2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most úgy őszintén, idén milyen hibái vannak?Vagy mikor volt utoljára az a meccs mikor ő kapott legalább 2 potyát vagy 1et is és miatta ment el a meccs.Tavaly a sok vesztes meccsen gyakorlatilag az ellenfelek onnan és akkor lőhettek kapura amikor akartak és ezzel egy kapus nem tud hosszútávon mit kezdeni.Lásd most Casillas, lehet vki a világ egyik legjobb kapusa is.gonosz írta:Jah tette a dolgát, ahogy egy igazi kapushoz illik, totál biztos pont volt ezen a meccsen. Persze vannak hibái, de sztem egyáltalán nem érdemel szidást vagy ilyesmi.
Casillas pedig nagyon nagy volt tegnap, le a kalappal!
Ott a hangsúly!!!Barcaforever írta:Ez maximálisan igaz, sosem értettem miért kell szídni.Nagyon jól végezte a dolgát tegnap is.
Igaz nem csak neki köszönhető a 15/9-es bekapott gólarány, de őt is maximálisan dícséri.
Ez maximálisan igaz, sosem értettem miért kell szídni.Nagyon jól végezte a dolgát tegnap is.ozsimiki írta:Valdes ellenesek!
Ennél kevesebb nagyobb meccs van, ha van egyáltalán...2-3szor kellett védenie, ebből kettő nagy bravúr, megtette...ennyi.
Eddig sem Viktoron múlt,h elmúlt két évben nem nyertünk semmit, és ezután sem rajta fog, ő ELÉG IDE!
Azért jó sem volt Drenthe lövése. Nagyott fogott Valdes, de egy jobb elképzeléssel, és kivitelezéssel abból a helyzetből simán gólt lehetett volna rúgni.noname írta:A mai meccs nem kis részben a kapusoké is volt!Casillas is hihetetlenül jól védett.Drethe lövése pedig sztem egyáltalán nem volt rossz,Valdes pedig ismét bebizonyította h nála jobb reflexekkel talán senki se rendelkezik!Azon kívül is volot kb 2 nagy védése!
Mintha átfordítani annyira könnyű lenne mindent...Délice írta:megnéztem az fcbarcelona.com oldalt, de már nem találtam megaki olvasta, leírná a rövid tartalmat??? előre is köszi (azért jellemző, mindet átfordítják magyarra és fölteszik erre az oldalra ezt az egyet kivéve
)
Már volt,az fcbarcelona.com adta le a cikketDélice írta:mikor fog végre Víctor sajtótájékoztatót tartani??? már mikor kijelölte rá Pep...
De.Am. Lopez nem volt reálos
Ez mennyire igaz? Mert diego lopez nem rossz kapus. bár nekem nincs bajom valdesselReplay írta:Hoppá, VV felkötheti a gatyát, a Sport információi szerint a Barca technikai vezetése erősen figyeli Diego Lopez-t, a Villarreal kapusát.
Valamint megemlitik, hogy Pinto-val nem hosszabbitanak, illetve Jorquera jövője is bizonytalan.
És akkor Diego Lopezt Jorquera és Pinto helyére igazolnák cserének?Replay írta:Hoppá, VV felkötheti a gatyát, a Sport információi szerint a Barca technikai vezetése erősen figyeli Diego Lopez-t, a Villarreal kapusát.
Valamint megemlitik, hogy Pinto-val nem hosszabbitanak, illetve Jorquera jövője is bizonytalan.
Hát őőő Lopez nem épp most szedett 2 akkora lepkét, mint a zállat?Replay írta:Hoppá, VV felkötheti a gatyát, a Sport információi szerint a Barca technikai vezetése erősen figyeli Diego Lopez-t, a Villarreal kapusát.