihill141 írta:tud nekem valaki abban segíteni, hogy hol találok egy dátumozott pontos menetrendet (sorsolást) a bajnoksághoz?
előre is köszi
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.htmlnihill141 írta:tud nekem valaki abban segíteni, hogy hol találok egy dátumozott pontos menetrendet (sorsolást) a bajnoksághoz?
előre is köszi